Jump to content
Naimisiin.info

hensku_00

Rouva
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä hensku_00

  • Syntymäpäivä 02/23/1984

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Jyväskylä

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

589 profiilin katselua

hensku_00's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meidän häissä oli lapsille laitettu erillinen pöytä, jossa oli piirrustusvälineitä ja värityskuvia, sekä palapelejä ja kirjoja yms. Lapset viihtyivät hyvin, ja paljon tuli hääaiheisia piirustuksia meille hääparille muistoksi! Lisäksi kirkosta jääneet saippuakuplapullot olivat lasten mieleen, niitä puhaltelivat ulkona
  2. hensku_00

    Hääautosta

    Mä olin kans ajatellut, että ois voinut jotenkin narulla sitoa sen kyltin kiinni....mut nyt mietin , että pitäsköhän vaan laittaa siihen kyltin takapuolelle kunnolla sinitarraa moneen kohtaan, jos se sillä pysyis. jotenkin tuo imukuppi tuntuu vähän liian hankalalta ja monimutkaiselta. Huoh, reilu pari viikkoa enää häihin, ja tekemistä riittää!
  3. upean näköinen juhlapaikka teillä Taiga!! Missä tuo Piato sijaitsee?
  4. hensku_00

    Hääautosta

    Kiva kun joku kirjottelee! Mä luulen että kakspuoleinen teippi ei käy, ja jostain olen sitä kuullutkin että ei kävis, kun se teippi voi jättää hankalat liimajäljet autonlasiin=/ Meillä on vielä mun kummitädin auto hääautona, niin musta tuntuu että mä oon hyvin varovainen, etten vaan riko sitä autoa mitenkään Mä olen kuullut, että jotkut kiinnittää imukupilla kukkalaittet autonkonepellille, voiskohan sitä käyttää takalasin kyltissä? Lähinnä miten saa siististi kiinni sen imukupin siihen kylttiin? Täytyy varmaan käydä askartelukaupuasta kyseleen tuosta imukupista. Viimeks kysyin askartelukaupasta tuosta kiinnitys asiasta, niin tarjosivat kans sinitarraa ja kakspuoleista teippiä.
  5. hensku_00

    Hääautosta

    Mä en tiedä onko tästä jo jotain ketjua, mutta kysyn nyt kuitenkin... Eli millä ootte kiinnittäneet tuon hääauton takalasin kyltin? Meille tulee iso sydän tai kaksikin, ja mietin että millähän pysyis? Kun ekaks meinasin, että laitan auton sisäpuolelle, mutta nyt onkin niin, että meidän tulevassa hääautossa takalasi on tummennettu,joten sisäpuolelle ei voi laittaa. Sinitarra ei varmaankaan pidä vai pitääkö? Jos tästä on jo ketjua, niin jos mahdollista niin vinkatkaa kiitos!
  6. Olen opiskellut tuolla kristillisellä opistolla, ja paikkana se on minusta hieno. Voisin kuvitella, että siellä voisi hyvin häitään viettää. Pihapiiri on kaunis, ja juhlasali on hieno ja valoisa. Mutta sen luulen, että alkoholia siellä ei todennäköisesti saa tarjoilla. Tosin eiköhän tuo selviä kysymällä. Mutta eihän esim. myöskään seurakuntataloilla saa alkoholia tarjoilla, ja opistollakin pidetään seuroja yms, niin luulen, ettei siellä alkoa sallita.
  7. Aattelin tässä taas pitkästä aikaa kirjotella. Joskus oli tällä palstalla Savutuvan Apajasta puhetta, ja siitä miten paljon huonoa juttua liikkuu paikasta. Itsekin olen ollut epävarma tuon paikan suhteen, kun niin paljon kuullut valitusta siitä. Meillä nyt siis 19.7., ihan kohta siis, Savutuvalla häät, ja hyvältä vaikuttaa. Käytiin viime perjantaina sopimassa vielä järjestelyistä ja sovittiin ménu. Mulle tuli jotenkin hyvä ja luottavainen mieli, ja pehtoori oli todella ystävällinen ja huolehtivainen. Ja mielestäni hinnatkaan eivät ole pahat, kun se sisältää kaiken, erillistä tilavuokraa ei ole. Lisäksi kun hintaan kuuluu opastettu kierros perinnealueella, mikä ainakin meitä kiinnostaa, ja samoin olen kuullut sukulaisilta, jotka ovat Savutuvan nettisivuilla vierailleet, että mielenkiintoiselta paikalta vaikuttaa. Savutuvalla on mielestäni kanssa se ihana puoli, kun se sijaitsee Päijänteen rannalla, niin järvimaisema on todella kaunis! Just perjantaina siellä olessamme mietittiin miten hyviä kuvia siitä rannalta saisi! Mutta siis kaikin puolin nyt tuntuu ja vaikuttaa hyvältä, vaikka jossain vaiheessa olin ihan kauhuissani kuultujen juttujen perusteella, että millasessa paikassa mun häät onkaan.
  8. Me lähdetään häämatkalle New Yorkiin. Se oli sulhasen toive, tai toisin sanoen, muualle ei mies suostunut lähtemään! Itse olin ajatellut aiemmin Wieniä tai Roomaa. Toki minustakin on mahtavaa tuonne isoon omenaan lähteä! Shoppailuinto vaan kasvaa, ja täytyy toivoa että dollarin kurssi pysyy matalalla ! Kyllähän Nykissä nähtävää riittää, sulhanen on jo tehnyt "minuutti aikataulun" matkapäiville, että kerkeää nähä mahdollisimman paljon. Että se siitä minun toivomastani kuherruskuukaudesta: aikasin aamulla ylös ja juostaan pääkolmantena jalkana paikasta toiseen ! Kaupunkikohteeseen päädyttiin siksi, että kolme aiempaa matkaa ollaan tehty rantapaikkoihin, Thaimaahaan ja Kreikkaan, joten aateltiin nyt että halutaan jotain edellisistä lomista railusti poikkeavaa.
  9. hensku_00

    Kreeta häämatkakohteena

    Morrelle: Me oltiin sulhon kanssa keväällä -06 Rethymnonissa, ja paikasta jäi meille ihanat muistot! Paikka on mielestäni aivan ihana! Me oltiin sillon Aurinkomatkojen matkalla, ja hotellina meillä oli pikkuinen huoneistohotelli Zannis, jossa oli aivan ihana henkilökunta. Rethymnonissa on Venetsialaisten(muistaakseni?) linnoitus, jossa kannattaa käydä, kiva paikka kierrellä, on vaan paahteisen kuuma paikka aurinkoisena päivänä. Myös sataman alue on oikein ihana, ja sataman lähettyviltä johtaa tie tuolle linnoitukselle, ja tien varrella paljon hyviä näköalaravintoloita! Jos tosiaan historiasta ja kulttuurista tykkää, kannattaa myös käydä tutustumassa Minos-kulttuuriin ja käydä Knossoksella. Oletteko lähössä omatoimisesti vai jonkin matkanjärjestäjän kautta? Rethymnonin rannasta sen verran, että meidän hotellin edustalla( joka oli vajaa 3kilsaa keskustasta rantakatua pitkin) ranta oli hiukan kivinen, mutta sitten lähempänä "keskustaa" / satamaa ranta on sitten kuulemma todella hyvä, eikä kiviä joihin varpaansa satuttaa. Mutta muutenhan tuo Rethymnonin ranta on aivan loistava, ihana lenkkeillä ja matalaa vettä! Ravintoloiden suhteen vinkkaisin sen verran, että käykää ihmeessä sellaisessa ravintolassa kuin Manolis Place, todella hyvää sapuskaa, ja isäntä tarjoilee rakia( kreetalaista pontikkaa) aina ruuan päätteeksi, ja on tosi hauska tyyppi, taitaa kyllä asiakaspalvelun! Käytiin tuossa ravintolassa lähes joka ilta, kun oli meidän hotellin vieressä, eikä enää pitkän päivän jälkeen välttämättä jaksanut kauemmas keskustaan lähteä. Mikäs siinä kun on hyvä ruoka ja hyvä palvelu, ja kyllä tuolla aina illasta asiakkaita riitti tungokseen asti. Mutta siis minusta olette valinneet hyvän häämatkakohteen! Me oltiin toukokuussa, ja sillon ainakin aurinkoa riitti, kyllä poltettiin itsemme muutamaan otteeseen. Kesällä Rethymnonissa onkin varmasti tosi kuuma.
  10. Helinmatkoilla on niin monenlaista asiakaspalvelijaa, pääsääntöisesti meitä on palveltu todella hyvin ja ystävällisesti, pari tympeämpää tapausta lukuunottamatta. Olemme kaikki matkamme varanneet Helinmatkoilta, ja aina oltu tyytyväisiä. Asumme Jyväskylässä, joten aina ollaan suoraan marssittu Helin toimistoon, ja asiat ovat hoituneet hyvin. Juuri varasimme viime kuussa häämatkan New Yorkiin, ja meitä palveli Henriikka Nissilä, joka hoitaa asiat todella hyvin, on ystävällinen ja asiantunteva! Ollaan häneltä aiemminkin varattu matkaa. Nytkin tämä nykin matka saatiin hoidettua parissa päivässä. Budjetin hän otti todella hyvin huomioon, ja järjesti asiat juuri niin kuin toivoimme.
  11. Tuosta Laukaan Puustellista, niin olen ollut ystävän häissä siellä, ja oli aivan ihanan oloinen paikka! Jos vielä pitäisi vaihtaa omaa hääpaikkaani, varmaan haluaisin juuri tuonne Puustelliin. Siitä tosin on muutama vuosi aikaa kun olen siellä häissä ollut. Miljöö tuolla puustellissa on upea, ja järven ranta on lähellä, ystävät ottattivat hääpotrettinsa siellä rannalla. Mutta sisätiloiltaan muistikuvieni mukaan Puustelli on melko pieni, että jos suuremmat häät on tulossa, niin en tiedä miten mahtuu, mutta sehän selviää kun kysyy. Ystävän häissä vieraita taisi olla jotain noin 30-40 henkilöä, ja tilaa oli tuolla ihmismäärällä mielstäni todella väljästi. Tanssit heillä oli ulkona, siellä on erillinen jonkilainen tanssikatos/lava tms. Mutta ainakin mulla nuo ystävän häät Puustellissa oli mukava kokemus! Kannatta varman käydä katsomassa päikanpäällä!
  12. Meillä kans häät Savutuvanapajalla 19.7.08. Mua kans kovasti mietityttänyt, kun niin paljon huonoa kuullut paikasta. Meille oli myös ollut alustavasti varattuna Majakoski (se punainen rakennus), mutta päädyttiin sitten kuitenkin Savutupaan paikan erilaisuuden takia. Myös järven läheisyys tuo oman tunnelmansa. Aluksi tosin mua harmitti ja mietitytti kovasti kun oli lukenut näitä ikävämpiä komentteja Savutuvasta, kun myös Majakoski oli tosi ihana, ja siitä olen kuullut oikeastaan pelkästään hyvää. Mutta mukavaa siis kuulla että Savutuvasta on myös mukavia kokemuksia, helpottaa kovasti oloa, ettei olekaan "valinnut ihan väärää juhlapaikkaa".
×
×
  • Create New...