Jump to content
Naimisiin.info

Heizu

Aktiivijäsen
 • Posts

  32
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kerava

Heizu's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Uutta: puku, tiara, kaulakoru jne. Vanhaa: laukku ostettu käytettynä Lainattua: äidiltä korvikset Sinistä: Kynsien koristelut ja morsiuskimpussa sinistä ruusua
 2. Mikä vois olla hyvä biisi agents:n biiseistä, jonka sulhanen laulais morsiamelle?
 3. Haluaisin tälläisen samanlaisen hunnun, yhtä ohuen. Sanoit, että ostit käytettynä. Tiedätkö mistä huntu on alunperin ostettu?
 4. Oi, että nää on aivan ihania puheita, joita olette kirjoittaneet. Itsellänikin on käynyt mielessä, että haluasin pitää puheen, mutta miten selviä itkemättä... Ei mitenkään itku siitä kuitenkin tulee... Mut ei se mitään. Mietin kovasti sitä, että kuvittelisin voivani pitää puheen, MUTTA en pysty sitä luonnollisesti esittämään, vaan se menee paperista suoraan lukemiseksi. Mitä mieltä ootte haittaiskohan se?
 5. Tossa oli ideaa, pitääpä miettiä mihin kohtaa sen laittaisi... Mitäköhän muuta sitä laittaisi kun paperia, värityskuvia, kyniä, palapelejä.
 6. Joo, kyllä on apua... Kiitoksia. Yritän laskeskella vielä
 7. Te joilla on jo häät ollu, niin voisitteko auttaa... Minusta tuntuu, että pää kohta sekoo, kun lasken ja lasken ja lasken ja luen, luen ja luen kaikkien määriä ja enää en tiedä paljonko pitäisi mitäkin ostaa... Suuret kiitokset jo etukäteen! Meille on tulossa häihimme 51aikuista+me2=53aikuista ja 5 lasta. Aikuisesta arviolta noin 40 juo paljon ja loput 13 muutamia lasillisia. Ajattelimme tarjoilla: Alkumaljat Punaviiniä (klo. 16 - 23.30) Valkoviiniä (klo. 16 - 23.30 Olutta kaksi laatikollista (eli 24*2, klo. 16 - riittää niin pitkään kuin riittää) Alkoholitonta boolia (klo. 16 - 23.30) Alkoholillista boolia (klo. 20 - 23.30) Kuinka paljon pitäisi olla mitäkin? Suurkiitokset etukäteen!!!!
 8. Olen itse lastenhoitaja ammatiltani ja haluaisin huomioida myös lapsivieraat häissämme. Meidän lapsivieraat ovat 1-8-vuotiaita. Meillä ei ole mahdollisuutta laittaa lapsille erillistä lapsinurkkausta, mutta mietin puuhapusseja pöytiin, mutta siinäkin on yksi mutta. Pöydissä on kynttilät. Ei taida olla ihan hirveen hyvä idea. Ehdotuksia?
 9. Kiitos kovasti vastauksestasi! Muutama tarkentava kysymys: Paljonko teillä meni olutta, konjakki ja likööriä? Miten boolia meni noin vähän?
 10. Te joilla on jo häät ollu, niin voisitteko auttaa.. Toki muidenkin apu on yhtä tervetullutta! Meille on tulossa häihimme 51 aikuista ja 5 lasta. Tarjoilemme: Alkumaljat Punaviiniä (klo. 16 - 23.30) Valkoviiniä (klo. 16 - 23.30 Alkoholitonta boolia (klo. 16 - 23.30) Alkoholillista boolia (klo. 20 - 23.30) Olutta (klo. 16.30 - 23.30) Siideriä (klo. 16.30 - 23.30) Kuinka paljon pitäisi olla mitäkin?
 11. Kiitos salza08, hyvä juttu. Pitää vielä papin kanssa jutella.
 12. Tietääkö kukaan saako avioliiton siunaamistilaisuudessa sormusrukouksen ja sormuslupaukset avioparin haluttaessa?
 13. Hei! Meille tulee häihin bändi joka soittaa vain agentsin tyyppistä musaa ja nyt ollaan mietitty mikä agentsin biiseistä olis meidän biisi. Oisko hyviä ehdotuksia?
×
×
 • Create New...