Jump to content
Naimisiin.info

MeriHelmi

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

413 profiilin katselua

MeriHelmi's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Perinteinen säären tunnistamisleikki. Otetaan tuoli jolle morsian istuutuu, aviomies saa tunnustella säärtä. Sitten viedään mies pois ja laitetaan side silmille. Juhlaväestä pyydetään 3-5 miestä paikalle tuoleineen ja pyydetään käärimään lahje. Sulhanen tuodaan silmät sidottuina ja käsketään tunnustelemaan sääriä ja kertomaan kuka on morsian. ;D
  2. Hääpari viedään hetkeksi nurkan taakse, ettei muut kuule. Hääparille laitettaan side silmille. Muulle juhlayleisölle kerrotaan, että heidän tehtävänä on viikata lakana, silmät sidottuna. Nämä puheet joita me kuulemme, on heidän ensimmäisen yön keskustelua/touhuamista avioparina. Sitten pari tuodaan esille ja heille annetaan solmittu ja mytätty lakana viikattavaksi.
  3. Ite olin tuossa elokuussa tutun häissä porissa. Vihkiminen tapahtui keski-porin kirkossa ja juhlat pidettiin (oliko se nyt) teijoen seurojentalolla. Paikka oli ihan ok. Esiintymislava erikseen bändille. Vessat oli aika ahtaat. Mahtu yli 100 henkeä. Mutta kyllä siellä hienot häät sai pidettyä.
×
×
  • Create New...