Lisbetti08

Morsian
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Lisbetti08

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mitä mieltä olette siitä, ettei häissä (järjestetään hotellin ravintolatiloissa, jossa ruokatarjoilu) ole alkoholitarjoilua vieraille. Toki he saavat omakustanteisesti ostaa baaritiskiltä niin paljon kuin sielu sietää, mutta morsiuspari ei näitä maksa? Häät ensi kesänä ja kaikki muu on ok, mutta tämä "viinattomuus" pelottaa. Miten vieraat suhtautuvat, kun suvussamme on järjestetty aika kosteita häitä ja muutenkin porukka aika juroa. Kyllä minäkin hyvät tarjoilut järjestäisin, mutta yksi viinipullo maksaa hotellilla 23e ja siitä ei monelle vieraalle riitä....Ja boolimahdollisuudesta en edes tiedä. Suostuukohan hotellinravintola tekemään boolia ja paljonkohan sellainen maksaisi...Aikuisia vieraita tulee n. 130.
 2. Onko kenelläkään kokemusta Hotelli Atlaksesta häiden vietto paikkana? Miten hoidetaan koristelu yms.(kuuluuko esim servetit, kynttilät mahd. kukat hintaan vai viedäänkö omat ja milloin ne voi viedä? Olen varannut paikan ja lähettänyt tiedustelun tarkemmista yksityiskohdista markkinointia hoitavalle henkilölle, mutta vastaukset uupuu (4vko) ja stressi pukkaa :-/ Häät tosin on vasta heinäkuussa 2008, mutta haluan olla hyvissa ajoin valmistautunut kaikkeen Atlaksen entinen työntekijä sanoi että on aika lattea tunnelma ollut niissä häissä joissa hän on ollut kyseisessä paikassa töissä, mutta en halua uskoa häntä. Ravintolasalihan sinäänsä on mielestäni todella kaunis ja sijainti mainio.... Auttakkee, auttakkee..
 3. Kiitos vinkistä Mintsu! Pitänee kokeilla, pelkään vaan että tuote on liian kuivattava. Ihoani voisi luonnehtia pintakuivaksi sekaihoksi joka on kuiva mutta samalla myös rasvainen. Hyvin kimuranttia.
 4. Tämä nyt saattaa mennä vähän aiheen viereen, MUTTA... Minun vaivani ei ole näppylät, niitä on toinen siellä toinen täällä, mutta ne saa jotenkin aina peittoon, vaan suurentuneet ihohuokoset. Poskeni ovat todella ikävän näköiset ilman meikkiä ja tuntuu että meikkivoidetta ja puuteria tulee laitettua aivan liikaa jotta ihon saa suhteellisen tasaisen näköiseksi. Onko olemassa mitään ainetta tms. mikä auttaisi?
 5. Ymmärsinkö siis oikein; ruokailua ei ole pakko ottaa tuota kautta, vaan sen voi hoitaa itsekin? Entäs boolit ym. alkoholit? Paljonko maksaa paikan vuokra?