kukkaiskeiju

Jäsen
 • Viestit

  8
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä kukkaiskeiju

 • Taso
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. uuu, hyvä tietää ;D
 2. hei Repsi vähän hauskaa! No näät sitten vaikka ikkunasta kun tullaan kirkosta ulos ;D vihkiminen on klo 15.00 alkaen. Varmaan vähän paniikki ennen sitä! Pitänee käydä ensin oo -baarissa *wirn* no ei kai... :
 3. Minäkin Jyväskylässä avioidun 12.7.08. Tai oikeastaan maalaiskunnan puolella, koska kaupungin kirkko oli jo täynnä, niin otimme seuraavan vaihtoehdon Tikkakosken kirkon, joka on oma rippikirkkoni ja kaunis kirkko niin ulkoa kuin sisältäkin. Lisäksi juhlapaikka on lähellä.
 4. Tuleva sukunimeni on Antila. Juu, yhdellä T:llä. Sinänsä harmi että nykyinen sukunimeni on melko harvinainen,vain 144 kpl. Tulevaa onkin jo sitten 1837... Eli sitten 1838 ;D Toisaalta harvinaisuutta tärkeämpää on se että kyseinen nimi on onneksi suht lyhyt eikä sekään nyt ihan tavallinen ole, itsellä kun on melko pitkä etunimi, joten yhdistelmä nimi ei tulisi kuulonkaan. Ja haluan ihan perinteidenkin mukaan vaihtaa nimeä Jos meille lapsia siunaantuu niin ne on kyllä sitten melkein aina ekoja aakkosissa *wirn*
 5. Itse ainakin olen halailija tyyppiä ja halaan mielelläni niitä ihania ystäviä ja sukulaisia, jotka olen häihini halunnutkin ;D Ajattelin alkuun että tottakai kättelemme vanhempiemme kanssa, vaikka itse häät maksammekin, mutta mieheni molemmat vanhemmat ovat jo kuolleet ja omani eronneet ja molemmilla uudet puolisot, eli saattaa mennä vähän säätämiseksi. voisihan siinä olla silti äitini ja isäni ilman puolisoita, toisaalta varsinkin "isäpuoli" on aina ollut kuin isä minulle. Ehkä helpompaa vaan kätellä kahdestaan :-?
 6. Mäkin tykkään niistä me to you -nalleista, ei siitä kakkukoristeesta olis kuvaa? Mistä saa hommattua?
 7. itseki olen lapsille jotain tuollaista miettinyt! Ihania ideoita. Meille tulee suht.paljon lapsia, suurin osa kuitenkin alle kouluikäisiä. Pitänee alkaa jo sitten kyselemään lasten vahia tuttavapiiristä...