mhsammakko

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About mhsammakko

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Itse olen menossa ammattilaisen meikattavaksi, mutta nyt on sellainen ongelma etten osaa valita kahdesta hyvästä..Niinpä kaipailisinkin kokemuksia Nina Orellista ja Raili Hulkkosesta-onko kukaan ollut heillä meikattavina? Railihan on varmaan Suomen kuuluisin meikkaaja, joten sinänsä voisi olettaa, että hänen työnsä jälki on erinomaista, mutta hän ei kuulemma tee ollenkaan koemeikkiä. Nina taas ei ehkä ole niin kokenut kuin Raili, mutta hän taas tekee koemeikin. Eli toisin sanoen, en nyt tiedä kumman valitsen tämä koemeikki-asian takia...Kokemuksia?
 2. On aivan pakko itsekin tulla kommentoimaan aihetta... Elikkäs, itseäni huolettaa se mistä löytäisin loistavan ammattimeikkaajan, joka TODELLA saa peitettyä ne harvinaisen tummat silmänaluset? Onko kokemuksia? Itselläni silmänaluset ovat hyvin tummat, koska verisuoneni kuultavat sinisinä ihon läpi ja ilman meikkiä näytän kuolemansairaalta..Itse osaan meikata silmänaluset piiloon, mutta muuten en osaa tehdä hienoa ja koko päivän kestävää meikkiä. Eli kohtalotoverit, suositelkaa hyvää meikkaajaa!
 3. Suosittelen ehdottomasti Simply natural merkkiä. Kampaajalla olen käynyt Helsingissä Stage 11:ssa, mutta löytyy myös muista kampaamoista ja kaupungeista. Itselläni on tuuhennos, ei pidennystä ja olen oikein tyytyväinen:) Ja tuuhennos ei ole edes kauhean kallis, kun miettii kuinka paljon jo esim. värjääminen maksaa. Suositelen ainakin kahden sinettipakkauksen ottamista, yksi ei vielä kauheasti näy. Minulla kahden paketin laittaminen (30 cm) maksoi 200e. Yksi paketti maksaa 100 e. Omiin häihini aion ottaa taas tuuhennoksen, sillä kertaa kolme sinettipakkausta : Yhdessä sinettipaketissa on siis 25 sinettiä. Ja tuuhennosta voi pitää noin 4-5kk kerrallaan. Ja niitä ei edes huomaa
 4. Mietin tässä jo meidän 2009 kesän häämenua Koska emme molemmat syö punaista lihaa emmekä kanaa mietimme ALUSTAVASTI seuraavanlaista menua. Ehdotuksia otetaan mielellään vastaan Fetasalaatti Jäämerensalaatti Vihersalaatti + kastikkeet Patonkia + levitteet Tomaatti-mozzarellavati Tammisavulohivati Lohi-katkarapuvoileipäkakku Kasvis-juustovoileipäkakku Fetaparsapiirakka jokin toinen piirakka vielä? Graavisiikaa kasvispyörykät kasvis-mantelipatee + keitetyt perunat Hääkakku Kuiva kakku Pikkuleipiä Pullia Iltapala: Pizzapaloja Karjalanpiirakat + munavoi Vuohenkuustonruchetat Aurajuustotuulihatut Ja lisäksi viiniä, mehua, kotikaljaa, maitoa, vettä, teetä kahvia...Miltäs kuulostaa? Voiko kylmien kasvispyöryköiden, pateen sekä graavisiian kanssa tarjota keitetyt perunat? :-?
 5. Hei, Teille, jotka olette varanneet Karunan kirkon Seurasaaresta, tai olleet siellä häissä, auttakaa! Kuinka vaikeaa on ollut saada kirkko haluamalleen päivälle? Olemme menossa naimisiin 2009 ja olemme jo varanneet juhlapaikan 1.8.2009 (lauantai). Mitä jos kirkkoa ei saakaan samalle päivälle ja juhlapaikkaa ei ole enää vapaana muulle kuin varaamalleen päivälle...?Koemuksia kaivataan... :-?
 6. Hei! Kirjoitinkin jo viestiä tuonne "Espoon juhlapaikat" osioon, mutta uutena ja innokkaana ajattelin laittaa viestiä tännekin. Olemme siis menossa naimisiin 2009 kesällä ja jo nyt etsiskelemme sopivaa paikkaa. Vaihtoehtoina tällä hetkellä Villa Furuvik, Pakin tupa ja Villa Rullud. Olisi ihan mahtavaa saada kuvia Villa Rulludista, olisin niistä tosi kiitollinen! Haluaisin myös kuulla kuinka myöhään Rulludissa saa juhlia? Paljonko menut maksoivat ja jos niistä jättää jotain pois saako hintaa alemmaksi? Entä kahvipöytämenuut, minkä hintaisia? Olen lähettänyt pari viikkoa siteen tarjouspyynnön, mutta en ole saanut vastausta...Entä loppusiivous, kuuluuko se hintaan? Tällä hetkellä meille suurin kysymys ovat kustannukset. Käsiittääkseni Villa Rullud on suht tyyris paikka. Pohdimmekin nyt sitä tuleeko paikka liian kalliiksi vai ovatko muutkin vaihtoehtomme ihan samanhintaisia (Pakin taloon ja Furuvikiin ei kuulu koristelua eikä siivousta ja pitopalvelukin maksaa kattauksineen, kuljetuksineen, astiavuokrineen, tarjoilijoiden palkkoineen ym. Itse emme ruokia tee! ). Muutenkin saa kertoa kaikkea mahdollista Rulludista!
 7. Hei! Olemme suunnittelemassa jo nyt kesän 2009 häitämme. Paikkaehdotukset ovat tällä hetkellä kutistuneet kolmeen: Villa Furuvikiin, Pakin tupaan ja Villa Rulludiin. Olisin kiinnostunut kuulemaan, millaiset kustannukset tuli Furuvikista? Vuokrahinnan jo tiedän, tarkoitan esim. paikan koristelua, pitopalvelua, kukkia, yms. Entäs loppusiivous? Voiko sellaisen tilata vai pitääkö/voiko tehdä itse? Milloin teitte sen? Seuraavana päivänä vai yöllä häiden jälkeen? Siivous klo 02 yöllä väsyneenä ei kuulosta kovin houkuttelevalta Kertokaa kaikkea mahdollista paikasta, kiitos!
 8. Hei! Onko kellään kokemuksia Espoossa sijaitsevasta Villa Rulludista? Luin kyllä jo Rullud ketjua, mutta olisi kivaa kuulla vielä lisää risuja ja ruusuja. Ja etenkin saada privana (voin antaa sähköpostiosoitteeni) kuvia häistä kyseisessä paikassa ;D Olisi myös kivaa kuulla, paljonko menut maksoivat ja jos jotain jättää pois, niin kuinka paljon hintaa saa alennettua... Käsittääkseni Villa Rullud on valitettavasti suht hintava paikka...?