Sanetus

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Espoo

Sanetus's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Me ollaan ajateltu tehdä silleen, että käydään "virallisessa" hääkuvassa ammattivalokuvaajan luona ja sitten kirkossa ja hääjuhlassa luotetaan kavereitten ja sukulaisten taitoihin. Ei ole tarkotus antaa kenellekään tehtäväksi kuvaamista, mutta luultavasti monet ottavat kuvia (meidän tutuilla kameroita alkaa olla jo useampiakin joka taloudessa) ja ajateltiin sitten niistä teettää itsellekin. Nyt kun noita muitten kirjotuksia lueskeli niin täytyy kyllä vielä vähän miettiä, että olisko sittenkin sen kuvaajan palkkaaminen ihan asiallista...
  2. Meilläkin on niin, että minä kuulun kirkkoon ja sulhaseni ei. Itse kyllä mietin pitkään, että haluanko sitä siunaamista vihkimisen lisäksi, kun olen vaan ns. tapakristitty enkä oikeasti koskaan käy kirkossa. Tulin siihen tulokseen, että kirkko tuo vähän juhlallisuutta tilaisuuteen ja koko juhlaan, joten siksi tulee myös siunaus. Sulhaselle taas oli ihan sama tuleeko siunausta vai ei.
  3. Mun vanhemmat on luvannut maksaa meijän häät. Budjetti ei oo ihan valmis vielä, mutta veikkaan, että 10 000 menee rikki. Kutsutaan varmaan noin 130 henkeä, mutta sitähän ei tiiä kuinka moni tulee.
  4. Itselläni oli mielessä vain morsiammen-/sulhasenryöstö, mutta nyt kun noita muitten listoja lueskeli niin en tietenkään mitään tappelu halua häihini. :-/ Häävalssiakaan ei tule, mutta tanssimme sen sijaan jonkun hitaan. Monia omia sukulaisia en myöskään ois halunnu kutsua, kun en oikeen oo niitten kanssa ollu tekemisissä, mutta ilmeisesti mun vaikutusvalta ei ihan riitä tosta asiasta päättämiseen...
  5. 14.2.2008 Espoon maistraatissa ja siunaus 30.8.2008
  6. Oma nimeni ei ole mitenkään harvinainen ja kotikaupungistanikin löytyy ainakin yksi kokonimikaima, minkä takia välillä minulle on tullutkin puheluita väärään numeroon. En kuitenkaan halua vaihtaa sukunimeäni ja niinpä meillä sulhanen ottaa minun nimeni. Eipä kyllä taida sulhasenkaan sukunimi olla sen harvinaisempi... Eli nimen harvinaisuus ei ole tärkeää!
  7. Sanetus

    Häätanssi / häähidas

    Olisiko kenelläkään ideoita hyvistä hitaista biiseistä, jotka sopisivat häävalssin sijasta tanssittavaksi? Ei olla kumpikaan oikeen innostuneita tosta valssaamisesta, mutta ei oo kuitenkaan mitään "omaa" biisiäkään, jonka vois vetästä.