Maysteri

Morsian
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Maysteri

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Juu, meilläkin tulee "salahäät". Maistraatti varattu kesäkuussa ja eilen sitten oli pakko kertoa parhaalle ystävälle, joka tulee puolisonsa kanssa todistamaan. Pakko siis siksi, että halusin jakaa tämän ihanan salaisuuden, ja siksi että he varaisivat päivän kalenteriinsa! Mutta sukulaisille ja muille aiotaan kertoa kunhan päästään reissuun, eli tarkoitus lähteä lentokentälle melkein suoraan vihkimisestä. Lähetetään varmaan tekstarit tai soitellaan porukoille. Kun saadaan valokuvat teetettyä, lähetetään varmaan kortteja kuvalla sitten ympäriinsä. Juhlia tuskin tulee minkäänlaisia, ei olla osattu päättää! Huomaan, että vaikka on tarkoitus mennä "vain" maistraatissa "nopeasti" ja kaksin, saa siihen silti laittaa aikaa (ja rahaa) järjestelyihin, aikataulun miettimiseen ym... Mutta on tää tosi ihanaa!
 2. Up up! Meillä suunnitelmissa häämatka syyskuussa Lissaboniin, ja hotelli jostain alueelta Cascais/Sintra/Estoril. Ehkä pari yötä Lissabonissa, ei olla vielä päätetty... Kertokaa vinkkejä/kokemuksia/kaikkea siellä olleet!
 3. Meille tulee myös todella pienet häät, eli maistraatissa tod.näk vain me ja kaksi todistajaa. Nyt mietinkin kuumeisesti, miten juhlia sitä? Eli haluaisin järjestää maljannostajaiset jossain (ei kotona) ja sitten hyvin syömään, joko vain me kaksin tai sitten todistajat mukaan. Aion kuitenkin hommata "melkein koko helahoidon" eli juhlapuvun, kampauksen ja kukat. Sulhaselle tulee puku. Tässä samalla kysymys: onko kellään hyviä ideoita intiimistä juhlapaikasta Helsingissä jossa voisi nauttia maljat ja illallisen?
 4. Ehdottomasti piilarit! Mulla on molemmat, käytän 90% piilareita. Tykkään, että olen paljon nätimpi ilman laseja, ja lisäksi kuten joku totesi, arkiset lasit voisivat "pilata" muuten juhlavan kokonaisuuden. Piilarit on tosi mukavia nykyään (vrt. joku 8v sitten) ja hengittäviä yms yms joten varmasti löytyy sellaisia jotka eivät mitenkään hankaa tai ärsytä.
 5. Jea. Aika monella tuntuu olevan ehdoton ei kaikki leikit yms vanhat perinteet. Silti melkein joka häissä, joissa olen ollut, joitain näistä on noudatettu/leikitty... Ehkä ne morsiamet eivät ole kirjoitelleet tänne, tai siinä häähuumassa tiukat eit unohtuu. Meille myös, ei -listalla on näitä samoja: -kirkko, uskonnollisuus -kaikki leikit -tyllit ja röyhelöt, vaaleanpunainen, morsiuskaari yms söpöily -kutsu, jossa kullanväristä kohopainatusta (!) -huntu - ja bonuksena, morsiamen isä. (onneksi en taida olla ainoa tapaus) -olisin halunnut myös lapsivieraat tälle listalle, mutta sitten tajusin, ettei vieraiden joukossa varmaan tule olemaan edes niitä ihan pienimpiä, joten olkoon Kyllä: -paljon hyvää ruokaa ja juomaa (siten ettei viinakset lopu kesken!) -hyvää musiikkia -rentoa seurustelua
 6. Kiitos Saimille noista tiedoista! Olen käynyt kyllä nuo laittamasi linkkien sivut jo aiemmin katsastamassa. Kumma vaan, kun siitä Työväentalosta ei ole oikeen netissä tietoa... Ekat vaihtoehdot mulla olis ollut se Vanha Värjäri tai Forssan Klubi, koska ovat niin ihanissa maisemissa (puistot ympärillä ja Loimijoki), mutta sulho on vankkumaton, että se olisi Työväentalo. En ole sanonut lopullista "ookoota" siihen, tietenkään ennenkuin itse näen paikan sisältä. Kuulemma kiva, ja kuten kuvailit, sen saa varmaan koristeltua nätiksi. Ollut kaiketi ennen leffateatteri (?), ja sehän sopii minun pirtaan...
 7. Meistä kumpikaan ei halua tavaraa, vaan tullaan pyytämään rahaa matkakassaan. Halutaan toteuttaa joku upea (ja kallis) "once in a lifetime" -matka...
 8. Nostan tämänkin. Eli tarkoitus meillä olisi siviilivihkiminen Forssassa, joka käsittääkseni kuuluu Hämeenlinnan maistraatin piiriin. Ja juhlapaikalla siis vihkiminen. En ole vielä kysellyt itse maistraatista (häihin aikaa reilusti), mutta olisi kiva kuulla kokemuksia, miten homma toimi, oliko hyvä vihkijä jne...
 9. Nostetaanpa tätä. En löytänyt foorumilta muita viestejä haulla "Forssa". Olisin halukas kuulemaan hääjuhlakokemuksista Forssassa, erityisesti Työväentalolla järkätyistä. Jos jollain olisi vielä kuvia, miten on koristeltu tms olisin halukas näkemään!
 10. Minä haluan ehdottomasti (ja sulhokin haluaa) siviilivihkimisen. Ei lähellekään kirkkoa. ;D Emme ole kumpikaan yhtään uskonnollisia, ja minusta tuntuisi hassulta jos joku rukoilisi avioliittoni puolesta kun en sellaiseen usko. Vaikka kirkkovihkimisestä saisi varmasti omannäköisensä tilaisuuden, en silti menisi naimisiin kirkossa.