Salla

Aktiivijäsen
 • Content count

  55
 • Joined

 • Last visited

About Salla

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Ihana pappi meilläkin, muttei ole tullut mieleen kiittää. Enkä olisi voinut jotain keksiä.
 2. Lähellä kirkkoa otettu ulkokuvaus maksoi 220€. Sisälsi vain kuvaajan paikalla olon ja 35 koevedosta. Hinta-laatu suhde oli tässä tapauksessa todella huono. Kuvaaja ei mm. huomioinut riittävästi varjoja, jotka pilaavat osan kuvista. Tuskin teetetään näistä kuvista yhtään, vaan kiitoskortit ja viralliset kuvat tulevat omista kuvistamme.
 3. Kampaus maksoi 30 €, vaikka oli todella upea kampaus ja kampaaja teki sitä lähes kaksi tuntia. Eikä ollut edes tuttu kampaaja. Meikki maksoi 37 €, sisältäen koemeikin ja kulmien siistimisen ja värin. Itä-suomessa.
 4. Hyvin nukuin, mutta aivan liian vähän! illalla päästiin myöhään nukkumaan ja aamulla oli aikainen herätys.
 5. Oltiin tyytyväisiä bändiin, soitti hyvää musaa. Ainoa pettymys oli se että he päättivät iltapalan aikaan soittaa tyhjälle salille, sen sijaan että olisivat itsekin tulleet iltapalalle. Sitten kun porukka palasi takaisin tanssilattialle, bändi lähti iltapalalle..
 6. Kiireinen, päästiin vasta silloin järjestämään juhlapaikkaa. Kävin koemeikissä, kerättiin kaasojen kanssa luonnonkukkia ja väsättiin niistä pöytäasetelmia. Yritettiin olla rauhallisia vaikka anoppi ja appi höyrysivät kuin viimeistä päivää. Ihan positiivinen muisto jäi siitäkin.
 7. Tietää että käyn täällä, muttei luultavasti sitä että kirjoittelenkin tänne. Kysyi eilen huvittuneena, että onko vierotusoireita kun vielä täällä roikun, ja huvittui suuresti kun kerroin että on täällä rouvajuttujakin
 8. Meillä oli mansikkasiideri (hellefors?), häiden teema oli punainen joten sopi maun lisäksi jo värinsä puolesta. Ja edullista oli myös!
 9. Meillä oli suvivirsi.
 10. Meillä pappi piti ihanan henkilökohtaisen puheen. Kerroin suoraan hänelle mistä asioista en halua että hän mainitsee ja se toimi hyvin. Kannattaa sanoa suoraan jos ei halua esim. suhteenalku ajoista tai mitään vihjailuja perheen koon kasvattamisesta mainittavan.
 11. Minä varasin, tuli ainakin varattua ;D
 12. Meillä sai bändi ottaa iltapalaa siinä missä muutkin, ja boolipöydän kerroin olevan käytössä alkoholittomine juomineen.
 13. Me ei kutsuttu pappia. Toki olisi ollut tervetullut jos olisi halunnut tulla juhlimaan
 14. Voisi kyllä jäädä häät väliin. Jos ei oo varaa maksaa, niin mielummin ehkä sitten pyytäisi lahjaksi rahaa jolla voisi kustannuksia maksella. Mut siis erillinen maksu on kyl törkee!
 15. Kävin ammattilaisella ja kyllä kannatti! Meikki ainakin kesti hyvin ja oli todella upean näköinen.