Jump to content
Naimisiin.info

Smurfette3000

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://smurfette3000.blogspot.com/
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Paikkakunta
    Varsinais-Suomi

Smurfette3000's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Tuli tässä nyt mieleen, että Apocalypticallahan on esim. Metallica-covereita, jotka voisi sopia häätilaisuuteen tyyliltään, mutta silti antaa vähän särmää. En ole mikään Apocalyptica-fani, joten en osaa heittää mitään lonkalta muuta kuin tuon jo monta kertaa mainitun Nothing Else Mattersin...
  2. Me mietittiin ensin Mieheni kanssa, että hänelle sopisi massiivisempi sormus (mutta tasainen miehen fyysisen työn vuoksi) ja sitten pitäisi pelkkää vihkisormusta. Sormusostoksilla kävikin sitten niin, että mikään massiivisempi ei tuntunut sopivalta ja valittiin kihlasormuksen pariksi samanlainen vihkisormukseksi. Ne tulevat olemaan sitten vierekkäin. Mies oli ilmeisesti seuraillut sormustrendejä , sillä sanoi nähneensä moniakin miehiä, joilla on kaksi sormusta, eli se ei ollut ollenkaan vieras ajatus.
  3. Sinina, ehdotuksesi kuulostaa sopivalta, varsinkin, kun on oltu pitkään yhdessä (minäkin mieheni kanssa asuttu jo yhdeksän vuotta saman katon alla...) Eikä yhtään vaikuta rahankerjuulta mun mielestä! Miehen kanssa ollaan mietitty myös, miten asian ilmaisisi eikä riimit oikein viehätä. Saisinko käyttää / muokata tekemääsi tekstiä omassa kutsussani?
  4. NtiNallelle: Jos kerran juhlat on Pohjanmaalla, niin toki sikäläisittäin tehty juhlaohjesääntö on munkin mielestä paikallaan. Löysin sellaisen osoitteesta amoriini.com: Pohjanmaan murteella Juhula-ohojeestus 1. heinäkuuta vuonna 2007 Luottamushenkilöt Sulhasen pestmänniksi on kutsuttu Herra Pertti Bestman sekä Morsiammen pukijaksi Neiti Kirsi Kaasola. Seremoniamestarina juhulaväkiä ohojaa Herra Pertti Puhemies. Jos juhularahavas tahtoo pitää hääparille puhehen, rimpahuttakohon kyseenen vieras seremoniamestarille (p. 040 111 222 333) ennen juhulaa tai ilimoottakohon asiansa viimeestänsä paikan päällä ku poistutahan kirkosta. Käyttäätyminen Kirkos esiinnyttäköhön kaikella vakavuurella ja Jumalan sanaa kunnioottaen. Sielei trenkää ruveta mitää ylimäärääsiä präisköttämähän. Juhulaväki saapukohon paikalle aijoos. Jos vieras havaattoo olevansa myöhäs tai kokonansa vääräs kirkos, jättäköhän hän siitä asiasta mesoomisen välihin. Morsiammen sukulaaset sekä kaverit istukohot kirkon vasemmalla puolella, sulhasen oikialla. Laattialla istumista ja virsikiriahyllyhyn nojaamista vältettäköhön toimituksen aikana. Riisiä ei sovi mennä ropeltamahan ennen aikojansa. Lahajukset Lahajojen hankinnas kehootetahan kääntymähän ilimoottautumisten vastaanottajaan puolehen. Näin Hääpari säästyy usiaan samallaasten leivänpaahrinten tai kyseenalaasten posliinikippojen saamiselta. Hääparin ylimmäänen toive on, notta kukaa voimiansa lahajojen kattelemisehen tuhulaa. Lahajasekit tai kaivertamattomat hopia-sosimet on pajio paree vaihtoehto, kunne on sitte tarvittaes helepompi pantata häämatkan paluulippua varten. Syöminen Mikäli juhulija kärsii ruoka-aineallerkiasta, ilimoottaakohon hän asiasta aijoos ilimoottautumisten vastaanottajalle. Muutoon saattaa syntyä turhan pitkiä hyysijonoja. Hääpari ottaa ensi ruokaa. Sevveran pitää on viksu, nottei alakupaloja rohomua turhan palio. Muutoon saattaa käyrä niin, nottei maha enää veräkää pääruokaa. Jonoos pitää olla kaikes rauhas, kaikille piisaa ruokaa aiva varmahan. Kaakkuaki sitte myöhemmin tarioollahan. Laulu ja soitanta Juhlarahavahan viihrytyksestä vastaa orkesteri Jalalla Koriasti soittopeleineen. Tanssiminen ja hyppely on suotavaa, jopa toivottavaa maharollisesta kaharesta vasemmasta jalaasta huolimatta. Nestemmääset Päihrykkehet Juhulas on tariolla palanpainikkehena kaliaa ja viiniä sekä terävämpää kahavin kans. Muita juomia saa ostaa paarimestarilta. Kyöläämistä kumminki vältettäköhön. Jos peräloosterille pitää päästä juomahan, sielton sitte paree tarioolla muillekki. Maistiaasia otetahan vastahan myös etukätehen. Juhulapaikalle ohojastus Notta juhularahvas ei mee hukkahan matkallansa juhulapaikalle ja näin meinaa päästä koko juhulahan, on paree kysyä ajo-ohojehet vihkimisen jäläkehen seremoniamestarilta. Lopuksi toivotamma hääväelle oikeen mahtavaa tulevaa hääjuhulaa!
×
×
  • Create New...