Jump to content
Naimisiin.info

memmu84

Aktiivijäsen
  • Viestit

    29
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    kalajoki

memmu84's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. memmu84

    Nuoret jatkoille, mitäs vanhukset??

    Meilläkin vähän sama tilenne, tosin nuoremmalla porukalla tarkoitus jäädä jatkamaan iltaa juhlapaikalle.Vaikka on viime kesältä serkun häistä hyvä kokemus siitä miten kaiken ikäiset juhlivat aamuyölle asti, mutta sulhasen sukulaiset eivät kaikki hyväksy alkoholin käyttöä
  2. Vasta alttarilla nähdään. Olen kehoittanut sulhasta menemään vanhempiensa luokse häitä edeltäväksi yöksi. valokuvaus on sitten kirkossa vihkimisen jälkeen.
  3. Kihloissa toistemme nimet ja päivämäärä. Sulhasen sormukseen lisäksi kaiverretiin hääpäivämäärä. Minun vihkisormukseen molempien nimet ja päivämäärä.
  4. Ammattilaisen meikattavaksi menen. Itse en osaa meikata kovinkaan hyvin, kun harvoin tulee meikkiä käytettyä. Aamusta tulee kyllä kiireinen, mutta silti.
  5. Kuukauden kuluttua häistä lähdetään matkalle.
  6. Teneriffalle lähdetään maaliskussa. Maksaa 845e henkilö. Viikon matka.
  7. Alkaa pikkuhiljaa pelottaa noi polttarit ja se miten kaasoilta sujuu niiden järjestäminen. Siskoni tietää varmasti millaiset polttarit haluan. Toinen kaasoni, sulhasen sisko siis, ei tunnu tietävän lainkaa. Sulhasen sisko on muun muassa uhkaillut, että sitten minut juotetaan ihan känniin, kun taas oma siskoni tietää, että ahdistun ja iltani on ihan pilalla, jos joku yrittää lainkaan tyrkyttää minulle alkoholia samoin kuin, että inhoan kaikkea mikä voi vähääkään nolata minua.
  8. Ehdottomasti häät ennen lapsia. Kumpikin taidetaan olla vähän vanhanaikaisia, mutta ei kuitenkaan niin vanhanaikaisia, kuin sulhasen vanhemmat ja osa suvusta. Me muutettiin yhteen ennen kuin oltiin menty kihloihin ja ollaan vielä väleissä sulhasen vanhempien kanssa, taisivat ymmärtää kun olin kauempaa kotoisin. Sulhasen siskolle tuntuvat pitävän kuria, että ensin kihloihin ja vasta sitten muutetaan yhteen.
  9. memmu84

    2 kaasoa, 1 bestman?

    Meilläkin 2 kaasoa ja 1 bestman. Sulhanen pyysi kahta kaveriaan bestmaneiksi, mutta vain toinen suostui.
  10. Aiemmin kirjoitinkin tänne, että kaasoni vaikuttavat olevan innokkaita osallistumaan järjestelyihin. Kävi kuitenkin niin, että heidän kanssaan suunniteltiin hienot kutsut ja kirkko-ohjelmat. Ovat hieman työläitä askarreltavia, mutta ajattelin, että nopeastihan me ne kolmestaan tehdään. Nyt on kuitenkin käynyt niin, että jäin askarteluineni yksin, vain toinen kaaso on ollut hieman apuna. Häiden järjestelystä aiheituikin yllättävästi stressiä, isot häät kun on tulossa
  11. Mlemmille uusi kohde. Aiemmin ollaan käyty yhdessä vain Budabestissä ja sen lisäksi kumpikin on matkustellut tosi vähän.
  12. Miehellä maatila, joten avioehto tehdään.
  13. Minusta tulee Prittinen. Tämä nimi on nimipalvelun mukaan 248 ihmisellä. Tiedän jo nyt että joudun vielä monesti selittämään miten tämä nimi kirjoitetaan, yleensä ihmiset kysyvät vähintään että kirjoitetaanki kovalla vaiko pehmeällä peellä...
×
×
  • Create New...