SISSI07

Morsian
 • Content count

  137
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by SISSI07


 1. Täällä kanssa yksi epätoivoinen jolla ongelmia kaason kanssa.

  Valitsin en perinteistä kakkua hääkakuksemme ja kaasoni ei tykânnyt siitä vaan ilmoitti asian tyyliin " eikat nyt tuollaista kakkua oteta...". Itse koin ko.asian hyvin loukkaavana ym.ja jopa luottamukseni hâneen on nyt huono.

  Tilanne on nyt se etten tiedâ haluanko häntâ enään kaasokseni kun ajattelemme nâköjâân hâistâ eri tavalla.Nehän ovat minun ja sulhaseni hâât ja meillä lienee oikeus valita juuri sellainen kakku minkä haluamme.

  Olen surullinen ja kovin kovin masentunut.


 2. Kävin tänään katsomassa sen meitin Junior Park puistosviitin ja ihastuin siihen heti.Kyllä kannattaa ainakin musta maksaa ja palvelu oli todella upeeta vaikka en ollut mitään aikaa varannut. :)

  Sain heti mennä pikkolon kanssa katsomaan ja kaikki paikat näytettiin ja voin kyllä sanoa että näkymä puistoon oli ihana.Kuinka tässä malttaa ensi kesään odottaa.

  Uskon että emme tule missään nimessä pettymään,koska nyt tuli jo todella hyvä mieli.Ihanaaaaaa !!!  :-X:-*


 3. Oi , hän on ihana pappi ainakin minusta.  :-X

  Hyvâ kun ei tarvitse sillä lailla jânnittää sitten, vaikka tottakai omat häät aina jânnittää. Ja ihanaa kun pappi neuvoo koska itse kuitenkin unohdan kaiken minkä tulemme "kuivaharjottelussa" tekemään, se on varmaa. :)

  Itsekin luulen etten turisteista välitä, on siinä jotain paljon ihanampaa.... Juu ja tuo toivotus saa minut aina itkemään.Muistan kun liityin kirkkoon niin vollotin juuri toivotuksen alkaessa.Se vain saa kylmät väreet ja tunteen pintaan.  :'( :)

  Pitikö teidän varata kuoro ja kanttori.? Meille tulee kirkkoon ja juhlapaikalle kuoro.Varauksen teen kun tulen kotomaassa viikon päästä käym. :)


 4. Luulen että meijân kakussa ainakin on moussea tâytteenä ja sitten päällisenä on hyytelöä. En ole vielâ sen tarkemmin kysynyt, mutta tuolta se minusta vaikuttaa.  :)

  Mekään emme marsipaania ota, kun emme pidä eikä oikeen kukaan muukaan. Ja heinâkuussa emme myöskään kermakakkua ota, kylmâketju katkeaa ja ruokamyrkytysriski on silloin suuri. Näitä ammattisalojen "ihanuuksia" kun tietää, niin ei uskalla ihan minkälaista kakkua ottaa.  :-[