MissMay

Morsian
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä MissMay

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Kyllä meillä sulhanen on osallistunut todella paljon suunnitteluun. kertoo mielipiteet, sanoo mitä haluaa ja mitä ei. Iso apu on ollut hänestä kyllä kaikessa.
  2. Meillä on varattu kuvausaika ennen vihkimistä. Me ei olla niin perinteisiä, meinataan harjotella häävalssia kotonakin jo niin että mulla on puku päällä. Ja toinen syy ajan valitsemiseen oli se että ei haluta antaa vieraiden odottaa kauhean pitkiä aikoja vaan kuvauksen takia.
  3. Omia työkavereita ei ole koska olen työtön/opiskelija. Mutta avon työkavereita muutama aiotaan kutsua kyllä.Avo niin halusi
  4. tulempas minäkin tänne...Häät olis tarkoitus viettää 16.8.2008 ja alustavasti olen tuon Tuulensuojan meille varannut...Kuvista päätellen ihan kaunis paikka.Ulkoonta olen monet kerrat nähnyt mutta sisällä en ole itse vielä koskaan käynyt. Tuo äänen toisto muakin mietityttää et onko siellä jonkinlainen vai tarvitseeko alkaa miettimään sekin viel. Ja pelkkä paikka on vuokrattuna niin oisko kellään antaa vinkkiä pitopalvelufirmoista, mistä kannattas ottaa...Laittakaa vaikka yv:tä tulee. Vielä meinaan kysellä paikkoina ainakin Kallioniemen lavaa?Kenelläkään siitä kokemuksia?Ja yksi mikä houkuttelisi ois Moision Kartano?Kokemuksia paikkana ja millanen hinta paikalla on?
  5. Ei tiedä, mutta luulen että arvaa kyllä että erilaisilla palstoilla hääjutuista kirjottelen ja etsin tietoa.
  6. vastasin morsiammen kotikunnassa.Kirkkoa ei ole vielä varattu, mutta luulen että päädytään mun kotikunnan kirkkoon.Itse kun asutaan tällä hetkellä naapurikunnassa...
  7. Häät pitää olla ehdottomasti kesällä..Kesä-heinä-elokuu on parhainta aikaa.Meillä häät on elokuussa