Jump to content
Naimisiin.info

minnie85

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Pirkanmaa

minnie85's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. joo, paikan oma pitopalvelu oli. Musiikin pitään loppua kello 12 ja yhdeltä paikka pitäisi olla tyhjä.
  2. Seurakunta lähetti tietoa seurakunnan tapahtumista, taisi olla eka. Tai sitten se kela-kortti
  3. Meillä oli häät Karllundissa tänä kesänä. Häät sujuivat hienosti, paikan omistajat olivat apuna koko häiden ajan. Paikka oli meillä koko viikonlopun, häät lauantaina ja jo perjantaina pääsi laittamaan koristeita ja viemään tavaroita (vaikka koriteita ainakaan meillä ei paljoa ollut koska paikka itsessään on niin upea) Pitopalvelun ruoka oli todella hyvää, paljon kehuja tuli.
  4. meillekin tulee jonkinlainen avioehto, joka pätee mikäli liitto päättyy avioeroon. Mies kysyi jo ennenkuin ruvettiin häistä puhumaan kihlauksen jälkeen että sopiiko minulle että teemme avioehdon. Tulee koskemaan miehen omistamaa kotitilaa ja sen irtaimistoa.
  5. Minulle on oikeastaan ollut aina selvää, että otan miehen nimen, oli se melkein mikä hyvänsä. Minusta tulee sitten reilun vuoden päästä Parikka. Omasta nimestänikin olen tykännyt, ainoa huono puoli siinä on ollut että joka paikassa on joutunut ensimäiseksi aakkosten mukaan!
  6. minulle tulee todennäköisesti 3 kaasoa... Toivottavsti ainakin en ole vielä heitä pyytänyt. Parhaita ystäviäni en osaisi valita heistä joten pyydän kaikkia
  7. sulhasen kotipaikkakunnalla johon tosin minäkin olen pian muuttamassa, ja häiden aikaan se on sitten meidän yhteinen asuinpaikkakunta sen lisäksi että se on miehen kotipaikkakunta
  8. meillä mies haluaisi lapsia vasta avioitumisen jälkeen, minä sen sijaan olen jo hetken aikaa potenut vauvakuumetta.. Olemme kuitenkin ajatelleet että voisimme alkaa yrittämään lapsen saamista jo ennen häitä, mutta kuitenkin niin että lapsi syntyisi sitten kun olemme jo naimisissa.
×
×
  • Create New...