annuli84

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About annuli84

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Ihanaa ensinnäkin että joku muukin on miettinyt tätä aihetta... Itsekin olen aiheen kanssa painiskellut ja nyt tulin sitten siihin loppu tulokseen että me muistamme työporukkaamme sitten vaan kiitos kuvalla... Työporukka oikein mukava, mutta koska olen kuitenkin ajatellut työpaikan vaihtoa (itse työstä johtuen) en näe aihetta kutsua työkavereita.. ja siksi toisekseen että taas tulisi sitten lisää kustannettavaa... =)
 2. Itse ei olla häistä puhuttu kun molempien vanhemmille, tulevalle kaasolle ja bestmanille... Eli ollaan oltu nyt toistaiseksi ihan hys hys.. =) On jotenkin kivempi sitten "yllättää" ihmiset sillä että kun kutsu postista kolahtaa, tai sitten häiden jälkeen kun ihmiset lukee kirkon palstalta vihityt kohdasta että ollaan menty naimisiin.. =)
 3. Kokemuksia ei valitettavasti vastaavanlaisesta löydy, olemme omista aikeista kertoneet, vastaanotto oli positiivinen, ainut kenties miinus puoli oli että nyt sitten seuraavat kaksi vuotta varmaan valvovat öitä, niin kauhean rahanmenon takia... Kun ei mitää maistraattivihkimistä haluttu... =)
 4. Itsellämme on lahjalistalla joitain toiveita mitä olisi mukava saada, mutta toisaalta osa näistäkin melko tyyriitä, joten lisäsimme listaan myös vaihtoehdoksi rahan, sen voi siirtää yhteiselle säästötilillemme taikka laittaa käteisellä/shekillä sitten kuoreen... =) Lahjalistaa vieraat tiedustelevat sitten kaasolta.. Häät ovat vasta vuonna 2009, joten sen suuremmin ei olla suunniteltu... =) Mutta toivottavasti vastauksesta edes vähän oli apua... =)