miitu78

Rouva
  • Viestit

    67
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän miitu78 kaikki viestit

  1. Pitääpä kommentoida.. Olen järkkäämässä kesäksi polttareita, joille hintaa tulossa 30€ per nuppi. Itse en laske niin tarkkaan, mutta en aio kauheasti tuota hintaa ylittää. Kaksi vieraista tulee kaukaa, ei tulis mielen viereenkään alkaa veloitella isoja summia, kun kuluja tulee muutenkin.
  2. Jaa mielenkiintoinen kysymys.. Me oltiin kyllä todella tyytyväisiä meidän pappiin, oli ihana vanhempi mies (eläkkeellä). Hänellä oli heti meidän jälkeen vihkiminen, seuraavat vieraat seiso jo pihalla kun me oltiin menossa ulos, joten ei keretty kiitellä tms. Itse mietin vaan tuota kiitoskortin lähettämistä, että tekeeköhän ne papit niillä mitään? Siis jos ei tunne vihkiparia mitenkään? Onko niillä laatikot täynnä kortteja joiltain ihmisiltä, joita ne ei edes tunne? Ajatuksena se on kyllä ihana, enkä tarkota tällä sitä että niitä nyt ei mielestäni saisi lähetellä.
  3. miitu78

    Opiksi muille

    Potretteihin liittyen.. Meillä jäi ottamatta monta potrettia, mikä minua harmittaa todella. Tykkään nimittäin valokuvista, ja olisin niitä halunnut. Kaasojen ja bestmanien kanssa jäi kokonaan ottamatta.. Olisin halunnut meistä tytöistä erikseen jne.. Aina vaan ajattelin, että kyllä tässä kerkeää.. Ja toi on niiiin totta, mistä heko kirjotti.. Meillä kans yks kattoo toiseen ja toinen toiseen kameraan..
  4. miitu78

    Opiksi muille

    Itselle tulee mieleen pari asiaa.. Jos paljon lapsia, niin oma leikkitila heille on tosi mahtava juttu! Meillä oli Feyahin tapaan myös tila, tai oikeastaan kaksi. Oli nurkkaus, jossa oli lautapelejä, Aku Ankkoja, leluja ja piirrustusvehkeet. Suositumpi kuitenkin oli liikuntasali, jossa lapset saivat juosta sydämensä kyllyydestä! Tila meillä oli tähän tarkoitukseen loistava, vanha koulu. Molemmat tilat oli niin, että lapset oli näkyvillä koko ajan. Toinen asia on, että muistakaa valokuvat! Meillä jäi esim. kaasojen ja bestmanien kanssa yhteispotretti ottamatta, mikä harmittaa minua aikalailla. Se päivä vaan meni jotenkin ohi, vaikka oli tarkoitus kyllä kuvat ottaa.
  5. miitu78

    Kuuma tervetuliaismalja

    Juu.. Meillä alko kiirettä pukkaamaan tämän asian kanssa.. Jotenkin tuo alkumaljan maistaminen oli meillä jääny, ja nyt kokeiltiin lämmintä siideriä.. Mies ei tykänny yhtään! Mutta täällä oli hyviä vinkkejä, täytynee huomenna lähteä ostamaan kaikkea ja kokeilla.. Meidän juhlapaikka on vanha koulu. Sen nykyinen omistaja kertoi, että vanhoja kouluastioita on täällä yhden koulun kellarissa, mistä niitä saa lainata. Niinpä meille tulee mukeiksi sellaset vanhanajan peltimukit, joista alkumalja juodaan.. Sopii mielestämme hyvin tuonne paikkaan, tosin ei välttämättä mihinkään hienoon ravintolaan tmv.
  6. miitu78

    Karpalobooli

    Meillekin on tulossa talvihäihin karpalobooli. Aijon kokeilla tuota GretaG.n ohjetta ainakin.. Voin tulla sitten kertomaan, että miltä se meidän mielestä maistu..
  7. miitu78

    Puuhapussi lapsille?

    Meillä kans huomioidaan lapset. Meidän esikoinen on aika vilkas 3v. poika, joten hänen kannaltaan jo ajattelen asioita.. Vieraina lapsia meille tulee noin kymmenen, heidän iät vaan heittelee aika paljon. Tällä hetkellä olen suunnitellut lapsille puuhapussit, ikään kuin kiitoslahjana. Niihin olen tähän mennessä hommannut saippuakuplia, kynät ja pienet vihot. Ehkä vielä siihen rusinoita. Meille tulee myös lapsille oma leikkipaikka, tai oikeastaan kaksi.. Juhlapaikkana on vanha koulu, jossa on liikuntasalissa vielä kaikki vermeet, siellä saapi juosta ja pelailla palloilla. Lisäksi laitan nurkkauksen, johon tulee värikynät, paperia ja dvd-soitin millä kattoa lastenohjelmia. Karkkia en pahemmin mihinkään esille laita, tiedän omastanikin että ne vasta virtaa antaakin! Mutta pillimehuja olen varannut, juostessa kun voi tulla aika jano. Kiitos Lumimarja ideasta vauvoja ajatellen! Meidän kuopus on häiden aikaan 9kk ja yksi vieraistamme vajaa 1v. Taidan heille laittaa jotkut pienet sopivat vauvanlelut..
  8. Vohveli: meille ei tule mitään muita kukkia, mitä nyt sitten kimpussa ja vieheissä jne. on. Mutta mä taasen en olekaan kukkaihminen.. Muuten kyllä voisi tullakin, varmaankin tulppaaneja, mitä on mulla myös kimpussa. Keijukainen-08: kuinka paljon olette aikoneet kutsua vieraita? Jos ei kauhean isot häät ole tulossa, niin miksi ei kerkeiäsi niitä jo tänä talvena viettää.. Mutta jos on isot, niin kannattee varmaan siirtää.. Mekin oltiin alunperin mietitty ensi syksyä, mutta ei vielä sit kerrottu kellekkään. Niinpä sit kuultiin että kaverit menee ens syksynä naimisiin, joten aikaistettiin tälle talvelle. Ja se ajatus on tuntunut vaan koko ajan paremmalta..
  9. Otinpa täältä minäkin muutaman mukaani.. Paikkakorttien sisään tulee aikuisille tekstejä rakkaudesta, ajattelin että lapsille olisi hauska saada jotain muuta. Nää Muumit oli loistavia! Kiitos kaikille mietelauseita laittaneille!
  10. Hyviä pointteja tuossa yllä! Kehottaisin nyt vaan ottamaan asian esille. Puhumaan rehellisesti siitä, että sinusta tuntuu pahalta, ja yrittää saada hänet avautumaan omista ongelmistaan. Tämä aika on kuitenkin ihanaa, kun häitä suunnittelee ja sinun aikasi tuntuu nyt menevän kaason asioiden miettimiseen. Siis reilusti kissa pöydälle! Miltäs tuo vaihtoehto kuulostaa että ottasit toisen kaason? Olisiko joku, joka olisi läheinen myös kaasollesi? Joku, joka ymmärtäisi myös kaasoa ja hänen tilannettaan.. Tsemppia sinulle!
  11. Ennen kirkkoa meillä. Ja ihan siitä syystä (kuin monella muullakin täällä), ei haluta odotuttaa vieraita missään vaiheessa. Itse olin ajatellut ensin, että sulho näkis mut vasta kirkossa. Mutta tärkeämpää meille on kuitenkin tuo, että vieraat ei joudu meitä odottaan.
  12. SutturaSaara! Ihanat noi karvakengät! Mulla on ihan korkokengät, mutta oon kovasti miettiny et jos jotain tuon tapasta ulkoiluun sitten. Ois tosi hauskat!
  13. miitu78

    Mistä kultainen spray/maali?

    Mies eilen kysy että paljonko mun Tiimarista ostettu hopeaspay makso. Just jostain auto-osastoilta saa kuulema samaan hintaan ison purkin..
  14. Uutta: puku Vanhaa: kaulakoru Lainattua: korvakorut Sinistä: sukkanauhassa
  15. Juu, tämä on kyllä munki mielestä ihmeellistä, että jos lapsella menee ihan överiksi, niin sitä ei viedä pois... Meillä itsellä on aika äänekäs ja rauhaton poika, viimeks häissä istuttiin ihan takapenkille, sieltä ei niin sinne eteen kuulu sen mölinät.. Nyt omissa häissä en ota niin vakavasti sen hommia.. Kuhan ei kovin alkas siellä kiljumaan.. Mutta voisko siihen videointiin jotenkin vedota.. Jotain että kuvaamme vihkimisen videolle, toivomme siis kirkossa hiljaisuutta vauvasta vaariin tmv.. ?
  16. Minusta itsenäisyyspäivänä noin ennen joulua glögi olis ihan hyvä! Itse ajattelin lämmintä siideriä.. Tuolla Peppi Pitkatossun laittamas linkis oliki siihen ohje. Toinen kaaso ja bestman tulevat sopivasti ens viikonlopuks meille niin vois sitä kokeilla!
  17. Tietää. Ja tietää nimimerkinkin, tosin ei itse täällä pyöri. Joskus on jotain käyny lukemassa.. Sen verran tää koukuttaa, että ei tätä salassa vois tehä.. ;D
  18. miitu78

    Nuoret jatkoille, mitäs vanhukset??

    Mä olin kesällä häissä, joissa jatkot oli vain nuorille.. Ilmeisesti jokunen vanhempi oli kysellyt, että pääsisikö sinne mukaan. Olivat kai vastanneet, että nuoriso vain jatkaa. Vanhempi väki lähti kai sitten kotiin (?). Tosin morsiuspari halusi tämän siksi, että heidän lapsilleen ei ollut muita hoitajia, kun isovanhemmat. Niinpä he ei sit halunnu sinne muutakaan vanhempaa väkeä, kun omat vanhemmat ei päässy.. Mutta olipahan kyllä rennot jatkot.. ;D
  19. Juu, painajaisia.. Lohduttaa, etten ole ainut.. Tässä saldoa tähän asti: -mies muuttuu hulluksi hakkaavaksi juopoksi häiden jälkeen -herään hääpäivää edellisenä päivänä, eikä mulle ole järkätty polttareita. Kaaso ja muut hehkuttaa jo häitä, minä myötäilen mukana, mutta mietin vain että eikö mulle oo järkätty polttareita??! -haahuilen itse jossain ihan väärien ihmisten seurassa, kun pitäisi olla menossa alttarille. Soitan miehelle ja sanon että tulen, meinasin vaan tässä välillä ihastua väärään mieheen.. :-/ -mies itse katoaa hääpäivänä, kuulen että on löytänyt toisen naisen! Vielä aikaa häihin, saas nähä mitä muuta on vielä luvassa..
  20. Alunperin ajattelin että vasta kirkossa näkis.. Sitten kun puku oli hommattu, niin kaason ja bestmanin kans sitä koneelta kateltiin. Mies alkoi aneleen, että saanko mäkin nähä.. Annoin sitten kuvasta kattoa, tosin sanoi että tuosta ei kokonaiskuvaa saa, kun siinä ei näy kunnolla koko puku. Sitten kun olen tässä kuvausta miettiny, niin haluisin että se ois ennen kirkkoa. Niinpä sitten varmaan näkee.. Pitänee viedä puku muualle säilöön, kunhan sen kotiin saan. Mies ja mä ollaan aika malttamattomia nimittäin, en malttas sitä olla sille näyttämättä eikä mies malttas olla kattomatta..
  21. En minäkään loukkaantuisi, jos meidän lapsia ei kutsuttaisi, mutta muita lapsia häissä kuiten olisi. No, sitten ihmettelisin jos kaikilla muilla ois lapset mukana, mutta meillä ei.. :-/ Mutta vaikka sellainen selvä jako, että omat ja ne lähimmät. Eli esim. sisarten lapset ja kummilapset.
  22. Me ollaan hyshys.. Ihan siitä syystä, kun häät tulee oleen aika pienet. Musta on helpompi näin, kun vastata kyselyihin, että tuleeko kutsua, koska monelle sitä ei tule. Salaisuus asia ei ole, mutta itse sitä ei huudella..
  23. Kähmäräpälä: hyvä pointti. Mutta miksi kaaso ei ilmoittanut ajoissa, että on menoa tuona viikonloppuna? Siinä kaaso on mielestäni tehnyt väärin. Ja minä itse vakaasti toivon kaasoani mukaan sovitukseen, olen sitä mieltä että se kuuluu kaason tehtäviin.. Eikä omalla kaasollani ole kyllä mitään sitä vastaankaan, itse olen ollut hänen kaasonaan ja mukana sovituksessa..
  24. Samaa mieltä, kun edelliset. Painottasin tuota varsinkin, että itse pysyt rauhallisena. Kaverisi kuullostaa jotenkin siltä, että hän voisi hikeentyä. Mutta kun hillitset itsesi, niin selviydyt tilanteesta "voittajana".. Tulehan sitten kertomaan meille, kuinka kävi!
  25. miitu78

    Ketkä kättelevät häävieraat?

    Meille ei tule jonoa. Olen aina niitä kammoksunu ja kyseessä on pienet häät. Kaaso saa ilmoittaa ajoissa että sitä jonoa ei tule piste