stringbeanjean

Morsian
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä stringbeanjean

  • Taso
    Untuvikko

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    UK
  1. Mulle trilogy-kihlan seuraksi yksinkertainen valkokultainen vihki.
  2. Saatiin eilen hyvissa ajoissa hoidettua taalla Skotlannissa esteiden tutkinta. Vein mukanani Suomen kotikunnan seurakunnasta haetun kansainvalisen virkatodistuksen ja passini. Muuta ei onneksi tarvittu. Jippiiii!
  3. Meille tulee molemmille yhdysnimet, asutaan Britanniassa missa nain voi (onneksi) tehda. Minulla on tyoni puolesta (tutkija) ammatillinen identiteetti tiukasti sidoksissa sukunimeen - julkaisut ovat tyttonimella ja toissa aionkin pitaa kaytossa vain tyttonimeni. Yksityiselemassa kaytan sitten yhdysnimea ja koska mieheni ottaa myos yhdysnimen, on meilla koko perheella, jos lapsia aikanaan tulee, sitten sama nimi.
  4. Meilla mina, tuleva mies ja miehen lahin perhe ovat vegeja. Mun lahin perhe on suht rentoa, jarjestettiin haat miten vaan. Muutamat vieraat, jotka kutsutaan varmaan nyrpistelevat meidan epa-perinteisille haamenoille: Sekulaarinen vihkiminen: http://www.humanism-scotland.org.uk/ Haita vietetaan hippi-eko-farmin puurakennuksessa ja (toivottavasti) vihkiminen puutarhassa: http://www.pillars.co.uk/ Menu on kokonaan vege, osa vegaanista. Tuleepahan ainakin meidan nakoiset haat ja en anna hairita, jos jotkut eivat jaa meidan maailmankatsomusta.
  5. Niin siis tuo askeinen olin mina, en huomannut kirjautua sisaan!
  6. Hei, kiitos Fifi vastauksestasi! Toivotaan, etta olisi yhta yksinkertaista taalla Skotlannin puolella.
  7. Tassa minun vintage-pukuni. Tilasin Etsyn kautta Yhdysvalloista. Maksoi noin 150 euroa ja kaikki meni tilauksen kanssa tosi hyvin. Pukua pitaa hieman ottaa sisaan rintamuksesta ja joudun viela ostamaan alushameen erikseen.
  8. Hei! Me mennaan naimisiin Skotlannissa. Meille tulee pienet haat ihan perhe- ja kaveripiirissa ja miehella on paljon isompi maara ihan lahisukulaisia kuin itsellani, joten tuntuu, etta taalla on helpompi meidan viettaa juhlat. Ei myoskaan olla uskonnollia ja Skotlannissa voi saada Humanist-vihkimisen. Eli saadan vahan koreammat ja juhlavammat menot kuin vain siviili-vihkimisessa, mutta pysytaan meidan aatemaailmoihin sopivissa jutuissa. Koitan parhallaillaan ottaa selville mita lappuja meidan taytyy tayttaa, jotta naima-lupa tulee. Tuo Certificate of No Impediment to Marriage pitaisi vissiin ainakin hankkia, mutta onkohan muita?
  9. Hei! Onko kukaan tanne kirjoittelevista mennyt naimisiin Briteissa? Menen ensi kesana Skotlannissa naimisiin skotti-miehen kanssa. Pitaakohan mun hommata jotain todistuksia Suomesta? Olen nyt asunut taalla 6 vuotta, ensin opiskelijana ja nyt jatko-opiskelijana vaikkaria tekemassa. Mihinkaan en ole koskaan rekisteroitynyt, NI-numero kylla loytyy.
  10. Meille tulee kihla-aikaa vahan yli vuosi, mika on mielestani juuri sopivasti. Kauan kylla ehdittiin puhua haista ennen virallisesti kihloihin menoa!
  11. Haapuku ja -kengat.
  12. Sormuksia luukunottamatta me pystyaan varmaan noin viidessa tuhannessa eurossa. Vieraita tulee alle 40. Paljon tehdaan itse ja haat vedetaan lapi rennolla meiningilla!
  13. Hei! Lukeeko kukaan teista viela tata foorumia? Me ollaan suomi-skotti pari. Yhta ollaan pidetty syyskuusta 2005 asti, kun muutin tanna opiskelemaan. Briteissa asutaan vielakin, taalla pidetaan haat ja tanne varmaan jaadaankin.
  14. Kyselisin sailymisen peraan, millaisia kokemuksia teilla on ollut?
  15. Tutustuttiin ja alettiin seurustella syyskuussa 2005 kaksi viikkoa sen jalkeen kun muutin Britteihin opiskelemaan. Mies on Britti ja taalla olemme asuneet tapaamisesta asti, eli yli kuusi vuotta. Ollaan molemmat valmistuttu maistereiksi, tuleva mies kuitenkin paatti vaihtaa alaa ja aloitti tana syksyna (2011) laakiksessa. Itse aloitin syksylla 2010 vaistokirjan teon. Eli mies on vielakin opiskelija itse olen jossain opiskelijan ja aikuisen valissa. Rahaa ei ole liikaa kaytossa, mutta tullaan ihan riittavan hyvin kuitenkin toimeen. Kihloihin mentaessa toukokuussa 2011 oltiin 24 ja 26. Naimisiin ollaan menossa kesakuussa 2012. Yhdessa ollaan ehditty asua useamman ihmisen kanssa jaetuissa kampissa kaksi vuotta, ihan kahdestaan kaksi vuotta ja valissa asuttiin vuosi eri puolilla maatakin, kun olin tekemassa gradua toisella paikkakunnalla.