Jump to content
Naimisiin.info

Egmadith

Rouva
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Egmadith's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meidän häihimme ei kutsuta esim. serkkujen lapsia. Pelkästään minulla on 24 serkkua, joilla (kolmea lukuunottamatta) kaikilla on vähintään yksi lapsi. Emme ihan oikeasti mahdu mihinkään tilaan sellaisen väkimäärän kera puhumattakaan kuluista. Kummilapset ja sisartemme lapset oman lisäksi kutsutaan, muita ei. Tämä on järkipäätös ja toivon, että vieraamme ymmärtävät sen. Uskoisin, että näin käy, koska iso sukuni on aiemminkin aiheuttanut päänvaivaa juhlien järjestäjille ja moni jätti lapset hoitajan hoiviin ihan omasta aloitteestaan. Kutsuihin kirjoitamme siis vain kutsuttujen nimet, mutta mikäli ilmottautumisvaiheessa joku ilmoittaa lastensa tulevan, emme muistuta että ei lapsia. Kaikki eivät saa hoitajaa, joka on ihan ymmärrettävää. edit: suurimmat kirjoitusvirheet.
  2. Kuulin näin että n.10-15%:n korotus hintoihin tulee. Tonnin sormuksessa sellaisen korotuksen jo huomaakin. Näille ei oikein mitään voi... Itselleni tulee Tillanderin EH02.
  3. 150 euroa kuulostaa tutulle. Meillä sillä hinnalla saa kuvauksen kirkossa, potretit sekä kuvat käyttöömme. Saamme siis itse teetättää vedokset, mutta ne on myös mahdollista ottaa kuvaajan kautta. Tällöin hän laskuttaa ainoastaan vedoksen todellisen hinnan (alle euron/kpl), eikä kahta-kolmea euroa joka jollain kuvaajilla on taksana. Nämä kannattaa kaikki ottaa huomioon. Kaikki kuvaajat eivät anna kuviaan "rajattomasti" käyttöön, koska omistavat niihin tekijänoikeudet.
  4. Olen ollut yksissä häissä täällä ja oli kyllä tosi mukava paikka. Sopi juhlimiseen kivasti. Ainoa vain, että illan muuttuessa yöksi, kesäkuun alussa, alkoi hameväkeä palelemaan.
  5. Kannattaa muistaa, että jos haluaa vihkimään papin eri seurakunnasta jonka alueella menee naimsiin, papeille täytyy yleensä maksaa matkakulut (jos kyseessä ei ole tuttu tms.). Kirkkoherranvirastosta tai seurakuntatoimistosta papin saa varattua ja ainakin itselläni tiedusteltiin "pappitoivetta".
  6. Minulle on tulossa lainattuna koko hääpuku. ;D Ystäväni lainaa oman pukunsa minulle, mikä sopiikin hienosti koska häihimme ei ole tulossa toisiamme lukuunottamatta yhtään samaa vierasta. Pieniä korjauksia joudumme tekemään, mutta olen iloinen kun saan unelmieni puvun eikä esteenä kerrankaan ole hinta. Uutena hankinnassa on helmikaulanauha, joka tehdään mittatilauksena. Sinistä löytyy sukkanauhasta.
  7. Meillä sulho on se joka arkisin käyttää sormuksia (itse en työni takia voi), joten hänellekkin hankitaan (omasta toivomuksestaan) vihkisormus; yksinkertainen valkokultainen. Itse olin alunperin sitä mieltä, että kihlaankin voi kaiverruttaa vihkipäivän...
×
×
  • Create New...