Jump to content
Naimisiin.info

pimpula07

Rouva
 • Posts

  5227
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by pimpula07

 1. Me juhlittiin. Sukulaiset kävi kakkukahvilla virallisena päivänä ja kaverit kutsuttiin lähimpänä viikonloppuna. Ne oli sellaiset rennon mukavat grilli/ puutarhabileet meillä kotona. Eli tarjottiin grilliruokaa ja juomaa, istuttiin, oleiltiin, saunottiin ja suuri osa jäi vielä yksikin, niin ei tarvinnut yöllä autoilla. Olen tosi tyytyväinen juhliin
 2. Häistä on jo yli vuosi aikaa, eikä yhtään kuvaa ole teetetty... miten niin kaikkea muuta puuhaa, harmittaa tosin itseäkin. No, nyt "hurahdin" täysin Ifolorin kirjoihin ja niitä olenkin urakalla tehnyt. Häistä itselle tehty kovakantinen kirja on yhtäsivua vaille valmis ja molempien porukoille tehdyt kirjat täysin valmiit. Huomenna tilaus eli viimeistään kahden viikon päästä valmiina katseltaviksi!!! (porukat tosin saanevat kirjansa joululahjaksi, mikäli jaksan salaisuutta niin pitkälle säilyttää).
 3. Heippa kaikille, aurinkoiset, osittain sateiset ja pilviset, mutta ehdottoman lämpimät ja mukavat 10 päivää vietimme Aruballa, Bucutissa. Hotellina Bucuti on hyvä. Meillä oli superior huone - melko suuri ja king size sängyllä varustettu huone, parvekkeeltakin näki rantsuun, kun kurkisti kaiteen vierestä. Palvelu hotellissa oli erittäin ystävällistä ja ripeää - huonepalvelu kävi 2 kertaa päivässä ja lehdet tuotiin lähes päivittäin huoneeseen. Lisäksi he järjestivät kaikki mahdolliset retket, auton vuokraukset, illallispöytävaraukset ym. mitä vain mieleen tuli pyytää. Bucutin oma ravintola oli kohtuullisen hinnakas - aamiainenhan siellä kuuluu hintaan, mutta lounasta tai illallista ajatellen. Me reissasimme jonkin verran saarella ja kävimmekin monissa muissa ravintoloissa. Ranta on aivan vieressä ja sinne sai omat rantapyyhkeet rannalta (pyyhekorttia vastaan) ja aurinkotuolitkin luonnollisesti oli. Uima-allas oli mielestäni ihan ok, ei suuren suuri, muttei pienen pienikään. Lisäksi käytimme hotellin kuntosalia muutamaan otteeseen. Saarella oli mukava tehdä muutama retki, esim. snorklausta voin suositella lämpimästi!!! Upeat oli näkymät meren alla. Omaan matkakulttuuriimme kuuluu aina auton vuokraaminen ja kiertely omin päin. Aruballa liikenne oli kohtuullista, tienviittoistakin sai selvää, emmekä eksyneet kuin kerran (vrt. Malta, jossa oli useita ongelmia). Jatkan myöhemmin lisää, nautinnollista matkan odotusta!
 4. Kyllä se vaan jotenkin teki olon turvalliseksi, onnelliseksi ja vakaaksi (vaikka yhä tehdään nopeita ratkaisuja ja hullutellaan - kuitenkin yhdessä). On ihanaa, kun on mies, jota rakastaa ja joka rakastaa!
 5. vielä noin viikko pitäisi jaksaa pinnistellä ja sitten päästään Aruballe. Tämänkin ketjun (ja muutaman muun eri nettisivuilla) olen jo lukenut moneen kertaan ja haluaisin vaan päästä jo matkalle Kivaa, kun olette jaksaneet kirjoitella matkakuulumisia, helpottaa edes hieman matkakuumeisia
 6. Hui, kuullostaa todella rankalta vaiheelta elämässä - teidän molempien elämässä. Nyt rakas morsian, Maddy 82, ota itseäsi niskasta kiinni. Häiden järjestelyistä saa stressiä muutenkin kuin "hirviö kaasoa" pelätessä. Kerro kaasollesi tunteistasi ja siitä, ettet jaksa moista käytöstä häihin saakka, lupaa tukesi hänen vaikeaan elämäntilanteeseen (sen mitä Suomesta käsin voit tehdä) ja ota itsellesi toinen kaaso. (siis toinen tämän edellisen lisäksi, jollei hän itse hommasta vetäydy). Kerro vaikkapa, että tarvitset täältä itsesi läheltä toisen kaason ja toivot silti tämänkin olevan tukenasi hääpäivänäsi. Voimia!
 7. Todella todella tyytyväisiä olimme bändiin! Jaana Hiltunen ja sheriffi iski kyllä meidän makuun ja samoin vieraidenkin. Soittivat alkuun perinteisempää tanssimusaa ja sitten menevää biletysmusaa ja meillä vieraat ja tottakai me itsekin tanssimme lähes koko illan.
 8. Ainakin vielä jokunen vuosi, kun olin itse kukkakaupassa töissä, sain infoa, että ne kaupassa myytävät ruusutkin on värjätty yleensä imeyttämällä ja ihan tavallisella vesivärilläkin voisi kokeilla (ei kuitenkaan mitään ns. myrkkyväri vaan turvallista perusvesiväriä). Toinen vaihtoehto on sumuttaa väri kukan pintaan, mutta silloin se tahraa helpommin ja kukka kestää sen huonommin.
 9. aamulla lähdin hakemaan kukkia ja siitä sitten ajelimme kohti miehen vanhempien kotia. Sovimme aikataulusta - mies kaatamaan koivuja minä keräämään luonnonkukat ja sitten juhlapaikalle tekemään kukka-asetelmat kuntoon. Aikaa tähän vierähti tovi jos toinenkin. Illalla vielä hermoiltiin pöytäjärjestyksestä - muutettiin sitä - mies hermoili lisää ja minä tein sellaisen pöytäkartan kun parhaana pidin. Kotimatkaan meni yli tunti ja sitten vielä ruoan laittoa, suihkussa käynti, kynsien lakkaus, lakanoiden vaihto ja vihdoin nukkumaan (noin yhden tienoilla)... väsyneenä ja heti sikeään uneen... Eipä kaikelta touhulta ainakaan ehtinyt/muistanut jännittää ja hääpäivänä aikataulu olikin jo väljempi.
 10. Moiks, viime keväänä teimme viikon matkan Maltalle. Hotellimme oli Sliemassa ja siellä oli meidän mielestämme varsin rauhallista eli kunnon bileet keskittyvät St Juliansin puolelle. Pidimme saaresta paljon. Meillä oli vuokra-auto koko viikon käytössä ja parina päivänä kiersimme sillä saarta (ehdittiin hienosti mennä ympäriinsä), valitettasvasti emme saaneet aikaiseksi retkeä naapurisaarille. Saarella on paljon nähtävää tai sitten voi rauhakseltaan kävellä pitkin rantakatua ja nautiskella ravintoloiden antimista. Oma vihkisormuksenikin löytyi Maltalta - kulta ja varsinkin käsityö on siellä edullista, mutta tuontitavara saman hintaista kuin Suomessakin. Lomailuun varsin mukava paikka, ja itse olin tyytyväinen meidän viikon reisuumme. Voisin lähteä toisenkin kerran Maltalle.
 11. Heippa hei Tähti, Aloitimme omien heinäkuussa pidettävien häiden suunnittelun helmikuulla. Ja olisi vielä onnistunut Tampereellekin - valinnanvaraa ei ollut enää yhtä paljoa, mutta kuitenkin useampia paikkoja oli vapaana (tosin häät perjantaina). Eli onnea suunnitteluun ja nyt vaan kyselyrinkiä pystyyn!
 12. ammattilaiselle suuntaa tämä morsian. Koemeikki on vielä edessäpäin, mutta uskon, toivon ja luotan, että siitä tulee hyvä ja kestävä meikki. Ei sitten tarvitse hermoilla aamulla ihan niin paljoa. t: Pimpula, joka silloin tällöin meikaa pariin otteeseen ennen juhlia (ja mies odottaa tuskastuneena, et joko olet valmis)
 13. Kävin alkuun kokeilemassa pukuja ja pitkään arvoin kahden puvun välillä, että kumpi on parempi, kumman tilaisin. Minulla oli kyllä koko ajan vaihtoehtona tettää puku, mutta ajattelin vaan, että pääsen helpommalla jos ostan valmiin. Ja päätöksen teko kun on niin kovin vaikeaa, päätin valita puvun teettämisen. Pika vauhdilla suunnittelin pukua, ja otettiin selvää kankaista ja hinnoista. Nyt mulle on siis tulossa puku ulkomailta (tuttava teetättää omalla vaki ompelijallaan), niin että olen täältä käsin valinnut kankaat ja lähetänyt siskon ottamat mitat. Ja jännittää!!! Onko se sopivan kokoinen, onko se lopulta hyvä malli (itse siis piirretty ja ompelija teki sen perusteella kaavat), onko minun ja ompelijan ajatukset kohdannut ym ym. Ensi viikolla puvun pitäisi tulla (ja mukana varmuuden vuoksi kangasta, jos tarvitsee korjauksia tehdä) eli sitten voi huokaista helpotuksesta.
 14. Valitettavasti en todellakaan tunne kaikkia vieraitamme (tosin eipä tuo sulhokaan kaikkia tunne). Meillä vanhemmat maksavat osan häistä ja vieraslistan suhteen jouduimme tekemään kompromisseja. Toisaalta ei minua haittaa se, etten vieraita tunne. Jännittää vaan aikas kovasti, ettei kukaan tuntemattomista vaan keksisi meitä yllättää millään tylsällä leikillä tms. En todellakaan halua joutuvani osallistumaan johonkin sellaiseen, mitä itse vihaan tai mistä kauhistun...
 15. Me päätettiin ottaa ilmoittautumiset vastaan itse - kovien riitojen jälkeen, äidin mielestä hänen olisi kuulunut tuo tehdä... Ajateltiin, että on selvää, kun on vaan kaksi numeroa ja saadaan takuu varmasti tieto siitä, ketä juhliin on tulossa. Tulevaa anoppia kun ei voi järjestelmällisyydestä kehua Äitini saa sitten kertoa lahjatoiveista, jos joku vinkkiä kaipailee.
 16. mellä on kuvaus ennen vihkimistä, kotipaikkakunnalla jossain puistossa ja siitä sitten lähdemme ajelemaan n 100 km vihkipaikalle. Halusimme kuvat ehdottomasti ennen vihkimistä, koska se on melko myöhään ja olisi tylsää, jos ilta vieraiden kanssa lyhenisi entisestään.
 17. Meille tulee vihersalaattia ja makaronisalaattia, lihapullia, nakkeja, leipää ja päivällisen tähteitä eli lähinnä jos lihaa jää. Ja kaikkia herkkuja vaan koko ajan keksis lisää, mut täytyy koittaa pitäytyä jo sovituissa
 18. En olekaan tätä vielä miettinyt, mutta uutta on puku, vanhaa on isääitini koru ja lainatusta tai sinisestä ei ole vielä tietoa. Kovin vakavasti en tähän suhtaudu - ellei luontevasti löydy, niin sitten ei löydy.
 19. Jännittää ihan tosi paljon! Aamulla juttelin bestmanin kanssa miehen polttareista (jotka pian) ja mietin, et milloin mulle pidetään... Ollaan kyllä kaasojen kanssa juteltu, et mitä haluaisin ja ketä siellä haluaisin nähdä, ja kaasot on luotettavia ystäviä, mutta silti.
×
×
 • Create New...