snowflake83

Morsian
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About snowflake83

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Heipähei! Tässä miun ja sulhon sormukset. Miun sormuksista alempi on kihla ja ylempi vihki, molemmat teetetty.
 2. Kiitos metafora korjauksesta, miulle oli tullu tuohon viestiin virhe! Eli siis Upseerikerholle ei saa viedä omia juomia/pitopalvelua. Tuossa ekassa lauseessa piti lukea "lukuunottamatta"... Mutta muihin ymmärtääkseni kyllä. Ainahan tuo asia kannattaa varmistaa paikkaa varatessa. Ja lyhyessäkin ajassa muutoksia voi tapahtua vaikka kuinka.
 3. Hei, Miulla ei jostain syystä tuo linkki aukea. Voisiko joku vaikka kopsata tuolta tuon listan tähän keskusteluun? Huomenna pitäisi mennä koristelemaan hääsviittiä jo päivällä ja ideoita koristeluun ei juuri ole. Mitään helposti pilaantuvaa ruokaa huoneeseen ei voi viedä moneksi tunniksi, joten se rajoittaa jo aika paljon. Ajattelin tehdä perinteisen sydämen ruusun terälehdistä sängylle ja viedä huoneeseen ison kimpun ruusuja. Muutaman kynttilän voisi kanssa laittaa...Olisiko kenelläkään muita ideoita?
 4. Hei kaikille! Ninnis: Mie etin tätä ketju vaikka kuinka pitkään enkä löytänyt joten laitoin ilmoituksen raveista Hääjuhlapaikat -osioon. Ja nyt mie löysin tän ketjun, jota aikaisemmin ehdotit... Onneksi sie olit jo tiedon tänne laittanut... Eli siis täällä myös Lappeenrantalainen morsian kesälle -09. Häät Taipalsaaren seurantalolla Väinölässä, vihkiminen Taipalsaaren kirkossa ja pitopalveluna Juhla-avain. Jos jollain on ollut häät tuolla Väinölässä, niin huolisin mielelläni vaikka yksärillä kokemuksia ja kuvia, arvostaisin suuresti. Ennen kuin tuota paikkaa oltiin sulkin kanssa päätetty, niin kierrettiin aikas monta paikkaa niin Lappeenrannassa kuin Imatrallakin. Kuvia löytyy seuraavista paikoista niin sisältä kuin ulkoakin ja voin lähettää niitä pyydettäessä yksärillä: - Armilan ja Kourulanmäen vpk-talo, Lappeenranta (mahtuu max.120 hklö) - Lappeenrannan upseerikerho (jos haluaa kaikki samaan tilaan, niin isoon saliin mahtuu n.80hklö) - Lauritsalan työväentalo, Lappeenranta (hmm, oiskohan tuonne mahtunut se 150 hklö max...) - Korvenhongan seuratalo, Imatra (muistaakseni max. 150hklö) - Neitsytniemen kartano, Imatra (max. yht. 120 hklö, 2 salia: 80 ja 40 hklö) Kaikkiin nuihin paikkoihin saa viedä omat juomat ja ruoat. Neitsytniemen kartanosta en nyt ole täysin varma, omat juomat ainakin saa viedä, en ole varma pitääkö ruoka ottaa talon puolesta. Siellä ollut hieman sählinkiä tässä vuoden alussa, mutta todella kaunis paikka häiden viettämiseen. Yläkerrassa siellä mm. morsiussviitti ja 4 muuta huonetta, jotka sisältyvät paikkavuokraan.
 5. Tolkkilasta kiinnostuneille: Oltiin siellä viime kesänä hyvän ystäväni häissä ja ainakin minun ja sulhoni mielestä paikka oli ihana. Näissä häissä vihkiminen tapahtui kartanon takapihalla ja se onnistui vallan mainiosti. Jos nyt muista oikein vieraita häissä oli n. 100 ja hyvin mahduttiin kaikki juhlasaliin. Mutta jos enemmän vieraita on tulossa, voi tila käydä ahtaaksi... Rakennus oli sisältä enimmäkseen valkoinen, joten koristelua ajatellen ainoa rajoittava tekijä voi olla jo mainitut siniset tuolit. Kuulemma kartanon emäntä on todella mukava eikä paikan vuokrakaan ollut kovinkaan paljoa. Paikalle tilataan myös itse pitopalvelu ja hoidetaan myös juomat. Tanssisali oli tosiaan erillisessä, kartanon vieressä sijaitsevassa rakennuksessa, mutta minusta homma toimi silti hienosti. Itse ainakin häävieraana voin todella suositella paikkaa. Kannattaa siis käydä katsomassa!
 6. Täällä kanssa testaillaan... Juu eli en siis osaa. Kokeilin kanssa tuota [ img] [/img ] väliin laittamista, mutta ei toimi... Miulla sama kysymys kuin Hanterilla, eli mikä koodi noista kolmesta allekirjoitukseen tulisi liittää..? Mie oon ihan pihalla... Eli ei siis sittenkään mitään, tämä blondi hokasi sittenkin miten tuon saapi toimimaan. Jippii.
 7. Niin, ihan hyvä kommentti meimei. Enkä vetänyt hernettä nenääni. Tarkoitukseni ei tosiaan ollu teilata niiden suunnitelmia, joilla koivua aiotaan käyttää koristelussa..Täällä pyydettiin kommentteja asiasta ja laitoinpahan nyt omat kokemukseni tänne. Jäin itseasiassa miettimään tuota asiaa vielä eilen ja onhan se kieltämättä vähän hassua jos hääparin pitää alkaa kysellä kaikista mahdollisista allergioista vierailta ja taas vieraiden ruveta ilmoittelemaan pölypunkki tai lateksiallergioistaan, yms. Eihän sitä tiedä jos joku vuoraa juhlapaikan vaikka lateksilla.. No joo, vitsit sikseen. Onhan moni todella allerginen esimerkiksi hyasinteille, sireeneille tai joillekin muille voimakastuoksuisille kukille, joita voidaan käyttää koristelussa. Mutta jos nyt hääparin pitäisi alkaa noista kyselemään niin menee se miunkin mielestäni vähän yli. Kyllä minusta ruoka-allergioista voi kysellä, mutta eiköhän se riitä. Edellisen kommenttini tarkoitus oli vaan kehottaa miettimäään tuota koivu-asiaa, sillä koivuallergia on todella yleinen nykyään. Koristeluvaihtoehtoja kun on kuitenkin niin paljon.
 8. Hei! Itse olen koivuallergikko ja voin sanoa, että itse en voisi osallistua häihin joissa on käytetty koivua koristeena. Kauniit koristeluthan sillä saa aikaseksi, mutta kehottaisin miettimään asiaa silti useamman kerran. Eli siis saan oireita siitä muulloinkin kuin siitepölyaikaan...Samoin muutamalla tutulla on sama tilanne ja osa heistä on erityisesti puupölylle allergisia. Eli tässä tapauksessa noista haloista voi tulla oireita, jos niitä on tilassa paljon. Harvinaistahan se tosin on, että on näin allerginen, mutta silti mahdollista. Itseään ainakin harmittaisi jos joutuisi tällaisen takia lähtemään kesken kaiken häistä pois... Mutta tämä siis vain minun mielipiteeni omien kokemuksieni pohjalta!
 9. Vihkipäivänä tulee aika lailla tasan 2 vuotta ja 8 kuukautta kihlautumisesta. Häät kesällä 2009.