miumiu

Rouva
 • Content count

  151
 • Joined

 • Last visited

About miumiu

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 05/13/85

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Lahti
 1. on ihanan pojan ja ihanan tytön indigoäiti!

 2. Meidän lapsi oli 6kk, kun menimme naimisiin. Hääpäivän olimme päättäneet jo 1,5v ennen häitä ja lapsi päätti tulla siinä välissä! Itselle ei silti tullut mieleen, että lapsen takia aikaistettaisiin hääpäivää, että oltaisiin naimisissa kun hän syntyy. Meille ei ollut mitään merkitystä, että onko lapsia jo ennen häitä vai vasta sen jälkeen. Lapset tulee silloin, kun aika on siihen sopiva ja jos se on ennen häitä, niin sitten se on näin..
 3. Meillä luki näin: Oletko niin rakastunut että voisit koskettaa kuun sädettä ja että sydämesi ampuu tähtiä ja tunnet piteleväsi taivasta käsissäsi? Me olemme ja haluamme kiittää teitä kun teitte päivästämme ikimuistoisen! Miumiu & Tompsukka 08.08.2009
 4. Häät takana ja meikki onnistui täydellisesti ja pysyi täysin mattana koko päivän, vaikka oli kuuma päivä. Aluksi laitoin kasvoille Yves Rocherin Bio Specificin Ansikt Maskin. Suosittelen sitä! Aina kun laitan naamion ennen meikkiä, niin kasvoni ovat pysyneet mattana. Sen jälkeen laitoin kasvoill L'Orealin Derma Genesisin päivävoiteen. Pohjustuvoiteena käytin Clarinsin Instant Smoothia. Tämä on paras pohjustusvoide ikinä! Tämä ja tuo naamio varmistivat mattaefektin. Meikkivoiteena käytin Joe Blascoa. Ja tähän merkkiin kun tutustuin, niin muuta en suostu enää käyttämään. Voide peittää todella hyvin ja sitä ei tarvitse isoa määrää peittävään tulokseen. Purkkihan pieni, mutta todella riittoisa. Peitevoiteena käytin Helena Rubinsteinin Magic Concealeria. Peittää kyllä kaikki näpyt että tummat silmänaluset. Ja on kestävä ja todella riittoisa. Irtopuuterina käytin IsaDoran mineraalipuuteria. Todella kevyt koostumus ja pitää meikin hyvin kuosissa. Poskipuna oli myös IsaDoran ja se pysyi hyvin kasvoilla. Kulmat huolittelin Lumenen Eyebrow Controllilla. Silmämeikin tein Goshin kolmiluomiväripaletilla. Ja eyelinerina toimi myöskin Goshin eyeliner ja Goshilta oli myös kajaali vahvistamassa rajauksia. Ripsivärinä oli IsaDoran Protecting Waterproof Mascara. Se on ihan huippu! Sillä saan pidempääkin pidemmät ripset. Ja lisäsin päälle vielä IsaDoran Magic Curl Mascaraa saaden ripset ulottumaan taivaisiin.. Huulipunana käytin IsaDoran Perfect Moisturea ja huultenrajauskynänä toimi BeYun kynä. Menossa mukana oli Kanebon ns. puuteripaperi, joka ottaa ylimääräisen kiillon paperiin ja IsaDoran kivipuuterilla tasoittelin kasvoja ja näiden avulla sain pidettyä kasvot mattana koko päivän.
 5. Hääkampaus kahdella koekampauksella maksoi 25€ ja siitä tuli juuri sellainen minkä halusin!
 6. Meidän hääauton koristelut:
 7. Meidän somistuksia:
 8. Herättiin kotona joskus 10 maissa ja syötiin aamupala ja lähdettiin kaupungille shoppailemaan ja sieltä anoppilaan syömään ja hakemaan poika hoidosta... Eli ei mitään erikoista..
 9. Vastasiko orkesteri odotuksianne? -Kyllä vastasi ja ylitti vielä odotukset... Neljä kertaa pyydettiin bändi vielä takaisin, kun viimeinen setti oli ohi! Soittivat valsseista Nirvanaan! Tykkäsikö yleisö ja tanssiko paljon? -Tanssilattia oli koko ajan täynnä Kuinka paljon maksoi,mikä on orkesterin nimi? -Musta Helmi 920€, josta oli 220€ matkakustannuksia...
 10. Saattajan oikealla puolella. Papin ohjeistus.
 11. Vierailta (66kpl) saimme rahaa yli 2000€ ja vanhemmilta saimme yhteensä n. 4000-5000€ eli maksoivat puoliksi ravintolalaskun + mun porukat ostivat meille vielä 40´tuumasen taulutelevision..
 12. Me toivottiin vain rahaa lahjaksi, joten lahjasekit avasin jo juhlapaikalla ja laitoin anopin mukaan illalla ettei jää juhlapaikalle. Ja vaikka olimme toivoneet vain rahaa, niin silti saimme yhden tavaralahjan ja se avattiin seuraavana päivänä. Tosin tiesimme mitä siellä oli, koska lahjan mieleisyys oli varmistettu etukäteen..
 13. Suutelimme ja vielä taivutuksen kera! Sen jälkeen kun viimeinen lauluesitys oli loppunut ja ennen Herran siunausta.. Pappi sanoi, että nyt olisi sen muiskun aika..
 14. Kuvauksissa ja kirkossa laahus oli auki. Nostimme laahuksen napeilla ylös kun saavuimme juhlapaikalle. Sen jälkeen ei ollut enää yhtään hankalaa kävellä puvun kanssa. Mutta kun laahus oli alhaalla, niin kyllä sen tunsi, että jotain rahaa takanaan ja nimenomaan "raahaa"! Ja olihan helma hieman tummunut, kun aamulla sitä katsoi. Mutta ei mikään ihme, koska se oli koko aamupäivän alhaalla maassa ja illalla menimme vielä yökerhoon jatkoille ja sieltä kävelimme kotiin, koska en mahtunut tavalliseen henkilöautoon pukuni kanssa..
 15. Itse en ollut missään vaiheessa humalassa eikä tullut edes nousuhumalaakaan... Juon yleensäkin todella vähän ja nytkin join vain koko päivän aikana 4 lasillista alkoholia välillä klo 14-01... Alkoholi ei ole vain mun juttu. Mulla on paljon hauskempaa, kun en ole humalassa! Ja sulhanenkaan ei ollut pahasti humalassa, mutta humalassa kuitenkin..