miumiu

Rouva
 • Content count

  151
 • Joined

 • Last visited

About miumiu

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 05/13/85

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Lahti
 1. on ihanan pojan ja ihanan tytön indigoäiti!

 2. Meidän lapsi oli 6kk, kun menimme naimisiin. Hääpäivän olimme päättäneet jo 1,5v ennen häitä ja lapsi päätti tulla siinä välissä! Itselle ei silti tullut mieleen, että lapsen takia aikaistettaisiin hääpäivää, että oltaisiin naimisissa kun hän syntyy. Meille ei ollut mitään merkitystä, että onko lapsia jo ennen häitä vai vasta sen jälkeen. Lapset tulee silloin, kun aika on siihen sopiva ja jos se on ennen häitä, niin sitten se on näin..
 3. Meillä luki näin: Oletko niin rakastunut että voisit koskettaa kuun sädettä ja että sydämesi ampuu tähtiä ja tunnet piteleväsi taivasta käsissäsi? Me olemme ja haluamme kiittää teitä kun teitte päivästämme ikimuistoisen! Miumiu & Tompsukka 08.08.2009
 4. Häät takana ja meikki onnistui täydellisesti ja pysyi täysin mattana koko päivän, vaikka oli kuuma päivä. Aluksi laitoin kasvoille Yves Rocherin Bio Specificin Ansikt Maskin. Suosittelen sitä! Aina kun laitan naamion ennen meikkiä, niin kasvoni ovat pysyneet mattana. Sen jälkeen laitoin kasvoill L'Orealin Derma Genesisin päivävoiteen. Pohjustuvoiteena käytin Clarinsin Instant Smoothia. Tämä on paras pohjustusvoide ikinä! Tämä ja tuo naamio varmistivat mattaefektin. Meikkivoiteena käytin Joe Blascoa. Ja tähän merkkiin kun tutustuin, niin muuta en suostu enää käyttämään. Voide peittää todella hyvin ja sitä ei tarvitse isoa määrää peittävään tulokseen. Purkkihan pieni, mutta todella riittoisa. Peitevoiteena käytin Helena Rubinsteinin Magic Concealeria. Peittää kyllä kaikki näpyt että tummat silmänaluset. Ja on kestävä ja todella riittoisa. Irtopuuterina käytin IsaDoran mineraalipuuteria. Todella kevyt koostumus ja pitää meikin hyvin kuosissa. Poskipuna oli myös IsaDoran ja se pysyi hyvin kasvoilla. Kulmat huolittelin Lumenen Eyebrow Controllilla. Silmämeikin tein Goshin kolmiluomiväripaletilla. Ja eyelinerina toimi myöskin Goshin eyeliner ja Goshilta oli myös kajaali vahvistamassa rajauksia. Ripsivärinä oli IsaDoran Protecting Waterproof Mascara. Se on ihan huippu! Sillä saan pidempääkin pidemmät ripset. Ja lisäsin päälle vielä IsaDoran Magic Curl Mascaraa saaden ripset ulottumaan taivaisiin.. Huulipunana käytin IsaDoran Perfect Moisturea ja huultenrajauskynänä toimi BeYun kynä. Menossa mukana oli Kanebon ns. puuteripaperi, joka ottaa ylimääräisen kiillon paperiin ja IsaDoran kivipuuterilla tasoittelin kasvoja ja näiden avulla sain pidettyä kasvot mattana koko päivän.
 5. Hääkampaus kahdella koekampauksella maksoi 25€ ja siitä tuli juuri sellainen minkä halusin!
 6. Meidän hääauton koristelut:
 7. Meidän somistuksia:
 8. Herättiin kotona joskus 10 maissa ja syötiin aamupala ja lähdettiin kaupungille shoppailemaan ja sieltä anoppilaan syömään ja hakemaan poika hoidosta... Eli ei mitään erikoista..
 9. Vastasiko orkesteri odotuksianne? -Kyllä vastasi ja ylitti vielä odotukset... Neljä kertaa pyydettiin bändi vielä takaisin, kun viimeinen setti oli ohi! Soittivat valsseista Nirvanaan! Tykkäsikö yleisö ja tanssiko paljon? -Tanssilattia oli koko ajan täynnä Kuinka paljon maksoi,mikä on orkesterin nimi? -Musta Helmi 920€, josta oli 220€ matkakustannuksia...
 10. Me toivottiin vain rahaa lahjaksi, joten lahjasekit avasin jo juhlapaikalla ja laitoin anopin mukaan illalla ettei jää juhlapaikalle. Ja vaikka olimme toivoneet vain rahaa, niin silti saimme yhden tavaralahjan ja se avattiin seuraavana päivänä. Tosin tiesimme mitä siellä oli, koska lahjan mieleisyys oli varmistettu etukäteen..
 11. Suutelimme ja vielä taivutuksen kera! Sen jälkeen kun viimeinen lauluesitys oli loppunut ja ennen Herran siunausta.. Pappi sanoi, että nyt olisi sen muiskun aika..
 12. Kuvauksissa ja kirkossa laahus oli auki. Nostimme laahuksen napeilla ylös kun saavuimme juhlapaikalle. Sen jälkeen ei ollut enää yhtään hankalaa kävellä puvun kanssa. Mutta kun laahus oli alhaalla, niin kyllä sen tunsi, että jotain rahaa takanaan ja nimenomaan "raahaa"! Ja olihan helma hieman tummunut, kun aamulla sitä katsoi. Mutta ei mikään ihme, koska se oli koko aamupäivän alhaalla maassa ja illalla menimme vielä yökerhoon jatkoille ja sieltä kävelimme kotiin, koska en mahtunut tavalliseen henkilöautoon pukuni kanssa..
 13. Meillä nuorin lapsi oli meidän oma poika eli 5,5kk ja siitä seuraava lapsivieras oli 10kk ja loput olikin sitten jo kouluikäisiä ja teinejä. Aluksi mietin, että miten nuo pienet jaksaa, mutta hyvinhän ne jaksoi. Meidän pojalle riitti siellä 70kpl:tta sylejä ja toiseksi nuorin jammailli kontaten koko illan. Osa vieraista oli kumminkin jättänyt ne 2-5v kotiin, mutta toivat vanhempia lapsia häihin. Mikä oli kyllä ihan hyvä ratkaisu, koska niille ei tarvinnut keksiä mitään omaa viihdykettä ja noille pienimmille riitti kunhan oli vain syli, missä olla..
 14. Ainoa töppäys oli se, että unohdin sitten laittaa kutsuun juhlapaikan osoitteen. Siinä oli vain pelkkä ravintolan nimi. Onneksi olin sentään laittanut heidän nettisivujen osoitteen siihen eli sieltä moni pääsi sitten näkemään osoitteen.. Mutta kun juhlapaikka oli itselle niin tuttu, niin ei sitten tullut heti mieleen laittaa osoitetta, kun tiesinhän itse missä juhlapaikka sijaitsee..
 15. Jos rahaa olisi ollut pikkaisen enemmän, niin olisimme hankkineet huomenlahjat, mutta kun olen äitiyslomalla, niin olisi ollut hieman outoa pyytää mieheltä rahaa, että olisin voinut ostaa hänen rahoillaan hänelle huomenlahjan... Joten päätimme panostaa sitten hääpäivälahjoihin. Ja ensimmäisen hääpäivän kunniaksi ajattelimme hankkia vihdoinkin ne tatuoinnit, jotka olisimme ostaneet toisillemme nyt huomenlahjoiksi...