Princess Pinkuviini

Naikkari
 • Content count

  2638
 • Joined

 • Last visited

About Princess Pinkuviini

 • Rank
  Konkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meillä on yhteiset rahat, joten maksettiin yhdessä kummankin sormukset.
 2. Ei leikkejä, lapsia, kirkkoa.. yritetään vaan pitää hauskat juhlat, joissa kaikki viihtyy.
 3. 2 viikkoa ilmottautumisaikaa jäljellä. Tähän mennessä tulostaan on ilmoittanut YKSI pariskunta ja poisjäännistä toinen. Onhan tässä vielä aikaa, mutta olen 100% varma, että saan soitella perään aika monellekin henkilölle..
 4. Kohinoorilta, ovh. 589€.
 5. Huonoja kokemuksia: - Timanttiset Jumbo. Myyjä oli erittäin nyrpeä eikä tiennyt mm. mikä on filigraani, esitteli meille tasan yhden sormuslaatan ja that's it. Ei edes yrittänyt etsiä tai esitellä mitään muuta. - Aika-kulta Järvenpää. Palvelu sinänsä ihan ok ja mukavaa, mutta asiantuntemus ei läheskään samalla tasolla.. eivät mm. tienneet sormuksista onko niissä nikkeliä ja kuinka paljon. Hyviä kokemuksia: - Uudenmaan Kultakello, Jumbo älyttömän mukava myyjä, joka jaksoi useasti soitella eri valmistajille nikkelipitoisuuksista ja muista. Kertoi jopa tarkan nikkeliprosentin sormukselle, josta aika-kullassa sanottiin "en ole varma/en tiedä onko siinä". Esitteli useita sormuksia kun kerrottiin tyyli jota haetaan ja lopulta tulikin valittua hänen ansiostaan ihan toisenlainen upeus kun alunperin oli mielessä. En ole ikinä saanut mistään niin hyvää palvelua kuin tästä liikkeestä.
 6. Tällaisella me huristellaan juhlapaikalle (oma auto):
 7. Meillä häät Heinolassa 24.9.2011 croninsissa. Olen entinen heinolalainen.
 8. Jos ihan oikeasti, tulenpalavasti rakastaa toista, miksei jaksa odottaa sinne asti että täyttää 18? Eikö sanonta kuulu, että odotus palkitaan. ja osoittaa se jo jonkinlaista kypsyyttä että pystyy odottamaan ja olemaan kärsivällinen, kaikkimullehetinyt-asenne ei osoita kauhean loistavaa kypsyyttä..
 9. Loppukesä/syksy. Kesää en halua sen kuumuuden ja hiostavuuden vuoksi, talvea en kylmyyden ja sen, ettei juhlia voi pitää ulkona. Syksy on vielä suht lämmin ja alkusyksy varsinkin vielä aurinkoinen. Sopivassa määrin. Ja mielestäni mikään ei ole kauniimpaa kuin syksyn värit!
 10. Aarh mitä hirvityksiä! ;D En laittaisi MITÄÄN tässä ketjussa mainittua pukua päälleni. En mitään. Inhoan valkoista väriä (olen niin kalpea että sulautuisi ihonväriini, heh heh :) ja varsinkin beigeä, näyttää likaiselta valkoiselta joka maannut vintillä pari vuotta. Ja nuo pukujen mallit, byyää.. ;D
 11. www.juhlantaika.fi on muuten hävyttömän kallis, tajuttomat katteet! Katselin ulkom. nettikaupasta settiä sukkanauha + 2 shamp. lasia + kakunottimet + kakunkoriste, hintaa postareineen 125€. Juhlantaiasta sama setti 240€!! Kakunkoriste ensim. mainitusta paikasta 21€, tuolla 75€.. : ja saavat tavarantoimittajalta vielä halvemmalla, sillä tuo mistä katsoin oli myös jälleenmyyjä.
 12. En tunnistaisi mitään noista kirkoksi, jos ristiä ei löytyisi.. Joitain en edes sisäkuvien perusteella! Ihme virastotalokopioita ;D Saan olla onnellinen, kun kotikaupungissani ei tuollaisia hirvityksiä ole (en kyllä edes kuulu kirkkoon eikä kirkkohäitä tule, joten sinänsä ei mitään väliä)