Linni

Rouva
  • Viestit

    32
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Linni

  • Taso
    Juniori

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Mä kyllä omasta mielestäni hymyilin ansiokkaasti.. Kuvissa tosin ilme näyttää lähinnä irvistykseltä Voi että mua jännitti!
  2. Meillä vihkiminen on klo 14 ja kuvaus klo 12. Kuvat otetaan luultavimmin säästä riipuen lapsuudenkodissani, josta kirkkoon on noin 15-20 minuutin automatka. Kuvaajan avustuksella päätettiin tällaisesta aikataulusta. Hän kyllä sanoi, että aikaa tulee jäämään riittäväti vielä vihkimistä edeltävään hermoiluun.
  3. Halkesin onnesta. Sen jälkeen muutuin toimeliaaksi ja aloin suunnitella häitä.
  4. Minun vanhemmillemme kerroimme kyläreissulla, että kirkko on varattu ja häät on tulossa. Mies oli ennen tätä kysynyt isältäni lupaa minun vihille viemiseen. (Tämä siis kohteliaana eleenä ja kunnioituksena isääni kohtaan.) Hyvin tieto otettiin vastaan ja innolla yhdessä häitä suunnittelimme. Tällöin meillä ei vielä olleet sormuksia sormessa. Seuraavalla viikolla kävimme vuorostaan sulhasen vanhempien luona. Sormukset meillä oli jo ja kerroimme menneemme kihloihin. He eivät kysyneet onko häitä tulossa vaan ottivat kihlausuutisen onnitellen vastaan. Jotenkin mentiin siinä sitten puihin ja häistä ja päivämääristä kertominen jäi :-/ Juttelin myöhemmin sitten äitini kanssa puhelimessa ja sanoin että kerroimme miehen vanhemmillekkin kihloihinmenostamme. Äiti oli että "häh ootteko te menny kihloihin?!" Mä olin vähän hölmistynyt ja selitin ajatelleeni että asia oli heille selvä kun häistä jo hyvin konkreettisesti juteltiin. Toisille siis kerrottiin menneemme kihloihin ja toisille että ollaan menossa naimisiin. Jostain kumman syystä näitä kahta asiaa ei ilmeisesti käsitetty synonyymeina, vaikka meille asia on itsestäänselvyys. Saa nähdä mitä tästä vielä seuraa!
  5. Mä olin sanonu, että ainakin tiskit pitää olla tiskattuna, jos kotona kosii. Eihän ne ollu Oli kyllä ihana kosinta silti!
  6. Opiskelen vielä ihan pienen hetken mutta en aio kutsua opiskelukavereita häihini. Ensinnäkin heiltä olen viime aikoina kuullut todella ilkeätä kommenttia aikeistani. Tuntuu, että nämä naiset hyväksyvät kyllä kaikki seksuaalivähemmistöt ja erilaiset etniset taustat mutta jostain syystä seurustelevat ja avioon aikovat heterot ei saa heiltä hyväksyntää. Juhliin joita syksyllä järjestin kotonamme saapui eräs heistä kutsumattomana avecina ja käyttäytyi todella törkeästi. Miksi haluaisin häihimme samaisen ihmisen plus samanhenkisen naislauman? Mies taas ei ole ollut vakituisessa työpaikassaan vielä kovin kauaa, eikä työkaveritkaan hänelle näin ollen ole kovin läheisiä. Taitaa meillä kutsuvieraat olla lähisukulaisia, ystäviä ja hyviä perhetuttuja. Ymmärrän kyllä, jos työporukka tai opiskeluporukka olisi tiivis ja rakas mutta kun ei ole.
  7. Mielellään olisin niin, että KUULKAA KAIKKI Asumme miehen kanssa eri paikkakunnalla kun suurin osa kutsutuista. Ajattelimme, että asian kerromme sitä mukaa kaikille, kun nähdään naamatusten. Toki ajattelin, että viidakkorumpu varmaan alkaa soimaan ja pian asia on kaikkien tiedossa. Yllätyksekseni asiasta ei kukaan ole kertonut kenellekään eteenpäin. :-/ Olisi niiiin ihanaa saada JO läheisiltä onnitteluviestejä kihlautumisen johdosta.