siiriemilia

Aktiivijäsen
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About siiriemilia

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. mä en ole oikeasti koskaan nähnyt sellaista kaaso-morsian-parivaljakkoa, jossa olisi ollut vaikea tunnistaa kumpi on morsian. eikö se ole huomattavasti yleisempää että häissä bestmanin luullaan olevan sulhanen jos seisovat kirkossa vierekkäin morsianta odottamassa?? kyllä morsiamen habitus kuitenkin yleensä on tunnistettava ja "morsianmainen" vaikka rinnalla olisi miten tällääntynyt kaaso tahansa... ja enemmän se ylipukeutunut kaaso aiheuttaa varmasti myötähäpeää kuin ihastelua. ja voisiko joku kaaso saada oikeasti nautintoa siitä että sitä luullaan morsiameksi? aika kiusallisia sekaannukset yleensä ovat... no joo. itse kyllä mietin mitä päälleni laitan kun olin vastikään ystäväni häissä kaasona. en halunnut pukeutua liian hienosti ja ns. morsianmaisesti, mutta halusin kuitenkin osoittaa kunnioitukseni saamaani tehtävää kohtaa ja pukeutua vähän paremmin kuin rivivieraana. lisäksi rivivieraana en välttämättä olisi käynyt kampaajalla ja meikissä, nyt kävin. mua huoletti siis kaasona enempi se, olenko tarpeeksi hieno tähän tehtävään... omat hääni ovat vasta tulossa. vaatteita en aio kaasolleni ostaa mutta kampauksen ja meikin taidan maksaa, jotta varmistun että hän sellaisen saa... aloittajalle sanoisin, että jos asia mieltä painaa niin ota puheeksi kaason kanssa. luulen kuitenkin että tosi tilanteessa kaaso ei käyttäydy morsiamen elkein ja pilaa tällä omaa päivääsi, jos hän todella on sinun ystäväsi... niin ja makuasiat on makuasioita. minusta tylliin pukeutunut morsian on mauton, joten teidän tapauksessa varmasti joka tapauksessa pitäisin sinun yksinkertaista pukua kaason tyllihörsellystä kauniimpana!
 2. kuulemani mukaan helsingin suomi-kreikka yhdistyksen jäsenet saavat berghyddanin tilavuokrasta 50% alennuksen. onkin hyvä alennus jos vain kuuluisi yhdistykseen...
 3. en lukenut koko ketjua, joten tulee toistona jos joku on jo keksinyt mutta halosella on näkynyt valkoisia ns. "turkisboleroita" nyt talviaikaan. en ole tarkemmin tutkinut kun itsellä ei ole ollut tarvetta, mutta olen ajatellut että sopisivat hääpuvunkin kanssa. ei varmaan mitään ökykalliita. tuntuu kun olisin joku halosen mainostaja kun juuri mainostin että sieltä voisi löytyä kengät ja nyt tämä. mutta en siis ole. sattumalta on vain osunut silmään näitä häihin sopivia matskuja...
 4. vinkit kiinnostavat! haluaisin tietää kenen "vastuulla" loppujen lopuksi on esim. tuo paljon puhuttu naaman kiiltäminen? eli pitääkö morsiamella olla kuvauksissa peili mukana että voi tarkkailla tilannetta vai huomauttaako kuvaaja että nyt tarvittaisiin lisää ehostusta? ja pitääkö kuvattavien vahtia että asennot ja puvut ovat ok, vai huolehtiiko kuvaaja näistäkin? mietin vain, että meillä on kuvaus ennen vihkimistä ja luulen olevani itse siinä tilanteessa niin jännittynyt etten pysty ajattelemaan mitään ylimääräistä eli olisi mukava tietää voivansa olla huoleti ja luottaa vain kuvaajaan. eli kuuluvatko edellä mainitut mielestänne kuvaajan tehtäviin?
 5. Anna-Mari Kaskisen sanoituksia on useissa häihin sopivissa kappaleissa. Tässä pari kaunista: Minä sinua rakastan Minä sinua rakastan, tiedän sen. Se ei ole vain hetkisen huumaa. "Se on nuotion hehku hiljainen. Se on roihua polttavan kuumaa." Se ei sammu kun saapuvat hallayöt, se ei kuole kun maassa on routa, vaan se kestää myrskyt ja tuuliset yöt ja se kestää on sade tai pouta. Minä sinua rakastan, katsohan, kuinka kirkkaasti tuikkivat tähdet. Joka päivä ne sinulle lahjoitan, jos kanssani matkalle lähdet. Ja kun kuljemme painavin askelin, ja kun aika tuo murhetta tupaan, pidän sinua kädestä hellemmin. Yha enemmän rakastaa lupaan. Minä sinua rakastan silloinkin, jos me ehdimme vanhuuden ikään. Olet minulla edelleen suloisin, eikä lämpöä sammuta mikään. Mitä siitä, jos ryppyjä poskiin saat, taikka kumaraan selkäsi taipuu. Näen silmäsi kirkkaat ja kuulakkaat. Yhä mieleni haaveisiin vaipuu. Lasse Heikkilä - Anna-Mari Kaskinen (sanat ja sävel: Elämän siiville laulukirja) Kaikista sanoista suurin Se on kaikista sanoista suurin. Se on kirkas ja ihmeellinen. Se on kaikista sanoista kaunein. Kaikkein pieninkin ymmärtää sen. Yksi sana ja vuoria siirtyy. Yksi sana luo historiaa. Yksi sana kun sydämiin piirtyy, ilon hauraan se kukkimaan saa. Se on rakkaus, se on rakkaus, se on kaikista sanoista suurin, se on alku ja matkamme pää. Se on rakkaus, se on rakkaus, se on kaikista sanoista kaunein. Halki aikojen soimaan se jää. Se on kaikista sanoista herkin, ja sen arkakin lausua voi. Se on sydämeen piirtänyt merkin. Nyt se kaikilla kielillä soi. Yksi sana ja kaikki on toisin. Sana särkyneen voi parantaa. Kuinka sanan tuon lausua voisin, kun se sydämen syttymään saa. Se on rakkaus... Se on yllemme lausuttu kerran. Se on vahva ja muuttumaton. Se on tie, se on salaisuus Herran. Kaiken antanut meille hän on. Sillä sanalla hän pyytää meitä: Olet kutsuttu rakastamaan. Kulje luottaen uusia teitä. Sydän kiitosta on tulvillaan. Se on rakkaus... Pekka Simojoki - Anna-Mari Kaskinen (sanat ja sävel: Taivas on tie (kirja ja cd))
 6. Tänä aamuna aurinko nousi Tänä aamuna aurinko nousi ja maalasi väreillään uudeksi mäet ja metsät, kadut herätti elämään. Tänä aamuna tunsin jälleen: Mikä vapaus hengittää. Niin kirkas on Jumalan taivas, sulaa hiljaa sydämen jää. Tänä aamuna ystävän käteen voin sormeni pujottaa. Rakkaus, niin lähellämme, meidät löytää, saa luottamaan. Tänä aamuna tunsin jälleen... Tänä aamuna sunnuntairauha ei ole vain unelmaa. Totta se on ja se kasvaa, kerran rauhaa on täynnä maa. Tänä aamuna tunsin jälleen... Jukka Salminen - Pirkko Arola löytyy mm. Elämän siiville laulukirjasta.
 7. myös Stilissima myy valkoisia isoja sateenvarjoja. itse etsin läpinäkyvää sateenvarjoa, mutta sellaista en mistään löytänyt. jollain radiokanavalla olisi ollut myynnissä, mutta en mitään logoa varjoon halunnut. ihmeellistä että niitä on niin vähän tarjolla, läpinäkyvä sateenvarjo kun olisi muutenkin niin kätevä!!
 8. samaa kuin edellä mietin myös minä. itse ajattelisin myöskin, että kimppujahtiin lähtisivät kaikki jotka eivät ole avIoliitossa, mutta miten on eronneet (jotka eivät seurustele) ja sellaiset jotka asuvat avoliitossa ja on jo lapsiakin mutta eivät siis ole vielä naimisissa - lähtevätkö he kimpun perään?? voiko tällaisia "epäselviä" komentaa kimppukilpaan vai onko se heitä kohtaan jotenkin epäsopivaa? kiinnostaisi kun näitä "epäselviä" tapauksia on tulossa enempikin ja "selviä" vain muutama niin kannattaako kimppua heittää vain parille naimattomalle?
 9. missä kaikkialla noita changen liikkeitä onkaan helsingissä? olen vissiin kulkenut laput silmillä kun en ole rekisteröinyt... 8-)
 10. Mikko Mäntyniemi ja Studio Alias:
 11. laitanpa jotain kuvia tähän, mitä löysin. eivät kaikki nyt niin kovin erilaisia, mutta kun ihmisillä on eri maku...
 12. Villa Achille Vuosaaressa meren rannalla vaikuttaa kohtuu hintaiselle. Voi viedä omat tarjoilut. Ei tosin ole mikään kovin iso. Taisi olla max 50 ihmistä. Pitopalvelu Huplin nettisivuilla on muuten monista Helsingin seudun juhlapaikoista kuvia sisältä. Kannattaa katsoa sieltä tunnelmia..
 13. Judette: harvoissa tapauksissa tykkään itse runoilluista kutsuista mutta teillä on aivan mahtava!! hauska!! ja uteliaisuus herää ensi vuoden suhteen!
 14. millainen sormus ihastuttava kalevala korun kaupunkisormus / filigraanisormus on käytännössä? onko se kestävä? jääkö se kiinni helposti johonkin? kerääkö se likaa? onko se suositeltava sormus jokapäiväiseen käyttöön (= jos leipoessa ja pihatöissä ei kuitenkaan ole sormessa )?