Jump to content
Naimisiin.info

minttu-li

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän minttu-li kaikki viestit

  1. Minä olen ajatellut, että minulla olisi yksi pääkaaso (juontaa häät) ja kolme lisäkaasoa. Kaikki lähimmät ystäväni haluavat kaasoiksi, joten kaasoja olkoon neljä. Kukin saa osallistua sen verran kuin haluaa..
  2. Meidän häihin tulee hyvin suunniteltu istumajärjestys. Haluan, että esim ystävlilläni on hauskaa joten he istuvat keskenään ja toisaalta esim serkut saavat viettää laatuaikaa keskenään, tädit ja enot ja sedät nähdä toisiaan jne. Olen aina viihtynyt häissä, joissa on istumajärjestys. Tosin olen ollut vain yhdissä häissä joissa ei ollut istumajärjestystä ja sitten istuimmekin eristyksissä kaikista muista tuntematta ketään ja vähän tylsäähän siellä sitten oli..Kyllä minä ainakin haluan että kaikilla on hauskaa ja koska yhdessä tunnemme kaikki vieraamme, tiedämme kuka viihtyy kenenkin vieressä.
  3. Tässä ihan alustava aikataulu: 7:00 Herätys, suihku ja aamupala 8:00 Kampaaja ja meikkaus ja pukeutuminen 11:00 Valokuvaus luonnossa 14:00 Vihkiminen 15:00 Tervetulomalja, ehkä joku esittelyleikki, ehkä kaason puhe 15:30 ruokailu morsiamen isän puhe, musiikkiesityksiä 17:30 kakku ja kahvit 19:00 häävalssi, tanssimista, bändi alkoholitarjoilua ja hauskan pitoa 24:00 jatkot ravintolassa, kuljetus takseilla 02:00 hotelliin yöksi
  4. Ehkäpä sieltä kirkosta joku osaa sanoa milloin kannattaa tulla paikalle..Meilläkin on vihkiminen klo: 14 ja kuvaus jossain luonnon helmassa sitä ennen. Varmaan tuohon kuvaamiseen meillä vierähtää pari-kolme tuntia ja kirkossa varmaan pitää olla viimeistään puolisen tuntia (?) ennen seremonian alkua. Eli me varmaan mennään kuvattavaksi jo yhdentoista kieppeillä.. En kyllä yhtään tiedä kuinka kauan kampaajalla yms menee aikaa. Juhlapaikan onneksi koristelee perhe ja ystävät.
  5. Meillä häät maksaa muuten morsiamen isä, paitsi alkoholipuolen maksamme me itse. Häämatkalle toivomme pääsevämme vieraiden avustamana.. :
×
×
  • Create New...