Jump to content
Naimisiin.info

Loria

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Loria's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Loria

    Istumajärjestys?

    Meillä ei mitään istumajärjestystä laiteta. Paljon vapaammin saavat kaikki olla eikä tule kellekään sitä tunnetta että olisi jotenkin 'huonompi' jos istuu jossain kauimmaisessa pöydässä. ;D
  2. Aika erikoinen tilanne tuli eteen.. Eli eilen varasin hääkuvaajan 27.9.2008 pidettäviin häihimme, sovittiin että puhutaan tarkemmin kun ollaan saatu juhlapaikka päätettyä ym. mutta kuitenkin lupautui kuvaamaan (oli tarkoitus että kuvaisi ainakin pari tuntia juhlapaikalla + potretit). Tänään sain juhlapaikan varattua ja soitin ko. kuvaajalle, joka kieltäytyi jyrkästi tulemasta kuvaamaan kyseiseen paikkaan olin ällikällä lyöty enkä saanut kunnon perusteluja miksei muka nyt voikaan tulla, jotain selitti että muka niin pimeää (onhan salamat keksitty kameraan..) Kellään muulla kuvaaja peruuttanut? Oletteko saaneet toisen kuvaajan tilalle, varsinkin te joilla on häihin vain lyhyt aika? Meillä ei vielä kauheata kiirettä ole, harmittaa vaan.
  3. Sisareni on ammatiltaan kosmetologi + käynyt maskeeraajan tutkinnon, eli saa hoitaa meikit minulle ja kaasolle. Ei maksa paljon eikä taatusti peru!
×
×
  • Create New...