Jump to content
Naimisiin.info

miinamanu

Jäsen
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

miinamanu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Odotan kiinnostusta meidän häitä kohtaan. En tarkoita orjana olemista, käytännössä oma kaasoni auttaa: - makutuomarina puvun valinnassa, aivan loistavasti onnistui! Kaasoni on muutenkin muodista ja siihen liittyvästä kiinnostunut, joten meillä oli huippukivaa - askarteluissa kun niiden aika tulee, mikäli opiskelukiireiltään ehtii. Olen jo varautunut värväämäämään tarvittaessa muitakin apuun, ei tule olemaan ongelma - Polttareiden järjestäminen, mikäli en ihan väärässä ole, tämä on hänestä se paras juttu. Apua saa muilta polttarityypeiltä, varmistettu on.. - Hääpäivänä "vierelläni" alttarilla, jos jännitykseltä pyörryn ottaa toivottavasti kiinni... - Bestmanin kanssa tuunaa ohjelmaa intoa tiukassa, puheen haluavatkin pitää ja leikkejä, mikä sopii meille mainiosti. Yhdessä mennään kampaajalle ja meikkiin hääaamuna (jonka todellakin maksan, ihan omasta halustani) ja kikatellaan, ihan huippua häähössötystä. Muutamia kertoja ennen häitä nähdään ja puhutaan yksityiskohdista, mutta elämään mahtuu muutakin kun meidän häät.
  2. Kinkkinen paikka, mutta onneksi keksit ratkaisun. Toki voi olla että kyseinen tyyppi aiheuttaa ongelmaa vielä ennen häitä uudestaankin, jos ei sitten tule järkiinsä ja tajua omaa hölmöä käytöstään. Mulla meinas tulla samanlainen tilanne. Olin miettinyt yhtä kaveria kaasoksi, ollaan oltu monta vuotta läheisiä ja yleensä tykätään nyhertää kaikkea yhdessä. Kun hän kuuli tulevista häistä, oli suhtautuminen vähän yllättynyttä. Ollaan oltu neljä vuotta yhdessä ja puhuttu lapsien hankinnastakin, joten ei pitäisi olla yllätys. No mietin että ehkä häntä vähän harmittaa kun oma pidempiaikainen suhde ei ole nyt siinä pisteessä, mutta hyvänä kaverina hän pääsee siitä yli. Mikään häihimme liittyvä ei kuitenkaan tunnu kiinnostavan, puheenaihe vaihtuu heti joksikin muuksi. Kerran olemme olleet hääpukuostoksilla yhdessä, hän oli krapulassa (olisi voinut kertoa etukäteen, olisimme voineet mennä toisena päivänä). Olin varmaan kolmatta pukua sovittamassa kun hän rupesi nuokkumaan tuolissa, että niin paljon kiinnosti! Pyysin kaasokseni toisen kaverini ja olen siitä päätöksestä ikionnellinen..onneksi en hätäillyt pyynnön kanssa.
  3. No onpa hyvä että tästäkin asiasta on puhe, kun itselläkin nämä asiat mielessä. Helmikuussa on häät ja vauvakuumetta podettu jo vuosia.. Jollakin tapaa sitä on vanhanaikainen ja ois tosi kiva jos vois tulla raskaaksi vaikka hääyönä. Siitä on puhuttu et heti aamenen ja juhlien jälkeen ruvetaan yrittään. Toisaalta, oisko parempaa huomenlahjaa tulevalle miehelle kun että hei meitä on kohta kolme! Katselin kalenterista että häitä edeltävällä viikolla pitäis olla menkat. Jos siis ne jäis pois, ku ois jo pulla uunissa, pitäis salaisuutena huomenpäivään asti.. Tosin voi olla että tyyppi osais jotain ounastella kun koko tammikuun hupailis ilman kumipukua. Vaatisi äärimmäisen hyvää pokkaa pitää salaisuutena.. Ja sit vielä sellanenki juttu että kuka sanoo et tärppää heti..mut se ois kiva ajatus, eikö?
×
×
  • Create New...