Verna

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Tietoja käyttäjästä Verna

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Paikkakunta
    Tampere
  1. Onkos kenellekkään käynyt samoin kuin mulle! Minäpä nimittäin menin eilen hakemaan innoissani uutta passia ja ajokorttia ihan ajallaan, mutta kas kummaa pelkkä passi oli tullut (ja sekin vahingossa), koska tiedot uudesta nimestä eivät olleetkaan rekistöröityneet väestörekisterissä!!! ??? > Virkailija selitti että hakemus lähtee eteenpäin käsittelyyn vasta kun he näkevät koneelta että uusi nimi on laillisesti voimassa. Ja koneelta katsottaessa mulla on edelleen muka voimassa vanha sukunimi! Ja virkailija tarkisti asian myös minun läsnäollessa uudestaan. Aikaa häistä on siis lähes kaksi kuukautta ja hakemuksetkin jätin siis vasta reilu kolme viikkoa sitten luulisi tiedon jo olevan päivittyneen. Miten tämä voi olla mahdollista? ??? Kai minä olen ymmärtänyt oikein että nimen vaihto ei ole minun tehtäväni ilmoittaa väestörekisteriin vaan tieto menee vihkijältä tms. Olenko oikeassa? Niin se passihakemus oli siis vahingossa jo mennyt käsittelyyn vaikka koneella ei uutta nimee näkynytkään, siis laittomasti, onni onnettomuudessa on se ettei nyt tarvi oottaa toista kolmea viikkoa ilman virallista uutta henkkaria. Tosin uuden passinkin saan ulos vasta kun tiedot näkyy koneella.. Maanantaina täytyy mennä selvittään mistä tällanen oikein johtuu!
  2. Meille tuli: Minä rakastan sinua, 2.8.2003 ja nimet
  3. Terve! Santoriniä on paljon kehuttu hyväksi häämatkakohteeksi, mutta jos unohdetaan hetkeksi se niin kertopaaka Kreikan matkaajat mitä muuta kohdetta suosittelisitte juuri hääkohteeksi sellaisille jotka ei ole ennen ko. maassa matkustanut. Ja tarkoitus olisi viihtyä kaksi viikkoa. Kiitos
  4. Yllätyin ihan tosta kirkon velotuskäytännöstä, se oli mulle ihan uutta! Mutta näin jälkeä päin ajatellen se kuulostaa kyllä ihan järkevältäkin periaatteelta. Nyt sitten laittoi vaan miettimään kun mekin ollaan menossa vieraalla paikkakunnalla naimisiin, eli onko toi käytäntö ihan kirkosta ja seurakunnasta kiinni vai kuinka tää asia nyt menee? Meille ei ainakaan oo varauksen yhteydessä mainittu että ne velottais kirkosta jotain meiltä ulkopaikkakuntalaisilta. ??? ??? Eli voiko meille tulla yllätyslasku seurakunnalta nyt lähempänä vihkimisajankohtantaa tai häiden jälkeen vai olisko se jo tullut jos on tullakseen?? Selventääkö joku asiasta tietoinen..