Jump to content
Naimisiin.info

Katrina

Morsian
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Katrina's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hei! Laitettiin pelkkä kutsuteksti, jossa maininta myös lahjalistasta sekä kartta. Oletus on, että allergiset ymmärtää itse kertoa allergiastaan ja että ihmiset kyllä osaavat "toimia" häissä, vaikka näkevät ohjelman vasta juhlapaikalla. Tietysti kaaso myös vähän kertoo juhlan kulusta ja käytännön asioista juhlan alussa. Kirkossa jaetaan monistettu kirkko-ohjelma. Omat tutut ovat tehneet vastaavalla tavalla ja hyvin on toiminut. Useimmat ovat kuitenkin olleet monissa häissä ja muutkin kyllä osaavat varmasti häissä olla. Esimerkiksi maljojen nostamista on aika turha ohjeistaa. Ainakin omat tuttavani eivät välttämättä pitäisi jo kutsun mukana tulleista ohjeista, ellei kyseessä olisi jotain todella poikkeavaa.
  2. Katrina

    Re: Hupia kirkkoon

    Ihan yleisesti kommentoisin, että ei ihan joka vaiheeseen tarvitse keksiä jotakin, vaan antaisi sen mennä ihan omalla painollaan. Etenkin vihkiminen on mielestäni sellainen, vaikka ei uskonnollinen olisikaan.
  3. Mä olen kyllä niin vanhanaikainen, että en kehtaa pyytää rahaa. Ainakin omassa suvussani sitä paheksutaan, jos oikein pyytämällä pyydetään rahaa. Se ei tarkoita, etteikö voisi antaa, jos niin haluaa tai tuntuu helpommalta. Pitää tehdä lahjalista huolellisesti, koska kaikenlaista tavaraa tietysti jo on! Tiedän yhdet häät, joissa kerättiin myös matkakassaa. Kun yksi rahaa antaneista vieraista kysyi matkan onnistumisesta vuoden päästä, kertoi hääpari, että rahat käytettiin häistä tulleisiin laskuihin. Vieraita tämä harmitti. Toinen hääpari puolestaan lähetti matkalta kortin kaikille rahaa lahjoittaneille, mikä on minusta ihan fiksu idea. Perinteiset kiitoskortit oli tietysti erikseen. Jos rahaa pyydetään, niin mieluummin suoraan, kuin jossain hassun hauskassa runossa. Se on vähän sellaista selvän asian kiusallista kiertelyä.
×
×
  • Create New...