Jump to content
Naimisiin.info

KeijuKultainen

Rouva
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

KeijuKultainen's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. KeijuKultainen

    Joensuun seutu

    Moimoi. Löytyisiköhän täältä ketään asiasta tietävää. Mistähän voisi vuokrata pöytiä ja tuoleja? Netin kautta ei ainakaan löydy niin mitään paikkaa mutta jostainhan ne olisi saatava, ei viittisi vieraita nurmikollekkaan laittaa istumaan. : ;D
  2. KeijuKultainen

    Joensuun seutu

    Kiitos Kukkainen. Pitääkin syksyllä kysellä tuosta asiasta enemmän jos en oo sitä ennen alkanut pukua enemmälti puuhaileen (kun ei malttais odottaa :-[ ;D). Häät on... kunhan katellaan ens viikolla miten on vielä paikkoja vapaina eli päivämäärää ei ole päätetty. Mennään sitten sen mukaan ja toivottavasti saadaan kirkkokin samalle päivälle :. Aika paljon on jo varauksia ensi kesälle noissa paikoissa. Tuosta Huhmarin toiminnasta en osaa sanoa mitään, toivottavasti se lisähinta ei ainakaan kovin iso ole :.
  3. KeijuKultainen

    Joensuun seutu

    Hei. Joensuulainen, kesän 2008 morsian täällä . Sellasta mietin tuossa, että onko kukaan kysellyt käsi ja- taideteollisesta hääpukua oppilastyönä? Että tekeeköhän ne sellaisia :.
  4. Kiitoksia vastauksista. Tuollanen huumorilla höystetty juttu voiskin olla jees, sitten ois onnistunut jos vierailla jäis hymy huulille sen jälkeen. Ja ehkä siinä tapauksessa ei niin ois vaarana se itkeminen kun ei menisi liian herkäksi (niinkuin alunperin suunnittelin Stellan Häävalssia). Täytynee asiaa edelleen pohtia ja laulaa lurauttaa vaikka jollekkin, joka uskaltaa sanoa mielipiteensä ääneen .
  5. Onko kukaan suunnitellut laulavansa/ laulanut häissä jotain kaunista miehelleen ja tietysti vieraiden iloksi? Jostain oon saanut päähäni, että sellainen vois olla kiva yllätys mutta toisaalta taas, järkyttyykö kaikki kuunnellessaan morsianta jonka lauluääni ei ehkä ole kaikkein helein ;D??? Niin ja miten selvitä siitä ilman, että alkaa itkemään :. Pitäisi varmaan ottaa laulutunteja.
×
×
  • Create New...