Musca

Aktiivijäsen
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Musca

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Me podimme krapulaamme kotona, juhlapaikalla nukutun yön jäljiltä. Tilasimme kiinalaista ruokaa kotiin ja nukuimme. Maanantaina mentiin sitten vasta syömään ravintolaan. Kävimme katsomassa Cirque du Soleilin ja sitten yöksi Hotel Glo:hon, jossa meillä oli sviitti varattuna. Suosittelen, paljon mukavampi hyvin levänneenä aloittaa avioelämä. Ja saimme juhlia lauantai illan rauhassa ystävien kanssa. Tämäkin rouva pääsi vasta viideltä aamulla nukkumaan hääyönä. ..ja siinä maistin määrässä tuli vain sammuttua sänkyyn... Häämatka meillä on edessä marraskuun lopulla.
 2. Me pyysimme häälahjaksi rahaa häämatkaa varten ja mitään muuta emme sitten oikeastaan saaneetkaan. Mikä oli aivan loistavaa. Me olemme käyttäneet lahjarahoja häävalokuvaajan laskuun ja häämatkaan, 2,5vko Hong Kong - Phuket - Bangkok. Lisäksi suunnitelmissa on makuuhuoneen uusiminen, uusi lipasto, yöpöydät, taulu meistä hääpäivänä, matto ja uusi maali seiniin. Sitten voikin olla, että alkaa rahat olla huvenneet.
 3. Häät menivät hienosti. Toipuminen tässä tosin vienyt aikaa, ja töitä pukkaa päälle, kun tuli otettua vapaata ennen häitä. Meillä perui viimetingassa n.10 henkeä, sairastumisten takia, joten pöydissä oli pikksen enemmän tilaa. Onneksi, sillä ahdasta olisi tullut mun ekoilla mittauksilla. Nytkin oli tiivis tunnelma, mutta ei haitannut syömistä. Ruoka meinasi loppua kesken, mutta kaikki saivat kuitenkin mahansa täyteen. Kakkuakin oli laskettu aika niukasti per pää. Meillä kuitenkin siis 10 henkeä ilmotettua vähemmän ja hyvä kun kaikille riitti. Oli kuulemma edellisen viikonlopun häissä jäänyt niin paljon yli, että olivat kai sitten pienentäneet määrää meille, mutta meillä olikin taas sitten nälkäistä porukkaa. Astiastot oli ihan ok. Mua ei ainakaan haitannu eripari skumppalasit ja ruokailuvälineet. Ruokailusta uupuneiden useampien santsikierrosten takia olimme aikatulussa n.1,5h edellä, onneksi bändi oli paikalla ja heille oli ok aloittaa tuntia aiemmin, joten siitä pienestä kämmistä selvittiin hyvin. Bändi mahtui soittamaan hyvin ja tanssimaan mahtui kaikki halukkaat. Seinustoille laitettiin vielä muutamia penkkejäkin halukkaille. Leikit onnistui osaksi tanssi"salissa" ja osaksi ruokailu huoneessa. Tietysti kaikki ei ehkä nähnyt, niin hyvin kuin olisi voinut... Osa siis seisoi oviaukoissa ja kaikki ei edes kuulleet ohjelmista, vaikka kelloa kaasot ahkerasti soittivatkin. Bändi oli loistava, soittivat kaikille jotain. Sekä vanhemmat, että nuoremmat viihtyivät tanssimassa. Ja lasten vanhemmat oli tyytyväisiä hyvin järjestetystä ohjelmasta lapsille, jolloin hekin saivat viihtyä tanssimassa pidempään. Itse pääsin nukkumaan viiden aikaan aamulla, viimeisenä naisista. Muutama vielä jäi silloinkin kuuntelemaan musiikkia. Yöpymisvaihtoehto oli loistava, muutama sellainenkin jäi yöksi, joka ei ollut alunperin aikonut ja se oli ihan ok. Yöpyjien lopullista määrä ei siis tarvinnut ilmoittaa etukäteen. Lisäsin muutaman kuvan meidän häistä kuvaboxiin. Meillä siis oranssi/kupari teema. http://www.kuvaboxi.fi/julkinen/26xe2+katj...lkoilumaja.html
 4. Toi nice legs, mitä on testattu yhteishyvässä on myös vedenkestävä. Ei lähde suihkussakaan ilman saippuaa. Saippua on siis se juttu, millä saa pois. Tuote ei siis missään nimessä korvaa sukkahousuja. Ei siis todellakaan auta hiertymiin. Tämä on siis varmaankin samantyylinen kuin mainittu art decon tuote. Lähinnä meikkityylinen, peittää ihon epätasaisuudet ja antaa kauniin kiillon. Lentokentällä ainakin toistaiseksi vielä myynnissä.
 5. Aika ahdastahan sinne tulee, sopu sijaa antaa. Laskin sen 70cm pöytien ja seinien väliin, jolloin pitäisi mahtua kulkemaan... Pöytäliinat näytti ainakin siisteiltä, kun olin kuikuilemassa siellä heinäkuun alun häitä. Meille tulee kaverilta lainatut pöytäliinat. Neljän hengen bändi on meille tulossa ja dj illalla. Toivotaan, että kaikki innokkaat mahtuu tanssimaan. Kaverilla oli häät siellä heinäkuun puolessavälissä ja oli kuulemma ruoka tehnyt kauppansa (vieraat kehuneet), vaikka yksinkertaistahan se on moniin menuihin verrattuna, mitä täälläkin monilla on. Itse tosin tykkään sellasesta simppelistä, tietääpähän mitä syö. ;D Harmittaa vaa, kun en päässyt itse katsastamaan häitä, kun piti juhlia kummien synttäreitä.
 6. ...no voihan, enhän mä niitä koukkuja tullut katsoneeksi. Seuraava kerta kun tarkoitus olisi mennä juhlapaikalle, onkin sitten hääpäivää edeltävä perjantai. Pitääpä kysyä kiinnittikö sulho huomiota koukkuihin. :
 7. http://www.kuvaboxi.fi/julkinen/26xe2+katj...lkoilumaja.html Täällä muutama itse ottamani kuva paikasta, lisään omista häistä kuukauden päästä. Nämä koristelut olivat, jonkun muun häistä.
 8. Meillä häät kuukauden päästä Nuuksion ulkoilumajalla. Eilen käytiin isännän kanssa keskustelemassa ja tyytyväinen olen, luotan täysin hänen ammattitaitoonsa. Nykyään kahviastiasto on valkoinen, jos oikein muistan. Ei punainen/ruskea, niinkuin vanhoissa kuvissa näyttää olevan. Tuolit tosiaan on hankalat, neljää eri näköistä. Laskin, että pikkupenkkejä on 25, paremman näköisiä tuoleja 25, 4 pirttipenkkiä ja loput sitten sellaisia aika törkeitä käsinojallisia(leveys 62cm). Mutta enpä anna niiden häiritä. Isoon saliin saliin saan mahtumaan 96 vierasta ja pikkuhuoneeseen 22. Lisäksi siellä on toinen pikkuhuone, joka meillä on lastenhuone käytössä. Noutopöytä on vielä erillisessä huoneessa, jonne tulee myöskin bändi. Bändillekin löytyy talon takaosasta oma taukohuone. Nykyään majalta voi vuokrata liinat, kuohulasit, viinilasit ja konjakkilasit. Majoitus tilat on 29:lle, mikä on kyllä hyvä asia, että voi jäädä yöksi. Bileet jatkuvat aamuun... Hyvä juttu on myös se, että paikan pääsee koristelemaan jo perjantaina ja siivota täytyy vasta sunnuntaina. Täällä kuvia majasta: http://www.nuuksionmaja.com/sivut_/kuvat.htm
 9. Oon niin pettyny, käytiin tänään taas juhlapaikalla ja totesin, että sinne ei saa vessakoreja mihinkään. Vessoissa todella pienet lavuaarit eikä mitään tasoja missään. Oisin myös halunnut laittaa parit hajuvedet kauniisti esille (alalla kun olen) naisten vessaan omat ja miehille omat. Hyviä ideoita, mihin muualle sen vois laittaa. Oisko tyhmä vessan ulkopuolella, jollain pöydällä ja siitä saa sitten ottaa mukaan vessaan, jos tarvitsee. En vaan tiädä, mistä järjestän jonkun pöydän, kun ei siellä ole kuin isoja pöytiä paikanpäällä.
 10. Meillä häihin tulossa lähinnä noita vilkkaita poika lapsia 8kpl ja iät 9-13 väliltä. Mitäs niille vois keksiä? Eihän sen ikäset enää kato mitään piirrettyjä tai piirtele?? Jalkapallo ulkona yms pelejä hyvä muuten, mutta vaatteet sotkeentuu ja jos vielä sattuu vesisade, niin ei ainakaan toimi. Ajateltiin kahta pleikkaria kahella ohjaimella, jolloin 4 mahtuu samaan aikaan pelaamaan. Lisäksi tulee kolme tyttöä, joista kaksi varmaankin n.6-vuotta ja yksi 2v. Tytöille nyt helppo laittaa niitä piirustus tarpeita ja värityskuvia., riittää varmaan. Lisäksi kaikille karkkipuffa ja pillimehuja.
 11. Villiviini ei kyllä kestä koko päivää ilman vettä, se kannattaa laittaa asetelmaan sellaseen sieneen, joka on vedessä. Minäkin kovasti suunnittelin saavani pihlajanmarjoja kattaukseen. Olen jopa löytänyt kaksi puuta, joihin on marjoja tulossa, jännityksellä odotan ehtivätkö tilhet ensin. :-/ Varasuunnitelmana pähkinäpuun pähkinätertut, mutta siinä taas voi käydä niin, että oravat vie nenän edestä. Hyvä idea toi vaahteranlehdet pussiin ja säilöön, pitääpä testata.
 12. Olin juuri kaverin polttareissa ja meillä meni n.95€/hlö. Meitä tosin olikin vain 5. Alunperin olin sanonut, että 50€ on ehdoton maksimi, mutta isompaan hintaan kuuluikin sitten meidän muidenkin juomia ja ruoat.. Joten ei sitten enää tuntunutkaan pahalta. 95€/hlö saatiin: morsiamen harrikka ajelu, salsa tunti, piknik puistossa+kuohuviini, morsiamen juomat ja bussimatka, drinkit baarissa kaikille, saunalla (ilmainen) ruoka+3 viinipulloa+0,5l kossu, karaoketaxi, sisäänpääsy baariin kaikille ja morsiamen juomat siellä sekä taxi kotiin.
 13. Teille, jotka ette laita istumajärjestystä. Tuliko mieleen, että mitä jos perheet ei mahdukaan samaan pöytään keskenään ja tulee sellainen hetkellinen paniikkitilanne, kun ihmiset ryntäilevät päättömänä pöydästä toiseen yrittäen saada koko porukalleen sopivan paikan. Meilä kävi serkun häissä niin, porukkaamme kuului viisi henkeä ja tiukkaa teki, että saatiin vierekkäiset paikat kaikille. Muuten häät oli oikein mukavat.