Elodia

Rouva
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Elodia

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Miehen työpaikka ei muistanut (liekö edes tiesivät koko häistä). Minun työkaverini muistivat ostamalla reilusti keräämiäni astioita. Työnantaja muisti antamalla hopeiset kakkulapion, haarukan ja pikkulusikat. Kiva että muistivat. Etukäteen lähin esimies kyseli kerätäänkö joitain hopeita, johon vastasin, että ei, eikä me hopeita tarvitakaan. Olivat silti ostaneet. Eivät kyllä oo yhtään meidän tyyliset, kun oli niin krumeluurit Jospa niitä joskus tarvisi
 2. Täytyy nyt vähän valittaa melkein OT:na... Menin uusimaan passikuviani, jotta saan uuden ajokortin ja passinkin (tarkoitus hankkia hieman myöhemmin). Eipäs sitten onnistunutkaan ottaa yksiä kuvia jotka kävisivät molempiin. Eihän se kuvaajan vika ole, että "määräykset" passikuvista ovat niin tiukat, mutta alkoi tympimään kunnolla! Kuvaaja vielä lupasi ottaa yksien hinnalla kahdet kuvat, mutta ei sekään sitten onnistunut. Minulla on silmälasit. Kuvaaja meinasi, että ottaisin ne pois passia varten, koska ne varjostivat silmiä. Ajokorttia varten ne kuitenkin oli kuvaajan mielestä oltava, koska tarvitsen lasit ajaessani. Tämä ok. Alettiin sitten ottamaan toisia kuvia passia varten, niin kuvaaja kysyy saisinko etuhiuksiani pois otsalta varjostamasta.. Hmm.. En saa, ne ovat etuhiukset, ei ne yllä korvan taa...? Jätettiin sitten passikuvat ottamatta. Ajattelin, että pitäisikö jollakin pannalla vetää hiukset pois otsalta (mitä en olisi halunnut tehdä), mutta sekin on kiellettyä passikuvaohjeiden mukaan. Melko vaikeaksi on passikuvien ottaminen tehty. Minua ihmetyttää todella myös se, että laseja ei olisi voinut kuvassa olla, vaikka käytän laseja AINA. Hiuksetkin olisi pitänyt olla erilailla. Kuvassa ei siis saa enää olla oman itsensä näköinen. Olemme lähdössä matkalle ensi vuoden puolella, joten se passi olisi nyt hommattava. Etuhiukset on kyllä hieman lyhentyneet, että jospa se kuvan ottaminen nyt onnistuisi...?
 3. Mulla oli kans menkat hääpäivänä. Niiden piti alkaa aiemmin ja olla ohi ennen häitä, mutta toisin kävi. Olin lopettanut pillerit joitain kuukausia ennen häitä, niin kierron pituus silloin taisi vielä muokkautua, on nimittäin nyt pidempi kuin ennen häitä. En viitsinyt alkaa siirtelemään, koska pillerit lopetin jälkikasvun toivossa. Ihan hyvin meni, taisi runsain päivä olla päivää ennen, ja hyvin selvisin vessassa yksin tyllin ja vannehameenkin kanssa. Vähän taisin olla kipeä kuitenkin.