Jump to content
Naimisiin.info

Lentolisko

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Lentolisko kaikki viestit

  1. meillä on vihkisormuksen etsintä nyt kiivaimmillaan, ja parasta palvelua ollaan saatu qivasta. hinnatkin kohdallaan! huonoimpana taas on jäänyt mieleen (jos niin saa sanoa) kultajousi jyväskeskuksessa mäkkärin vieressä. myyjä ihan tietämätön ja sähläsi hintojen kanssa ja palveli asiakkaita sikin sokin. "oottakaapa vähän kun esittelen tässä välissä näitä hopeasormuksia.." sit meiltä veti aina siks aikaa naaman edestä sormukset lukkojen taa. Kyllä mekin omaa vuoroamme jouduttiin ensin odottamaan, ihme veivuuta.. Kävelykadun timanttisilla kanssa oli tosi hapan myyjä. Ailiolle ja kultariin ois tänään tarkoituksena mennä vielä käymään. mutta qivan sormus on tällä hetkellä vahvoilla, siitä kun saa sellaisen kun haluaa.
  2. voi taivas, miten ihana valssi!!! :-X kiitos rinkeli sinulle vaivannäöstäsi! tästä tulee ehdottomasti häävalssimme!
  3. meillä jää kihlojen ja vihkimisen väliin melkein 5v. ollaan hitaita kenties..? ;D
  4. jos olette ostaneet uuden kihlasormuksen, oletteko teettäneet siihen kuitenkin saman kaiverruksen? eli siis sen vanhan kihlauspäivän kuitenkin, joka on vanhassakin sormuksessa. vai jotain ihan muuta? meillä mieheni haluaa uuden sormuksen kun vihille astellaan. vanha kihlasormus jää muistoksi, korurasiaan. itsekin olen nyt sitten alkanut miettiä, kun niin kovasti leveistä sormuksista pidän, että josko vaihtaisin kihlasormuksen uuteen. vanha on 4mm leveä. haluan leveän vihkisormuksen (esim. 6mm) ja saman levyinen kihla näyttäisi todella ihanalta mielestäni. mutta toisaalta kun se tämä vanha kihlasormus on minulle mittaamattoman arvokas. että onko se nyt kumminkaan yhtään sen hullumpi se uusikaan.. mitä tekisitte? pitäisitte vanhan ja tärkeän, vai ostaisitte uuden?
  5. heh.. totta joka sana ja itse kun en vieraanakaan tykkää häissä leikkiä, miksi omat vieraani sellaiseen tilanteeseen laittaisin.
  6. meille ei ole tulossa leikkejä. rakas kaasoni haluaa pitää puheen, olemme tunteneet ihan pienestä pitäen. voi sitä itkun määrää sitten juhlapäivänä.. mieheni mummo laulaa meille myös jossakin välissä. sekin on vapaaehtoista ja kaunista. sitten tanssimme häävalssin ja sen jälkeen tanssitamme myös muita. toivomme hääjuhlaltamme vapaamuotoista ja rentoa yhdessäoloa. ei meillä varsinaisesti ole mitään niitä leikkejäkään vastaan, mutta itse emme tykkää olla huomion keskipisteenä. ja toisaalta emme halua vieraitakaan pistää leikkimään.
×
×
  • Create New...