Jump to content
Naimisiin.info

MoKeLo

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Alajärvi

MoKeLo's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Vielä Mäkinen, helmikuun jälkeen Tynjälä
  2. Meillä appivanhemmat ilmoittivat heti maksavansa puolet häistä! Minä kieltäydyin tästä koska tiedän ettei yksinhuoltajaäidilläni olisi varaa maksaa toista puolta. Päädyimme siis sopuratkaisuun jossa molempien vanhemmat sekä me itse maksamme jokainen 1/3 häistä. Budjetti meillä on n.2500e. Menee varmasti sen allekkin. En kyllä ymmärrä miten jotkut saavat tuhrattua häihinsä monia kymmeniä tuhansia! Vaikka meillä on muihin verrattuna pieni budjetti ei mielestäni meillä ole mitenkään vaatimattomat häät. No kukin tyylillään.
  3. Meillä NOU NOU listalle pääsevät: -Alkoholi -Huonosti käyttäytyvät ipanat -Vieraiden pakottaminen leikkeihin -Uskontoa loukkaavat jutut -Tyllit, ruusut ja kulta -Huntu -Virolainen hääpuhe -Kirkko -Polttareissa alkoholin juottaminen sulholle tai minulle, stripparit tai tavaroiden myyminen -Riisin heitto -Appivanhempien toiveesta ei vanhempien välistä tanssia -Yksikään vieras ei ole farkuissa!
  4. 2 kaasoa, paras ystäväni joka tuntee minut lapsuudesta asti ja serkkuni joka on myös yhtiökumppanini ja on minulle erittäin läheinen Miehelläni myös 2 bestmania.
  5. Eli ajatuksena olisi tehdä jäynä myös kaasoille ja bestmaneille kun he meitä kiusaavat koko päivän eri tehtävillä ja leikeillä. Sutsisatsin tanssiminen on jo vanha idea mutta jotain sen tyylistä kaipaisin. Saisi naurut herskymään... Eli ideoita kehiin.
  6. Miehen vanhemmat ottivat onnenitkulla ja riemulla tiedon vastaan. Oma "pessimisti ei pety"-äitini sanoi uutiseen että; jahhas että sekö seuraavaksi. Äiti kun ajatteli ensimmäisenä sitä hommaa mikä avioerosta syntyy. No äiti on äiti. Piristyy siitä kun saa ruveta askartelemaan ja näpertelemään häävalmisteluiden kanssa. ;D
×
×
  • Create New...