Jump to content
Naimisiin.info

Mussu08

Morsian
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Mussu08

  • Syntymäpäivä 01/16/1985

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Lahti

Mussu08's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä oli lauantaisissa hääjuhlissa kynttilöitä pöydillä ja lisäksi kruunukynttilöitä tarjoilupöydissä. Mun mielestä olivat todella kauniita etenkin iltasella ja eivät olleet liian kuumia koska päivä ei muutenkaan ollut kovin lämmin. Tietysti kynttilät toivat lisälämpöä mutta kynttilöitä tai ei, niin kyllä se meidän vierasmäärä jo itsessään nosti lämpöasteita sisällä, vaikka meillä oli pienet juhlat.
  2. Mussu08

    tienvarsikylttien poisto

    Itse haimme heti häiden jälkeen pois. Tosin joku oli vienyt jo osan pois ennen vihkimistä.
  3. Hyvin meni koko päivän. Kirkossa ei ollut mitään ongelmaa. Muutaman kerran joku astui juhlan aikana päälle mutta siitä ei jäänyt mitään jälkiä. Tanssiminen oli aika haastavaa mutta sekin sujui ihan hyvin. Ja mun puvussa oli oikein kunnon kokoinen laahus jota pidin koko ajan alhaalla. Mitä sitä säästämään.
  4. Meillä minä hoidan suunnittelupuolen ja miehen kanssa ykdessä toteutetaan, yleensä. Enemmänkin se kyllä välillä voisi osallistua
  5. Samoilla linjoilla. Kaaso kyllä yritti ehdottaa tätä mutta mieluummin me avataan ne yhdessä miehen kanssa myöhemmin.
  6. Mussu08

    Millasia lauluja teillä kirkossa???

    Etsiskelen myös nuotteja. Meiltä kyllä löytyy levy mutta se ei oikein auta.
  7. Mussu08

    Lahti ja lähialueet

    Oman pukuni ostin Josefiinasta. Palvelu oli mielestäni oikein ystävällistä ja myyjä autteli pukujen kanssa koko ajan. Valikoima ei ole kyllä kovin laaja. Oma maksoi 980 euroa ja siinä paikkeilla näytti muidenkin hinnat olevan.
  8. Mussu08

    Lahti ja lähialueet

    Kiinnostaisi myös. Miten ovat juhlat menneet?
  9. Mussu08

    Kihlakuva

    Me käytiin ihan valokuvaamossa ja kuvauksen jälkeen mentiin vielä ravintolaan Mies kosi joulupäivänä 2006 kun vuorokausi oli just vaihtunut ja kuvaukseen ehdittiin vielä saman vuoden puolella vaikka tiukkaa teki.
  10. Täällä oli paljonkin sellasia asioita jotka on meille myös ehdoton NOU NOU. Itse olen ajatellu noita polttareita. En todellakaan halua itelle mitään örvellys bileitä tai edes koko polttareita. Miehelle on tulossa luultavasti kahdetkin kun kotomaassa ja ulkomailla olevat kaverit haluaa järjestää erikseen juhlat. Eli mitä mieltä on kaverit, kaasot ym. olleet siitä kun morsian ei oo halunnut minkään näkösiä polttareita? Kokemuksia?
  11. Yksi tulee luultavasti en vaan tiedä vielä kuka. En ole siis pyytänyt vielä. Vaihtoehtona on oma paras kaveri tai sitten sulhasen sisko. Tai tiukassa tilanteessa molemmat.
  12. Meillä mies laittaa vaalean puvun. Vuokraamaan ei suostunut kun ehdottelin bonjour-pukua. Hintaa tolle vaalealle puvulle tulee kyllä aika lailla saman verran, kuin jos olis vuokrannut sen puvun, jota ehdotin. Mutta toisaalta nyt kun on omat tamineet niin niitä voi käyttää sitten myöhemminkin jossain juhlissa. Bestmanille ei kustanneta vaatteita koska budjetti ei anna myöten.
  13. Mussu08

    Lahti ja lähialueet

    Meillä on 5.7.2008 vihkiminen ristinkirkossa ja juhlat vietetään Heinlammin kylätalolla.
  14. Samaa mieltä olen. Itse olin vuosia sitten sukulaisen häissä, joissa kaapattiin morsiamen sijaan anopit. Anopit sai takaisin kun morsiuspari oli yhdessä laulanut heille määrätyn kappaleen. Ihan kivaa vaihtelua oli eikä koko touhu kestänyt varttia kauempaa. Mitään ei kerjätty koska pari oli jo toivonut häälahjaksi rahaa. Ja sitten toisissa häissä, jossa oli myös morsiamenryöstö, koko touhu venyi pari tuntiseksi, kun rahankeruu ja hösääminen vei aikaa. Siinä vaiheessa sulhanen alkoi jo kyllästyä ja hävisi Baarin puolelle. Eli meille ei ryöstöjä eikä mitään lunnaita.
×
×
  • Create New...