Mussu08

Morsian
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Mussu08

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 01/16/85

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Lahti
 1. Meillä oli lauantaisissa hääjuhlissa kynttilöitä pöydillä ja lisäksi kruunukynttilöitä tarjoilupöydissä. Mun mielestä olivat todella kauniita etenkin iltasella ja eivät olleet liian kuumia koska päivä ei muutenkaan ollut kovin lämmin. Tietysti kynttilät toivat lisälämpöä mutta kynttilöitä tai ei, niin kyllä se meidän vierasmäärä jo itsessään nosti lämpöasteita sisällä, vaikka meillä oli pienet juhlat.
 2. Itse haimme heti häiden jälkeen pois. Tosin joku oli vienyt jo osan pois ennen vihkimistä.
 3. Hyvin meni koko päivän. Kirkossa ei ollut mitään ongelmaa. Muutaman kerran joku astui juhlan aikana päälle mutta siitä ei jäänyt mitään jälkiä. Tanssiminen oli aika haastavaa mutta sekin sujui ihan hyvin. Ja mun puvussa oli oikein kunnon kokoinen laahus jota pidin koko ajan alhaalla. Mitä sitä säästämään.
 4. Meillä minä hoidan suunnittelupuolen ja miehen kanssa ykdessä toteutetaan, yleensä. Enemmänkin se kyllä välillä voisi osallistua
 5. Samoilla linjoilla. Kaaso kyllä yritti ehdottaa tätä mutta mieluummin me avataan ne yhdessä miehen kanssa myöhemmin.
 6. Etsiskelen myös nuotteja. Meiltä kyllä löytyy levy mutta se ei oikein auta.
 7. Oman pukuni ostin Josefiinasta. Palvelu oli mielestäni oikein ystävällistä ja myyjä autteli pukujen kanssa koko ajan. Valikoima ei ole kyllä kovin laaja. Oma maksoi 980 euroa ja siinä paikkeilla näytti muidenkin hinnat olevan.
 8. Kiinnostaisi myös. Miten ovat juhlat menneet?
 9. Joulun aikaan käytiin kylässä mun vanhempien luona ja samalla reissulla kulta kävi saunassa iskän kanssa. Sillä saunareissulla sitten tuli puheeksi kihloihin meno. Tarkkaan en tiedä mitä puhuivat siellä mutta mun isä oli ainakin todella otettu siitä että häneltä kysyttiin edes muodon vuoksi. Ja minusta oli kyllä hienoa että kulta uskalsi kysästä ja vielä minulta salaa
 10. Me käytiin ihan valokuvaamossa ja kuvauksen jälkeen mentiin vielä ravintolaan Mies kosi joulupäivänä 2006 kun vuorokausi oli just vaihtunut ja kuvaukseen ehdittiin vielä saman vuoden puolella vaikka tiukkaa teki.
 11. Täällä oli paljonkin sellasia asioita jotka on meille myös ehdoton NOU NOU. Itse olen ajatellu noita polttareita. En todellakaan halua itelle mitään örvellys bileitä tai edes koko polttareita. Miehelle on tulossa luultavasti kahdetkin kun kotomaassa ja ulkomailla olevat kaverit haluaa järjestää erikseen juhlat. Eli mitä mieltä on kaverit, kaasot ym. olleet siitä kun morsian ei oo halunnut minkään näkösiä polttareita? Kokemuksia?
 12. Yksi tulee luultavasti en vaan tiedä vielä kuka. En ole siis pyytänyt vielä. Vaihtoehtona on oma paras kaveri tai sitten sulhasen sisko. Tai tiukassa tilanteessa molemmat.
 13. Meillä mies laittaa vaalean puvun. Vuokraamaan ei suostunut kun ehdottelin bonjour-pukua. Hintaa tolle vaalealle puvulle tulee kyllä aika lailla saman verran, kuin jos olis vuokrannut sen puvun, jota ehdotin. Mutta toisaalta nyt kun on omat tamineet niin niitä voi käyttää sitten myöhemminkin jossain juhlissa. Bestmanille ei kustanneta vaatteita koska budjetti ei anna myöten.
 14. Meillä on 5.7.2008 vihkiminen ristinkirkossa ja juhlat vietetään Heinlammin kylätalolla.