Jump to content
Naimisiin.info

Hipolyta

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

Profile Information

  • Paikkakunta
    Vantaa

Hipolyta's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Minua jännittää eniten vieraiden viihtyvyys. Eniten tahtoisin, että vierailla on hauskaa ja että jälkikäteenkin kuulee puhuttavan, kuinka meidän häissä oli hauskaa ja viihtyisää. Eniten pelkää sitä, että vieraat istuvat hiljaa paikallaan, kukaan ei puhu toisilleen tai että joku asia, mitä ei oltu etukäteen huomioitu, pilaakin häätunnelman tms. Olen monesti kuullut puhuttavan "paskoista" häistä, missä kukaan ei viihtynyt. Niitä muistellaan sitten kauhulla..
  2. Hipolyta

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Tarkkaa lahjaa en ole vielä päättänyt. Mutta todennäköisesti se on joku koru. Sillä siskoni on aivan korufriikki, ja tiedän, että sitä hän eniten arvostaisi.
  3. Meillä valittiin yhteinen asuinpaikkakuntamme. Tosin kumpikin on myös täällä syntynyt ja elänyt lähes koko ikänsä (muutamaa vuotta lukuunottamatta..)
  4. ^ (Niin tarkoitin siis vanhempieni sisaruksia ) Omat sisarukseni ovat minulle niin läheisiä, että heitä en tiputa mistään hinnasta pois . Mutta kiitos vastauksesta! Auttaa se vähän, ja tuo paremman mielen, kun sulhanenkaan ei ole sanonut juuta eikä jaata asiaan. "Sinun sukusihan se on.." Kiva, että täällä ainakin ihmiset ymmärtävät!
  5. Minä aioin sanoa, että yritämme selvitä mahdollisimman pienillä häillä. Jos eivät ymmärrä, niin olkoon ymmärtämättä. Meille tästä koituu sukulaisten kesken ongelma. Sulhaseni puolen suku on suhteellisen pieni, koko suku mahtuu alle 40 henkeen, joten sieltä on vaikea karsia ketään pois. He ovat meidän kanssaan kaikki tekemisissä, niin myöskään sen takia se ei olisi reilua heitä karsia. Minun sukuni taas käsittää hieman isomman piirin. Omien sisarusteni ja heidän perheidensä lisäksi, minulta löytyy 4 setää, 2 enoa, 4 tätiä, kummitäti ja heidän kaikkien puolisot. Minulla on 27 serkkua, joilla myös melkein kaikilla on perheet. Pienenä olimme tekemisissä koko sukumme kanssa. Tunsin kaikki serkkuni erittäin hyvin, vietimme yhdessä paljon vapaa-aikaa. Vanhemmiten tiet ovat eronneet. Valmistujaisiini, yms juhliin olenkin kutsunut vain vanhempieni sisarukset, en serkkuja ollenkaan. Silti siitä tulee yli 50 päinen porukka aina. Nyt olen alkanut miettimään, että jos hääbudjettiamme täytyy pienentää, poistaisin myös vanhempieni sisarukset, joiden kanssa en myöskään ole tekemisissä, kuin vain, kun kutsun heidät juhliin. Eivät hekään kutsu minua mihinkään juhliinsa esim. 50-, tai 60- vuotispäivilleen. Silti minun sukuani kutsuttaisiin kuitenkin noin 20 henkeä. Onko tämä nyt sitten ihan idioottia ja oikein, että mieheni pienempi suku saa olla kokonaan, ja minulta ei tulisi, kuin oma perheeni, sisarukseni ja heidän perheensä???
  6. Tietää, mutta pitää tätä ehkä hieman ennenaikaisena ;D Mun mielestä on vaan hyvä tulla seuraamaan muiden häihin valmistelua, saa ehkä joitain ideoita jne.
×
×
  • Create New...