Jump to content
Naimisiin.info

Anttuli

Rouva
 • Posts

  32
 • Joined

 • Last visited

Anttuli's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Meillä myös häät 5.7.08. Papin tapaamme 30.6 ja papin sain kiinni 23.6.. Joten ei ole minustakaan vielä mikään hätä.
 2. Meille tulee pieni, halpa ja täysin normaali koriste, City-marketista 5,90e.
 3. Meille tulee pääaterialle ja kakkukahville oikeat astiat, mutta sitten illaksi iltapalalle ja boolin kanssa kertakäyttöastiat. Pääsevät keittiöhenkilökuntakin ajoissa vapaalle eikä tarvi heän pitkin yötä olla tiskaamassa.
 4. Meille tullee toennäkösesti meän ihana -98 Opel Vectra. Pesussa käytetään, saa nähä jaksaako sulho sitä vielä vahata (epäilen).
 5. Meidät vihkii Mikko Salmi heinäkuussa ja todellakin Oulussa. Etelän pettymys on kohtuu pohjoisen onni.
 6. Meän kortit on 0,50€/kpl sisältäen kuoret.
 7. Piän, ei oo käyny mielessänikään muuta vaihtoehtoa.
 8. Otamme sulhon kanssa. Helpompi niin pitää laskua, ketkä tulee ja ketkä ei. Puhelimitse tai sähköpostitse.
 9. Hieman reilu 2,5v kihlausta (viime kesänä oltais menty muuten, mutta pyöräytin esikon siinä nii siirrettiin vuella).
 10. Olimme viime kesänä Kruunumakasiinilla häissä ja sisätila oli kivan viihtyisä. Hinnoista en tiedä sen enempää, mutta alkoholibaari aukesi joskus ruuan jälkeen illalla. Itse en siellä ehkä viettäisi kesähäitä juuri tuon huonon ulkoilumahdollisuuden vuoksi. Ärsyttävää kun sisällä tuli kuuma ja kun meni ulos niin oli (melkein)suoraan kerrostalon pihassa (ja valoisassa illassa oli lähes mahotonta ottaa taskumatista piristystä huomaamatta). Myös alakerrassa oli ilmeisesti baari, joka oli auki.
 11. Ainakin viime vuonna Tuiran kirkkoa ei voinut varata kuin vasta tuolloin 1.11. tuokin varaamisen alkaminen on kirkkokohtaista. Ilmeisesti useimpia kirkkoja voi varata sen vuen aiemmin(?) ja tuota Oulujoen kirkkoa jopa aikasemmin. Korjatkaa jos olen väärässä.
 12. Meille tulee juhlaohjesääntö. humoristisempi kavereille ja virallisempi sitten noille vanhuksille. Vaikka se näyttääki suurimman osan mielestä olevan mauton niin minusta se on hyvä tapa kertoa kaikki oleelliset (ja samalla vihjata, ettei tilaisuus ole mikään jäykistelyjuhla, ainakaan loppuillan osalta). Ja itse kutsua ei ole tungettu täyteen erilaista infoa.
 13. jotenki tylyä, mutta meillä ei ole mitään yhteistä laulua.. En kuolemaksenikaan muista, minkä tahdissa tanssimme ensimmäiset hitaamme 6 vuotta sitten. Muutenki meän musiikkimaku poikkeaa toisestaan niin paljon, että sitä yhteistä sais hakemalla hakea. Mutta hyvin menee silti.
 14. Minun äitini oli ratketa liitoksistaan ja on touhuissa tosi innokkaana mukana, ei kuitenkaan meitä häirittevästi. Isäni tuumasi vaan, että jaa ja vaihtoi aihetta (en kyllä muuta oottanukkaan, samallainen reaktio oli ko kerroin reilu vuosi sitte olevani raskaana. Nyt sylissäni istuu papan kulta..). Sulhon vanhemmat eivät tiä vielä ja häät on vajaan 4kk päästä.
 15. Mie olen liimaillu valokuvia kaksipuoleisella teipillä ja ihan hyvin on tähän asti pysynyt. Vauvakirjaan oon laittanu kuvia eli ihan normipaperille. Muutenkin kutsujen teossa oon käyttäny tuota kaksipuolista teippiä ja hyvin pysyy tapetit ja kartongit ja paperit paikallaan, vaikka tapetissa onkin rypyläkuviota.
×
×
 • Create New...