Jump to content
Naimisiin.info

Lilli82

Rouva
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Pirkanmaa

Lilli82's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Häämatka rahaa pyysimme ja suurimmaksi osaksi käytämmekin rahn matkalla käyttö rahana. Sitten osa menee varmaan viimisiin häämaksuihin ja jos jotain jää niin uuteen asuntoon hankitaan kyllä jotain.
  2. Meillä oli häät kotona ja ruuat ja kaikki tehtiin itse. Näin jälkeen päin ajateltuna olis tietenkin jotain voinut jo aloittaa tekemään aikaisemminkin mutta kunnialla selvittiin kakkujen kausta, ruokien laitosta, silittämisesta, koristelusta yms. Meilläkin peni todella pitkään kun saatiin nukahdettu... itse taisin nukkua sen neljä tuntia
  3. Tää on mullekin ollut asia jota mietin kovasti. Meillä on häät kotona ja vessa on todella pieni ja asunto on pieni joten oveakaan ei voi jättää auki kun käy asioilla että kaaso mahtuisi auttamaan. Joten mulla taitaa mennä kanssa pidättelyksi koko hääjuhla tai sitten todella pitää harjoitella ennen häitä tätä asiaa.
  4. Kun olin nuorempi valitin äidilleni usein kun mun nimi on niin yleinen. Äiti sitten siihen että sun pitää hankkia sitten tulevaisuudessa mies jolla on harvinaisempi sukunimi. No nyt Heinonen muuttuu Rantaseksi 2.2.08. Että se siitä harvinaisemmasta sukunimestä ;D
  5. Mä ostin käytetyn vuokrapuvun, vuokrahinnalla omaksi. Kovin olen tyytyväinen pukuun ja sen hintaan.
  6. Onko kellään kokemusta Tampereen Holiday inn:stä? Sieltä on meille luvattu paremman luokan huone mukavaan hintaan, mutta mistään en ole saanut tietoa että millainen hotelli tuo oikeastaan on.
  7. Minä pelkäsin kauheasti omille vanhemmilleni kertomista, koska niiden reaktiosta koskaan ei ole varmuutta. Mun isä oli aiemmin sanonut (vitsinä) mun sulholle että sitten kun aikoo mun tyttöjen kanssa mennä naimisiin, niin pitää ainakin pottu tuoda. No sulhanen sitten hankki pullon ja meni sen kanssa isäni luo ja sanoi, että tässä nyt ois tämä pullo kun aijotaan vihille astella. Isä sanoi vaan että sellaista olette ajatelleet ja sitten rupesi miettimään että millaiset juhlat niistä tulee. Onneksi aika samanlaiset olivat meidän ajatukset ja pienet häät siis tulossa. Äiti sen sijaa vaan oli suurimmaksi osaksi hiljaa, siltä olisin toivonut enemmän innostusta asiaan. No ehtiihän tässä kymmenessä kuukaudessa innostua vielä.
  8. Lilli82

    Missä puku ylle?

    Tarkoitus olisi kanssa pukeutua kotona kampauksen ja meikin jälkeen ennen valokuvausta, jos sen saa sovitettua aikatauluun.
  9. Lilli82

    Pelkkä vihkiminen

    Nyt ollaan vuorokauden tässä mietitty ja tultu siihen tulokseen että kirkkoon pyydetään vain lähimmät perheenjäsenet ja ne kahvitamme kotonamme kirkon jälkeen. Häämatkalle toivottavasti päästään pian sen jälkeen. Pienistä 25 hengen hääjuhlasta seurakuntakeskuksessa Ikaalisissa luultavasti tulee sitten perheenkesken pidettävät häät Ylöjärvellä. Sitten olen minä, sulhaseni ja vanhempanikin tyytyväisiä
  10. Lilli82

    Pelkkä vihkiminen

    Eli onko kenelläkään kokemusta häistä joissa ei ole hääjuhlaa ollenkaan, siis pelkkä kirkko vihkiminen vain? Kirkkoonhan voisi tulla kuka vaan mutta onko tylyä sitten jättää kahvittamatta vieraat ja lähteä suoraan vaan häämatkalle? Isoja pitoja ei haluta, tärkeää on vain että läheiset on todistamassa kun me saamme toisemme kirkossa.
  11. Kyllä tietää, mies raukka kun ei enää oikein koneelle saa aikaa
  12. Minäkin tossa varasin kirkkoa ja kysyin siinä samassa että maksaako kirkon käyttö ulkopuolisille. Sanoivat ettei kirkon käyttö maksa mutta en todellakaan tajunnut että pappi ja kanttorikin voisi maksaa?!
  13. Meillä tämä ongelma, kun en oikein tiedä mitään muitakaan mahdollisia paikkoja tässä meidän kaupungissa missä voisi pitää meidän suunnittelemat pienet juhlat. Kauempana olisi, mutta kun meillä vielä se ongelma että paikkalle pitäisi olla lyhyt matka, helppo kulkea ym. kun oma äitini istuu pyörätuolissa. Tuo rajoittaa pois kaikki vanhat kunnon hääpitopaikat, missä minä ainakin aiemmin olen ollut häitä viettämässä. Jotkut ravintolat voisi tietysti olla vaihtoehto, mutta sitten juhlan luonteesta tulee aivan erinlainen.... Ideoita? :-/
  14. Mekin ollaan suunniteltu, että pidettäis juhlat seurakunnan tiloissa. Meillä tulis juhliin korkeintaan25 henkeä ja olis tarkoitus vaan istua yhdessä alas ja syödä hyvin. Sitä kysyisin että tietääkö kukaan että onko se yleensä niin että ruuat saa seurakunnalta vai pitääkö sinne tila vielä pitopalvelu?
×
×
  • Create New...