Jump to content
Naimisiin.info

iidu

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän iidu kaikki viestit

  1. Häät 9.8.08 ja häämatkalle ajateltiin lähteä ehkä seuraavana tai sitä seuraavana päivänä. Kohde on vielä auki, Thaimaassa ollaan käyty 2 kertaa ja sinne on ikävä mut toisaalta olis kiva käydä jossain muuallakin, Aasiaan kuitenkin ajateltiin mennä, Malesia ja Bali on harkinnassa...Toisaalta mauritius houkuttelee myös. Onko jollain tietoa hintatasosta siellä???
  2. Ihana nähdä etten ole ainut saman ongelman kanssa painiva. Mulla on aina ollut vaikea löytää rintsikoita ja nyt kun häihin aikaa vuos niin olen alkanut miettiä mitä laittaa hääpuvun alle. Korsetti vai rintsikat...Hääpukua en ole ostanut vielä, enkä ostakkaan kuin vasta keväällä. Sitten täytyy alkaa miettiä tuota alusasu juttua.
  3. Kiitti mvrzm! Ton ketjun olen käynytkin jo tsekkaamassa. Jos vaan jaksat kertoa häiden jälkeen, niin olisi kiva kuulla miten ne menivät. Meillä siis vasta ensi kesänä. Muuten paljon teille on tulossa porukkaa? Niin ja miten teillä järjestetty ruokailu, tuleeko ruoat valmiina jostain vai lämmitättekö siellä? Ja jos saa vielä kysyä niin paljon teillä on budjetti? Ihan mielenkiinnosta kyselen=)
  4. Heissan kaikille! Olisiko kellään kokemuksia häistä Fagerlundissa vuodelta 2007?? Olisi kiva kuulla koska todennäköisesti olemme viettämässä omia häitä siellä v. 2008=) Kertokaa kaikenlaiset seikat ja kokemukset, niistä olisi todella apua. Esim. paljon oli porukkaa, toimiko tila hyvin? Yms.
  5. Siis tarkoitukseni oli kysyä onko kukaan ajatellut pyytää vain rahaa häälahjaksi jotta voisi kustantaa osan häistä ja häämatkaa ehkä myös. Nimittäin kun kaikkea on jo kotona jne. mutta häihin ei niinkään ole rahaa niin olen kuullut että jotkut pyytävät rahaa vaan, mutta miten senkin sitten tekee hienovaraisesti jne.?? Kokemuksia??? Ideoita??? Kertokaahan samassa tilanteessa olevat=)
×
×
  • Create New...