Ressi

Aktiivijäsen
 • Content count

  41
 • Joined

 • Last visited

About Ressi

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Savo
 1. Kirkollinen vihkiminen on kuitenkin jumalanpalvelus, joten siellä esitettävien kappaleiden olisi siis oltava hengellisiä. Tällainen kanta on hyvin monessa seurakunnassa ja ymmärrän sen kyllä oikein hyvin. Joissakin seurakunnissa hyväksyvät hieman maallisemmat kappaleet, jos ne lauletaan vasta aivan lopuksi, juuri ennen loppusoittoa. Silloin se voidaan tavallaan katsoa olevan erillään jumalanpalveluksesta. Jos ei halua mennä naimisiin selkeästi uskonnollisin menoin, voi valita siviilivihkimisen. Olisi muuten todella hyvä, jos olisi tuollaisia Laetitian mainitsemia juhlavia paikkoja siviilivihkimisille. Silloin ei tarvitsisi "väkisin" kuunnella uskonnollisia juttuja mennäkseen naimisiin.
 2. En ole tainnut käydä vastaamassa tähän. Meillä oli alttarille mennessä Kuulan häämarssi ja poistuessa Bachin Preludi C-duuri. Häävalssi oli Kauneimpain, rakkaimpain.
 3. Palasimme perjantaina Sharm El Sheikhistä. Oli todella hyvä reissu, aurinko paistoi, päivällä oli lämmintä, merivesi lämmintä ja erinomaiset snorklauskohteet. Jos ei ole sukelluskorttia, saa snorklaamalla upeita elämyksiä kauniista Punaisen Meren nähtävyyksistä. Paikan päällä on mahdollisuus käydä sukelluskurssi (330 euroa) tai sitten voi tehdä introsukelluksen (ohjaaja pitää kiinni). Mutta ainakin me nautimme pelkästä snorklaamisesta ihan riittävästi. Hotellina meillä oli Hilton Dreams Villas, eli huoneistot. Rauhalliset, mukavat huoneistot. Hyvä tasoinen hotelli ja ystävällinen palvelu. Meitä ei haitannut, vaikka olikin vähän syrjässä, rantaan oli matkaa n. 300 - 400 metriä. Hotellin asukkailla on oikeus käyttää sisarhotelli Hilton Fayrouzin erinomaista rantaa (alueen suurin yksityinen ranta). Sharmissa hotelleilla on yksityiset rannat, yleisiä rantoja on tosi vähän. Hygieniasta huolehdittiin puhdistamalla kädet desinfiointipyyhkeellä aina ennen kuin syötiin mitään. Maitohappobakteereja syötiin. Sharm on kuitenkin turistikohde, jossa on ihan hyvä hygieniataso. Toki kraanavettä ei voi juoda, eikä siitä saa edes keittää ruokaa. Olimme Aurinkomatkojen järjestämällä matkalla ja tyytyväisiä palveluun. Kävimme kahdella retkellä: kamelisafarilla, jossa ratsastettiin beduiinien taluttamilla kameleilla 45 min ja syötiin lopuksi beduiini-illallinen. Toinen retki oli snorkalusreissu koralliriutoille. Kävimme kolmella riutalla ja näkymät olivat mahtavat! Basaarialueilla oli innokkaita tyrkyttäjiä. Ja illalla meitä luultiin jatkuvasti venäläisiksi . Siellä on todella paljon venäläisiä turisteja. Mutta suosittelen kohdetta sellaisille, jotka uskaltavat mennä mereen katsastamaan veden alaisia nähtävyyksiä. Punainen meri on maailman paras snorklauskohde, sanovat monet. Itse kaupunki on rakennettu turisteja varten ja ympärillä on pelkkää autiomaata. Kairoon tehdään retkiä, mutta me emme halunneet lähteä, sillä retki kestää n. 21 tuntia. Pitää lähteä toiste tutustumaan Kairoon paremmalla ajalla.
 4. Meillä on käytetyt mekot morsiusneidoille. Toinen niistä on teetetty melkein 10 vuotta sitten pikkusiskolleni serkkumme häihin ja toinen kolme vuotta sitten siskon häihin serkullemme. Tosin mekkojen hinta silloinkin oli edullinen, mutta morsiuslasten vanhemmat ne maksoi. Nyt mekkoja pitää vähän lyhentää ja vaihtaa ruusuja yms. Muutosten maksu ehkä jää minun maksettavakseni, jos pidämme mekot kotikotona juhlan jälkeen, eli ne ovat vain lainassa tytöillä. Sulhaspoikina ovat siskoni pojat, joille teetetään puvut. Sisko maksaa ne itse, koska puvut jäävät pojille juhlan jälkeen. Eli: Maksaja varmaan riippuu siitä, kenelle puvut jäävät juhlan jälkeen.
 5. Meillä lähti kakkosluokassa, postimerkissä oli kullero. Eipä sitä säästöä varmaan miljoonia synny, mutta vähän kuitenkin.
 6. Onko kokemuksia hyvistä hääkeikkaa tekevistä bändeistä Pohjois-Savossa? Tarvitsisimme marraskuun loppuun Ylä-Savoon pumppua, joka soittaa perinteistä tanssimusiikkia, mutta ehkä myös jotain muuta. Tiedoista kiitollinen, Ressi
 7. Ja silkkiä poltettaessa haju muistuttaa palavan hiuksen hajua. Yleensä kaupoissa, jossa myydään todella oikeaa silkkiä, ymmärretään, jos asiakas haluaa tehdä tuon "polttotestin".