Jump to content
Naimisiin.info

palu

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

palu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. ohjeista odotellessa, voin laittaa halukkaille kuvan sähköpostilla, laittakaa minulle yksityisviestiä ja sähköpostiosoitteenne niin voin laittaa kuvan. en lue lähiviikkoina päivittäin posteja, ollaan lomareissuilla.
  2. päästiin käymään siellä sisällä ja oli kyllä oikein kotoisa kappeli, joskin ulkoa minusta kuitenkin paljon idyllisempi kuin sisältä. Mutta meille just passelin kokoinen, alakerrassa paikkoja 90 ja parvella 30, kun tila on täynnä niin on varmaan tosi tunnelmallinen. Liitän tähän kuvan tai pari sieltä sisäosista. .....äh, en osaa liittää kuvaa, voisko joku auttaa??
  3. heip, meillä vihikiminen syksyllä ja ollaan vasta muutettu Vantaalle eikä näin ollen ole minkäänlaista kokemusta Tikkurilan seurakunnan papeista Oisko kellään antaa jotain ihanaa palautetta ja suosituksia seurakunnan papeista. Mulla on ristiäisistä kammottava kokemus papin jutuista ja olen vähän säikkynä että meidät vihkii samanlainen mörökölli
  4. olin jo mielessäni päätynyt hankkimaan empire-linjaisen puvun, mulla tulee olemaan hääpäivänä raskausviikkoja jotain 25 ja masu entisten raskauksien perusteella jo ihan valtava... Kiersin Helsingin eri liikkeitä tässä joku päivä ja sain TODELLA erilaisia näkemyksiä myyjiltä sen suhteen millainen puku menee ison masun kanssa. Jonkun mielestä ainoa vaihtoehto on mittatilauspuku, jonkun toisen mielestä tosiaan ainoastaan empire-puvut....kunnes tulin käyneeksi Meslewissä. Nyt täytyy kyllä kehua että sieltä sai aivan loistavaa palvelua paikan omistajalta, hänen mielestään melkein mikä tahansa puvuista on mahdollinen kun vain otetaan tarpeeksi iso koko, jonka ompelija sitten pienentää lähellä häitä sopivaksi. Niinpä mulle tulee nyt aivan ihana ylhäältä tyköistuva ja alhaalta leveä unelmahame, josta ei nyt näy kasvanut masu ollenkaan. Tietty hääpäivänä masu jo jotenkin näkyy - ja saakin näkyä, mutta hame ei tule missään nimessä olemaan äitiysmekko vaan mallinsa säilyttävä hääpuku. Olen niin onnellinen kun saan sittenkin unelmieni puvun
  5. heip, me ollaan varattu vihkikirkoksi Seutulan kappeli Vantaalla, mutta ei olla vielä nähty sitä sisältä. Ulkoahan se on tosi kaunis ja ilmeisesti sisältä sopivan pieni ja kauniissa maisemassa. Mutta onko kukaan viettänyt siellä häitään tai nähnyt sitä muuten sisältä, onko se millainen sisältä? Olisin tosi kiitollinen jos jollakulla olisi sieltä kuvia!
×
×
  • Create New...