Marbella79

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Marbella79

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pori
 1. Meillä kans kahden istuttava avoauto. Olisin halunnut kuljettajan, mutta kun auto on sen verran hieno niin se oli pakko saada, eikä enää harmitakaan, että ajetaan kahdestaan.
 2. Mä olen törmännyt sellaiseen versioon kuin Ukoksi ja Akaksi tanssittaminen. Kaikki juhlan naiset tanssittavat morsianta (morsian siis piirin keskellä ja tanssittaja vaihtuu välillä). Miehet taas tanssittavat sulhasta samaan aikaan tanssilattian toisessa päässä. (Sulhanen samoin miesten piirin keskellä) Viimeksi kun tätä olen tanssinut niin silloin tanssittiin koko ajan valssin tahtiin. Ainakin kaikkien vieraiden luulisi osaavan jotenkin valssia. (tietenkään ketään ei saa pakottaa tanssimaan)
 3. Rantakartanosta hinnoista vielä sen verran, että halvin (valmis ehdotelma) menu vaihtoehdoista on 23e vierasta kohden, mutta itse siihen voi tietysti vaikuttaa paljon. Meillä ei tuo 23e ei riitä, sillä halutaan enemmän vaihtoehtoja pöytään. Ja jos teille tulee 100 tai yli vieraita niin silloin ei tarvi maksaa paikasta vuokraa lainkaan, siis Rantakartanosta. Sitä en tiedä onko muissa paikoissa tuollaista periaatetta. Se juhlapaikka on kyllä tärkeä tunnelman luoja, että kyllä siihen mun mielestä kannattaa panostaa kanssa. Mutta tämä tietysti vain minun mielipide.
 4. Heippa! Meillä juhlat Rantakartanossa, huolimatta siitä, että on kallis. Ei mahda mitään, että on kallis maku mulla. Halusin juhlapaikan veden lähelle ja Rantakartano on joen varrella ja lähellä keskustaa. Hinnoista en tiedä, mutta Keski-Porin kirkon lähellä Etelä-rannassa on Suomalainen klubi, joka on upea paikka. Toinen paikka lähellä Rantakartanoa on Ruosniemen koitto. Siinä Ruosniemeen vievän tien varrella. (vois olla ehkä halvempi) Pitopalveluista tulee mieleen ainoastaan Paulan pidot, joka oli siskoni häissä ja mun mielestä ei todellakaan ollut kallis. Kampaajaa, meikkaajaa, kukkakauppaa en osaa suositella, mutta hinnat halpenee kun menee pois keskustasta. Eli hyvän kukkakaupan löytää varmasti keskustan ulkopuolelta. (tosin pitää olla sellainen jossa osataan sitoa hääkimppuja) Ehdottaisin että ottaisit Porin puhelinluettelon ja sieltä keltaisilta sivuilta löytyy vaihtoehtoja. Niihin sitten soittelemaan ja kyselemään hintoja. Luulisin, että pitopalveluilla on kyllä menuvaihtoehtoja esittää. Onnea päätöksiin! Mulla itsellä ne oli aika pähkäilyjen takana, mutta tulin siihen tulokseen että kyllä sen verran pitää maksaa, että saa ainakin mieleisensä juhlan ja paikan. (yritän pitää tuon mielessä kun makselee Rantakartanon hintoja) :
 5. Ykkös luokan merkkejä käytän lähinnä sen vuoksi, että halusin juuri tietyn merkin!