Suzy

Rouva
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Suzy

  • Taso
    Untuvikko
  • Syntymäpäivä 04/28/82

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Turku
  1. Tiimarissa on nyt saatavilla koivunlehti aiheisia liinoja, servettejä jne. Tiimari
  2. Tällaiset meillä: Ja jos joku tuttu tätä katsoo, niin kyllä, kirjotusvirhe eksynyt tähän ensimmäiseen vedokseen. Korjattu on ennen kuin tehtiin loput.
  3. Gabrielle, mulle annettiin hinta-arvio tosta puvusta boleroineen heti alussa. N. 850e pitäis siis maksaa. Siihen päälle vannehame, n.900 yhteensä. Onhan se kallista juu, mutta ainakin saa laatua. Eikä tarvinnut lähteä merta edemmäs kalaan. Tuo oli ensimmäinen ja ainoa paikka missä kävin ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen palveluun ja työhön!
  4. Kiitos vaan kehuista! Tässä vielä takaa vilautus, lisää sitten kun puku on valmis!
  5. Kiva juttu! Oonkin ootellu SutturaSaara sun pukukuvias! Ja kiitos Rosselle kehuista, sullakin upea puku tulossa!
  6. Tässä linkkiä sovituskuvaan tältä päivältä: http://i4.photobucket.com/albums/y125/HeadbangerSuzy/h1.jpg Yläosan pitsikoristeiden alle tulee kaksinkertainen pala mustaa tylliä, tällähetkellä vain yksi kerros, ei näy juuri ollenkaan. Samoin helman halkioon tulee kaksinkertainen musta tylli. Siinäkin nyt vain yksi kerros tällähetkellä. Koristuksien paikkaa/määrää vielä mietitään ja jotain pientä ekstraa tuohon varmaan vielä tulee. Puvun kanssa tulee joko musta huivi tai musta bolero, tätä en ole vielä päättänyt. Innolla odotan lopputulosta! Pukuni teetän Turussa Sydänkävyssä, josta olen saanut ihan loistavaa palvelua!
  7. Tuleva rouva Saarenketo. Oma sukunimi sen verran yleinen, että hyvin tyytyväinen tulevaan uuteen nimeeni, joka mielestäni kaunis.
  8. harmi,etta peruitte 19.7. lahtevan matkanne silla taalla on ollut upeat saat! Kaikki on ok ja pienimmatkin tuhonpoikaset paikalliset ovat korjanneet taysin...Tama on paratiisi... 8)