Tuulikki81

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Tuulikki81

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Tyhmä kysymys mahdollisesti, mutta miten paljon aikaa kannattaa varata siirtymiseen kirkosta hääpaikalle? Matkaa on 13-14 kilometriä ja autolla olisi tarkoitus ajaa. Kirkko sijaitsee Helsingin keskustassa ja hääpaikka tosiaankin kauempana. Päivä on lauantai ja ilta, ei ehkä kovin paljon liikennettä. Olen miettinyt myös, millä kulkuvälineellä olisi fiksuinta kuljettaa joukko ulkomaalaisia vieraita, jotka eivät tule omilla autoillaan. Vuokraisinko minibussin/bussin vai laittaisinko kaikki tilatakseihin? Taksien tilaus kannattaisi tietysti sitten hoitaa etukäteen.
 2. Heh, kauan sitten osallistuin tähän ketjuun ja totesin meneväni mahdollisesti elokuussa 2009 naimisiin, nyt suunnitelma on seuraava: kesällä 2011, ja Suomessa, koska asumme molemmat täällä nykyisin. Luterilaisessa kirkossa on tarkoitus mennä naimisiin, vaikka mies on katolinen (ei-uskova tosin). Onko uusia suomi-italia -pareja ilmaantunut? Viimeisin viesti tässä ketjussa on vuodelta 2008!
 3. Täälläpä vielä yksi italialaisen kihlattu. Alustavasti ollaan puhuttu, että naimisiin mentäisiin elokuussa 2009. Kirkkohäät Suomessa ja toiset juhlat vielä Italiassa. Oletteko menneet tai menossa Suomessa vai Italiassa naimisiin? Ja mikä vaikutti valintaan?