Jump to content
Naimisiin.info

riksu22

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän riksu22 kaikki viestit

  1. Jenny-Maria: Kiitos paljon vaivannäöstäsi.
  2. Hei! Pahoittelen, jos tähän kysymykseen on jo jossain aiemmin vastattu, mutta minä en ole huomannut eli kun minulla on vanhalla nimellä oleva resepti niin saanko sillä edelleen lääkkeitä apteekista vai miten toimin? Kiitos jo etukäteen, jos joku viitsii minua neuvoa.
  3. Moi! Kyselisin sellasta, että viedäänkö sinne pesulaan huntu vai voisko siitä pestä lakat pois jotenkin kotikonstein? Entäpä vannehame? Pitääkö sinne pesulaan soittaa ennen kuin vie sen puvun sinne? Kiitos kovasti, jos joku viitsii minulle vastailla
  4. Mä sain kertakäyttölinssejä. Eilen pidin niitä noin 7 tuntia ja ei ainakaan ollu ongelmia. Tänään ajattelin pitää noin 9 tuntia. Optikko tosiaan sanoi, että jos ei näiden kolmen päivän aikana tuu ongelmia,voin käyttää piilareita huomenna pitkän päivän. Mitä mieltä?
  5. Heippa! Kiitos kaikille, jotka ovat kysymyksiini vastanneet. Me olemme nyt sitten varanneet Kylmäkosken piilopirtin hääjuhlapaikaksemme. Kävimme siellä katsomassa ja ihastuimme kyllä paikkaan kovasti. Onko jollain muulla parilla tarkoitus juhlia piilopirtillä häitään kesällä 2008?
  6. Moi! Haluaisin kuulla kokemuksia, miten hääjuhla on toiminut kaksikerroksisessa juhlapaikassa? Olemme varaamassa paikkaa, jossa kaksi kerrosta. Mietimme, miten homma toimii sellasessa paikassa... Meille on tulossa niin monta vierasta, että meidän pitää käyttää molempia kerroksia. Toivottavasti joku osaa auttaa :-?
  7. Tietääkö joku sattumoisin jostain Kylmäkoskella olevasta kartanosta? Tämä piilopirtin rouva kertoi siitä, mutta emme laitteneet nimeä muistiin...
  8. Jeps, kiitos tiedoistasi. Kävimme juuri paikan päällä. Oikein ihanalla paikalla tuo piilopirtti kyllä sijaitsee. Sinne sisään mahtuu 100 henkeä ruokailemaan eli 50 alakertaan ja 50 yläkertaan. Mietimme vielä otammeko paikan. Hyvältä kyllä vaikutti.
  9. Moikka! Olen kesän 2008 tuleva morsian. Juhlapaikkaa vielä haeskellaan. Kertoisiko joku ystävällisesti Kylmäkosken piilopirtistä paikkana. Millainen kesällä? Paljonko ihmisiä mahtuu? yms. Olisin kovin kiitollinen.
×
×
  • Create New...