Jump to content
Naimisiin.info

Nikole

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Nikole's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä on kaverin kanssa,tulevan kaasoni, kanssa kerätty pieniin (onkohan se nyt sellanen 4"x6") valokuvakansioihin kuvia ja leikattu lehdistä juttuja jotka kaikki jotenki liittyy mein ystävyyteen ja yhdessä vietettyihin hetkiin... Ajattelin että olisi kiva tehdä vähän vastaava sellainen häistäkin.Paitsi että sellanen iso kansio pienen sijasta! Eli kuva kaikki vieraat jotenkin ehkä yksitellen tai pareittain tai tietyt kaverit tai tai tai tai.. ;D Enivei...Jokaiselle voisi jakaa(tai siis olla pöydällä odottamassa) joku paperi/kartonki ja kynä/kyniä ja sitten kun sitä odottelua kuitenki tulee olemaan ni vois kukin omalla tyylillään kirjottaa jos ei muuta ni oman nimensä ja terveisensä.Tästä voisi esim kaaso/bestman kertoa vaikka ruokailun ja kahvittelún välissä..Monissa häissä kun on sattunut niin että osa porukasta lähtee ku ollaan syöty ja kakkukahvit nautittu (TYLSÄÄ) että sen takia mieluiten info tästä aikaisemmin.. Lisäksi samoihin kansiin voisi laittaa muistoja häävalmisteluista ja esim koristelusta...Kuvia ja juttuja hääpaikasta ym ym..Taivas on rajana! ;D Ai niin ja tuota kuvausta olin ajatellut siihen väliin kun kätellään&onnitellaan hääpari sekä vanhemmat ja siirrytään sisätiloihin.Sillonhan yleensä ollaan jossain järjestyksessä,tyyliin pariskunnat,kaverit... Toi raami-ideakin on kiva,jossain telkkaohjelmassa oon sellasen nähny joissain juhlissa..
  2. Hirveesti oon miettinyt kans tätä ja monia ideoita on tullu ja menny.Lähtökohtana mulle olis se että ne olis persoonallisia ja tarpeeks pieniä että mahtuu taskuun tai pieneen käsilaukkuun ilman että tarvis pelätä niiden rikki menemistä. Toi heijastin on munkin mielessä ollut,mitenköhän niitä vois ite koristaa niin että koristus myös pysyis?(Ja ilman että tarvis teettää omia heijastimia,sekään ei varmaan maailmaa maksais mutta tykkään tehdä ite tollasia,varsinki ku ne on kuitenki tulossa muistoksi mein häistä.)
  3. Toivottavasti oli jotain hyötyä ja toki saa kysellä enemmänkin, jos joku asia askarruttaa!
  4. Heissan "hääpaikkakaimat", meillä oli kesällä häät Ruusuhovissa ja voin todella lämpimästi suositella paikkaa kaikille. Meillä häävastaanotto alkoi onnittelumaljoilla lipputangon juurella ja sieltä jatkettiin sisätiloihin. Istumajärjestyksen jokainen hääpari saa valita itse ja niinhän mekin järjesteltiin pöydät mieleiseksemme. Meillä oli herkuttelijan häämenu pienin muutoksin ja vieraat kehuivat kyllä ruokia. Hääkakkuhan kuuluu samaan hintaan ja se oli kans hyvä ja kauniisti koristeltu. Tanssit meillä oli juhlasalissa kartanossa, johon laitettiin ruusukaari ja meille istumapaikat sen alle, muille vieraille oli istumapaikkoja muutamia salin reunustalla. Hyvin mahduttiin tanssailemaan ja mukavaa menoa olikin. Nyt oltiin viime viikonloppuna kavereiden häissä, joissa oli reilusti yli sata vierasta (meillä oli n.90) ja niillä tanssit oli pihapiirissä olevassa navettarakennuksen ylisillä. Siellä oli kans ihanasti koristeltu, hääpari oli itse maalaillut kynttiläalustoja ja sitten ilmeisesti Ruusuhovin puolesta katon rajassa paloivat myrskylyhdyt. Jatkot meidän häissä oli rantasaunalla, jossa on saunat erikseen miehille ja naisille, sekä iso terassi ja tietty ranta, jossa kesällä voi käydä uimassa. Varattiin sinnekin vähän purtavaa ja jotkut vieraat jaksoivat juhlia ihan aamuun asti. Me itse lähdettiin kolmen jälkeen. Ruusuhovin järjestelyihin ja henkilökuntaan olin tyytyväinen, yksi asia kuitenkin kannattaa varmistaa; että ruokailun ja kahvin yhteydessä (ja tietysti muulloinkin) baaritiskillä on joku henkilökunnan jäsen koko ajan tarjoilemassa. Meillä vieraat jo jossain vaiheessa vähän hermostui, kun juomia sai odottaa niin kauan. Suosittelen kaikille Ruusuhovia, jotka sitä harkitsevat juhlapaikakseen. Nyt jo muutama tuttu pariskunta meidän lisäksemme on valinnut sen paikan hääpäivän juhlapaikakseen. Kannattaa varata todella ajoissa, paikan kaikki kesälauantait täyttyy todella nopsaan. Hyvää syksyä kaikille
  5. Tähän kysymykseen on tullut näköjään roppakaupalla jo vastauksia, mutta kannanpa oman korteni kekoon; Minusta 50€ appivanhemmilta on TODELLA VÄHÄN! Riippumatta siitä mitä he ovat antaneet lahjaksi ikinä kellekään toiselle. Ensinnäkin; jos vanhemmat ovat eläkkeellä ja kaikki rahat menevät lainojen maksuun ja elävät velkavankeudessa niin sitten ymmärtäisin. He ovat varmasti tienneet häistänne etukäteen (jopa kuukausia etukäteen) niin luulisi, että ainakin toinen 50€ olisi tullut säästettyä siinä tohinassa. Minusta vanhempien ei kuulu automaattisesti osallistuvan häiden maksamiseen, mutta luulisi sitten ainakin satsaavan häälahjaan. Ja olen myös kysyjän kanssa samaa mieltä; olisivat sitten ostaneet muistoksi häistänne edes jonkin esineen tai muun, rahasta kun ei jää mitään konkreettistä muistoa esim. teidän lapsillenne. Tämän perusteella moni ajattelee kauhuissaan, että olen kauhea materialisti, mutta miettikääs nyt; oman lapsen häät, 50€ menee yhteen autontankkaukseen tai yhteen viikonlopun ruokaostokseen tai muutamaan kaljakorilliseen??!!! Eli kyllä appivanhemmat olisivat saaneet säästöön enemmänkin, jos vaan olisivat ajatelleet..... Raha ei merkitse kaikkea, mutta se, että näkee vaivaa toisen ihmisen eteen! ...eli olisivat sitten laittaneet tuon 50€ johonkin "tunteellisempaan" lahjaan.
×
×
  • Create New...