Jump to content
Naimisiin.info

Parsu

Rouva
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Parsu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Sunnuntaina haettiin alkuviikosta tilatut juomat (skumppa, ruokaviinit, avecit, boolitarpeet, bisset, lonkut, sidut) SuperAlkosta. Satsi oli valmiiksi pakattuna ja laatikot sisälsivät sitä mitä pitikin. Voin siis suositella! Ja säästöä tuli meillekin satasia.
  2. Parsu

    Musta booli

    Tai rommikolaa sitruunamehutilkan kanssa... ai ai ai! Jano tässä tulee ;D Tai sit ihan peruskirkasta viinaa ja jotain näistä maustetuista kolajuomista, eikös nyt tullu myyntiin jotain omenakokista?
  3. Samaa pähkäilen minäkin, onko joku maistanut Viru Valgen suklaakermalikööriä? Tai LX Chocolate Cream Liqueuria? Onko pehmeän makuista? Lisäksi olisin onneni kukkuloilla jos voisitte suositella jotain Superalkon edullisista, alle 5€ kuohareista? Pidämme puolikuivasta tai kuivahkosta. Ja vielä jos tähän päälle löytyy kokemuksia Campero Merlot -punkusta, niin ;D ;D On tosi edullista, mutta kuraa en halua kenellekään juottaa. Kuvauksen mukaan "soft yet full bodied", pitääkö paikkansa? Haussa olisi vähintään keskitäyteläinen ellei täyteläinen ja pehmeä punkku, ei missään nimessä saa olla pistävän makuinen. Kiitos, kiitos!
  4. Käykää katsastamassa Tuppurankin edellisellä sivulla kehuma Kavalton tilan Tuurun linna. Olisi juuri sopivan kokoinen, ruoka tulee heiltä ja omat juomat saa viedä. Menu räätälöitiin meillekin aivan toiveiden mukaan ja paikka oli kauniisti katettu kun kävimme katsomassa. Paikkana tosi ihana!
  5. Yksi kaaso, enkä ajatellut hänellekään kovin paljoa hommia antaa, kunhan on edellisenä iltana ja hääpäivänä tukena. Koko ihana tyttöporukka on lupautunut auttamaan vähissä askarteluissa.
  6. Ei todellakaan pelota. Sen verran pitää olla leikkimieltä. Toki ymmärrän, jos on vaikka tosiaan pudonnut pahasti hevosen selästä, ettei silloin halua ratsastamaan lähteä, mutta muuten hieman ihmetyttää morsiot, jotka ilmoittavat, mitä haluavat polttareissaan tapahtuvan. Ja nyt on turha provosoitua, kukin ajatelkoon mitä haluaa ja toimikoon sen mukaan, ja näin siis minullekin tämä mielipide sallittakoon. Minä olen hemmetin iloinen jos ystäväni järjestävät polttarit (tai no, tiedän jo että järjestävät) enkä aio puuttua järjestelyihin tekemällä listoja tyyliin haluan tätä tätä ja tätä. Tuntuu myös hieman oudota, että morsian haluaa hemmottelua mutta missään nimessä mitään ei myy. Eihän se myyminen kivaa ole, mutta sitten vaan huumorimielellä, ei ole toisten tehtävä käyttää kaikkia rahojaan polttareihin, joissa "pitää" olla kaikkea hienoa.
  7. pfg pisti paremmaksi, mulla 15
  8. Olen lähes varma, että mekin teetämme sormuksemme Mäkisellä. Laitoin s-postia hänelle eilen illalla ja tiedustelin _todella_ epämääräisen sepustuksen : kera hintaa. Erittäin ystävällinen vastaus tuli jo aamupäivällä. Menemme tapaamaan Mikaa ensi viikolla.
  9. Molempien vanhemmat maksavat muut kulut puoliksi, mutta itse maksamme sormukset ja häämatkan. Näin opiskelijana jäis häät muuten kahdenkeskisiksi.
  10. Parsu

    Dominikaaninen tasavalta

    Loistavaa minel! Kylläpä vaan ollaankin samaan aikaan, sillä maaliskuussa on Aurinkomatkoilla vain yksi lähtö enää, se kuudennen päivän. Eiköhän päätetä naisissa, että se on paikkana aivan mahtava: ruoka maistuvaa, aktiviteetit laadukkaita ja rentoutuminen täydellistä! ;D Tosin niitä jo siellä käyneiden kokemuksia olisi silti hurjan kiva kuulla, mikäli joku naikkareista on siellä viime talvena ollut.
  11. Parsu

    Dominikaaninen tasavalta

    Hui, ottaa ihan vatsanpohjasta kun löysin tämän keskustelun. Meillä varattuna matka Dominikaaniseen maaliskuulle ja nimenomaan Aurinkomatkoilta. Oliskohan täällä tuoreita kokemuksia Viva Wyndham Playa Dorada -hotellista? Millainen oli ruoan ja aktiviteettien taso? Kaiken muun sitä matkaltaan melkein kestää, mutta tuo vatsatauti on karmee kokemus, itse sain kolme vuotta sitten Bulgarian Golden Sandsilla. Oli aika hehkee olo istua tuntitolkulla pytyllä ja oksentaa vähän väliä samalla lavuaariin... Vieläkin puistattaa.
×
×
  • Create New...