T-T

Rouva
 • Content count

  109
 • Joined

 • Last visited

About T-T

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku
 1. Muistuttaisin vaan, että pelkällä geelillä ei saa pidennettyä kynsiä. Geeli on tarkoitettu vahvistamaan omaa kynttä.
 2. Meillä oli tapettia, puoliksi leikattuna. Ei se rullalle mennyt. Pidin sitä löysällä rullalla säilyttäessäni ja kun se laitettiin pöytiin käännettiin päitä varovaisesti vastakkaiseen suuntaan.
 3. Se kyltti mikä yleensä on hääauton takalasissa... No, meillä ei ollut hääautoa kun juhlapiakka oli 100 metriä kirkolta. Mutta meillä sulhanen veti perässään naruun kiinnitettyjä tölkkejä ja muuta. Ja se persoonallinen idea oli, että meillä oli kepukan päähän kiinnitetty sydän, missä ei lukenut mitään, mutta missä oli kuvio mikä kertoi meidän yhteisen harrastuksen. Sen harrastuksen kautta me löydettiin toisemme :-X
 4. Meillä oli parisen kuukautta sitten häissä about 30 vierasta. Jokaiselle oli määrätty pöytä, mutta istumapaikan sai päättää itse. Ensin ajattelin että vanhemmat ja sisarukset puolisoineen yhteen pöytään ja lukumäärä oli täsmännytkin. Mutta sitten kun todettiin ketka ei voi istua samassa pöydässä niin tuo ajatus kaatui.
 5. Meille tulee: Minusta on mukava olla minä. Sinusta on mukava olla sinä. Mutta parasta meistä on olla - me (Pam Brown) Löydetty niin ikään näiltä palstoilta Mutta sitä tässä mietin, että onko kiitoskortissa oltava kiittäjien nimi? Kait häävieraat nyt pari kuukautta muistavat naamat. Kun nyt on suunniteilla sellainen kortti joka olis mun mielestä parempi ilman nimiä.
 6. Onkohan tämä runo nennan itsensä tekem vai jonkun muun? Tietääkö kukaan!? Ei ole itse keksitty. Meillä tämä luettiin maistraattivihkimisen yhteydessä. Löysin sen jostain täältä, ehkä sieltä osastolta missä etsitään tektejä vihkimisen yhteyteen. En siis muista mistä teksti on peräisin.
 7. Saatte aamiaisen huoneeseen, jos olette ottaneet morsiuspaketin. Siihen kuuluu myös mahdollisuuksien mukaan myös se, että saa huoneen aikaisemmin käyttöön. Lisäksi hintaan kuuluu huoneen luovutus seuraavana päivänä klo 14 ja kukkakoristelu huoneessa. Meillä oli tällainen paketti nyt elokuun lopussa. Kaikki oli muuten ok, mutta: Etukäteen ei pystynyt sopimaan mihin aikaan huoneen saa käyttöönsä. Hotelli oli täynnä edellisen yön eivätkä he tietenkään voineet tietää mihin aikaan meidän huoneesta edelliset yöpyjät lähtevät. Hankala homma siinä mielessä, että meidän piti mennä sinne vaihtamaan vaatteita... No, huone tyhjeni jo puoliltapäivin ja pääsimme sinne. Toinen huomauttamisen arvoinen on mielestäni kukkakoristelu huoneessa. Sohvapöydällä oli kimppu missä oli 3 ruusua ja yks joku lila... Varsinainen KORISTELU!
 8. Meillä oli kutsun yhteydessä infolappu, jossa mainittiin että jos vieraat haluavat muistaa meitä lahjalla, pyydämme käyttämään oheista tilinumeroa tai kirjekuorta. 30 vieraan häistä saimme lahjaksi piirun vajaa 1000 €. Ilmoitimme myös, että ostamme kodinkoneita. Kunnollinen imuri on nyt hankittu ja loppurahat on tarkoitus käyttää lattiaremonttiin tulevana talvena. Eikä todellakaan saatu yhtään ainoaa krääsälahja tms.
 9. Maksoin kampauksesta ja meikistä yhteensä reilu 60€. Koekampauksen maksoin erikseen, vajaa 30€. Yhteensä siis about 90€. Kampaus ja meikki samasta paikasta mikä on ehdottomasti kätevintä, ei tartte juosta eri paikkoihin kiireisenä päivänä. Hinnat Turun keskustan kampaamossa.
 10. Mä kirjoitin miehelle tarinan ajatuksistani tapaamisestamme häihin. Yritin painottaa puhumisen tärkeyttä tarinassa. Tekstistä on lihavoitu sanoja sieltä täältä ja kun ne sanat laittaa peräkkäin niistä tulee lause, joka tarkoittaa sellaista, että mies saa ottaa minut mukaan ostamaan (=maksamaan) hänelle uuden kännykän. Ajattelin, että se tarina tekis lahjasta enemmän henkilökohtaisen, kuin jos oisin vaan sanonut että "mennääks ostamaan sulle uus kännykkä". Ja kännykän takia tarina painottaa puhumisen tärkeyttä. Saas nähdä mitä isäntä sanoo. Viikon päästä sunnuntaina saan tietää...
 11. Meille ei varsinaisesti tule kakunkoristetta, mutta kakku koristellaan oikeilla ruusuilla.
 12. Tätä samaa on meillä. Kursivoituna ja ilman.
 13. Meille tulee viinipulloihin maalatut numerot. Siis tyhjiin viinipulloihin, heh!
 14. Perskele! Pitääks olla dvd-levyjä, että voi tallentaa videopätkiä? Eiks tavalliset cdrw-levyt käy? Mulla on jo kaikki valmiina.... No, ehkä erikseen ollaan yhteydessä niihin jotka videofilmaa...
 15. En muista joko olen tänne vastannut... Uutta: korsetti, laukku, korvikset... Vanhaa: vihkisormus (kyseessä avioliiton siunaus ja sormus on 1. kerran laitettu sormeen puoli vuotta aiemmin ) Lainattua: hääpuku (=vuokrapuku) Sinistä: en keksinyt muuta, joten lakkaan varpaidenkynnet sinisiksi