Jump to content
Naimisiin.info

bridezilla08

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    [url=http://www.TickerFactory.

bridezilla08's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Iltaa vaan, olen suuhygienisti ja tuohon vihlontaan auttaa nimen omaan fluori, eli sensodyne on erinomainen, siinä kun on vielä lisäksi ainetta joka vähentää vihlonnan tunnetta. Vihlonta johtuu siitä että hammasta suojaava kiille on joutunut kovan rasituksen alaiseksi ts. pH:n lasku lisää kiilteen liukenemista, fluori korjaa kiillettä ja samoin syljen mineraalit. Vältä siis happamia ruokia, ne voivat lisätä vihlonnan tunnetta. Saithan ohjeet, että olisi nyt hyvä n.48 tuntia välttää kaikkea hampaita värjäävää, kahvia, teetä, lakritsia jne.? Kiilteen korjaantuminen ennalleen kestää noin 48tuntia eli kaksi vuorokautta. Jos vihlonta on kovaa niin voit tosiaan ihan levittää sensodyneä hampaan pinnoille ja antaa olla, yliannostusta fluorista et saa hammastahnasta. Vihlonnasta ei kannata olla huolissaan, se menee kyllä ohi. Toivottavasti sait hyvän tuloksen aikaiseksi.
  2. Hampaiden valkaisuun en suuhygienistinä suosittele mitään tuotteita jotka ovat myynnissä netissä tai ostoskanavalla! Älkää pilatko hampaidenne kiillettä tuotteilla, joiden vaikutuksista ei ole takuita! :'( Hirveää että ihmisille kaupataan tuotteita, jotka voivat lopulta vain kuluttaa kiilteen pilalle! Ainoat kunnolliset tuotteet ovat saatavilla yksityishammaslääkäreiden/ suuhygienistien vastaanotoilta. Itse olen kunnalla hommissa, joten valitettavasti en osaa noista hinnoista kertoa, mutta kuten tuossa joku kirjoitti että opalecencin lusikka valkaisu aineet maksavat noin 40e, eivät varmaan kovin paljoa sen kalliimmat kuin ostoskanavalta. Opalecencen extra boost aine, jolla valkaistaan vastaanotolla tuottaa hyvät tulokset, yhtä hyvät kuin zoomilla, zoom on ylimainostettu, joku toinen voi olla erimieltä. Mutta opalecence on kokemuksieni mukaan hyvä valkaisuaine. Zoom on todella tehokas, mutta opalecencen extra boost on yhtä hyvä ja edullisempi. Lisäksi ennen valkaisua on ikenet oltava terveet ja hampaat paikattu, jos etualueella on muovipaikkoja ne voi joutua vaihtamaan, koska muovimateriaali ei valkaistu. Terve suu on kaunis ja jokaisella on kauniit persoonalliset hampaat. Tuo neuvo sähköharjasta ja Yotuel tahnasta on erinomainen ja sitä suosittelen ensin kaikille valkaisua harkitseville. On totta että Yotuel ei valkaise, mutta siinä oleva papaiini entsyymi pilkkoo värjäymiä ja ainakin itselläni toimii kahvin aiheuttamien tummentumien poistoon hyvin. Lisäksi tuote on hellävärainen hampaille ja sisältää riittävästi fluoria. Yotuel sopii myös herkkäsuisille, koska ei sisällä vaahtoamisainetta 'natriumlauryylisulfaattia'. Ai niin ja KAIKKEIN TÄRKEIN OHJE: Valkaisu valkaisuaineella (en siis tarkoita värj. poistoa yotuelilla tai emellellä) on AINA rasite kiilteelle, valkaisu tapahtuu AINA hapettumisreaktion kautta, hapettumisessa kiilteen pH laskee ja alkaa liueta, tästä voi aiheutua voimakasta vihlontaa. Valkaisun yhteydessä olisi käytettävä sensodyne hammastahnaa, joka auttaa vihlontaan, lisänä fluoritabletteja jotka auttavat kiillettä korjaantumaan valkaisun jälkeen. Kiilteen korjaantuminen kestää noin 48 tuntia eli 2 vuorokautta, jona aikana kahvin, punaviinin, lakritsan, salmiakin, mustikan, punajuuren, teen yms. värjäävien ruokien käyttöä on ehdottomasti vältettävä. Jos erehdyt esim. juomaan kahvia saattaa tuloksena olla se että rasittunut kiille imaisee itseensä värjäävän aineen ja valkoisten hampaiden sijaan saat ruskeat. Kotihoito-ohjeet annetaan aina valkaisun yhteydessä, tästäkin syystä suosittelen valkaisua hammaslääkärilla tai suuhygienistillä! nimim. terveiden hymyjen puolesta
  3. Hei, tähti kuinka juhlapaikan etsiminen on edistynyt? Uskoisin että varmasti löydät vielä kesälle 2008 juhlapaikan jos päivällä ei ole väliä. Millaista paikkaa haet? Minulla on melko hyvä tuntuma Treen alueen paikkoihin, olen omaa juhlapaikkaa metsästänyt niin kuumeisesti.
×
×
  • Create New...