sussu83

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä sussu83

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. kertokaahan immeiset, mihin aikoihin te olette tulleet häistänne hääyön viettopaikkoihinne? miten hotelleihin voi silloin yöllä tulla? miten ne on sitten jouduttu luovuttamaan seuraavana päivänä? tuntuu jotenkin hölmöltä muutaman tunnin takia maksaa hirmunen summa vaikka tottakai se nyt kiva olis hääyönsä viettää jossain vähän paremmassa paikassa onko kukaan tehnyt niin että mennyt sitten vasta vaikka seuraavana päivänä viettämään hääyötään hotelliin? kertokaahan vähän, oon ihan ulapalla täs asias :-[ häät on n. vuoden päästä, kuinka nopeasti hotellin hääyö viettopaikka kannattaa varata? kiitokset kovasti jo etukäteen
  2. ainiin, tietäiskö kukaan kissanmaan tapiolasta yhteystietoja? minkälainen paikka muuten?
  3. olisiko kellään tuoreita tietoja kuljun työväentalosta? huomenna olemme menossa katsastamaan paikkaa, saa nähdä miten käy. stressiä tässä ollut jo tuon paikan hakusessa, listattu on jo useita ja soiteltu ja katsomassakin yhtä paikkaa, mutta huolestuttavalta näyttää näin alkuun :'( jos vain olisi tuoreita tietoja paikoista kellään? paikka pitäisi olla n. 150 henkilölle ja oma pitopalvelu ja juomat saisi viedä itse. kiirettä pukkaa, häät heinäkuun lopussa 2008 kaikki apu olisi nyt tarpeen?
  4. itselleni tulee 5 kaasoa, parhaat ystäväni elämän varrelta (lapsuudesta asti). sulhasella tulee olemaan 3 bestmania, myös kaikki lapsuuden ystäviä. tuntui hyvältä ratkaisulta ottaa enemmän kaasoja,- ja bestmaneja, ettei kaikki kaadu yhden harteille. Ja hyvässä asemassahan me itse tässä olllan kun on elämän tärkeimpiä ihmisiä tukena ja turvana, olemme erittäin kiitollisia tästä!